BMW X5 M de vanzare (14)

BMW X5 M este versiunea de performanță a SUV-ului de lux X5. Cu un design agresiv, un motor puternic și o gamă largă de caracteristici de performanță, X5 M este o alegere excelentă pentru cei care caută un SUV care oferă atât spațiu, cât și performanță de excepție.

Design exterior

X5 M se remarcă prin designul său agresiv, care îl face să iasă în evidență din mulțime. Grila frontală mare, prizele de aer mari și spoilerul spate agresiv sunt doar câteva dintre elementele care dau X5 M un aspect intimidant. Jantele din aliaj de 21 de inch și suspensia coborâtă contribuie la aspectul sportiv al modelului.

Design interior

Interiorul este luxos și spațios, oferind loc suficient pentru cinci pasageri. Scaunele sport M sunt confortabile și oferă o bună susținere laterală. Volanul M îmbrăcat în piele este plăcut la atingere și oferă o senzație directă a direcției. Sistemul de infotainment iDrive este ușor de utilizat și oferă o varietate de funcții.

Performanță

Sub capotă există un motor turbo V8 de 4,4 litri care produce 617 CP și 750 Nm cuplu. Acest motor oferă o accelerație rapidă și o putere mare, permițând X5 M să accelereze de la 0 la 100 km/h în doar 3,8 secunde. X5 M este disponibil cu tracțiune integrală xDrive, care oferă o mai bună tracțiune pe terenuri dificile.

Tehnologie

Mașina vine standard cu o serie de caracteristici de performanță, inclusiv suspensie adaptivă, frâne M Sport și diferențial M Sport. De asemenea, este disponibilă o gamă largă de caracteristici opționale, cum ar fi un sistem de evacuare sport, un spoiler spate din carbon și un sistem de frânare ceramică M.

Modele disponibile

X5 M este disponibil într-un singur model:

  • X5 M: Modelul standard este propulsat de un motor turbo V8 de 4,4 litri care produce 617 CP.

Istoria mărcii și a modelului

BMW este un producător german de automobile de lux fondat în 1916. Compania este cunoscută pentru automobilele sale de înaltă performanță și de lux. X5 M a fost introdus pentru prima dată în 2009 ca o versiune de performanță a SUV-ului X5. Modelul a fost actualizat de mai multe ori de-a lungul anilor, cu cea mai recentă actualizare semnificativă fiind făcută în 2022.

BCCH Auto Switzerland te aduce mai aproape de mașina dorită

Dacă niciun model din cele disponibile în pagină noastră nu îți place, te rugăm să completezi formularul de comandă a unei mașini și să ne spui ce model îți dorești, tipul de motorizare și datele de contact pentru a te contacta în cel mai scurt timp.

În plus, îți stăm la dispoziție cu servicii de consultanță specializată, fie în alegerea modelului potrivit, fie în soluții de finanțare, precum și cu alte servicii premium, tocmai pentru că tu să beneficiezi de toate avantajele procesului de achiziție a unei mașini.

Alege mașină care te reprezintă! Mașină care poate fi parte din tine și personalitatea ta! Alege orice model de la BMW și pregătește-te pentru un test drive! 

Soluții de finanțare mașini BMW X5 M de vânzare 

La BCCH Auto Switzerland, ne străduim să oferim clienților noștri cele mai bune soluții de finanțare pentru mașinile BMW X5 M de vânzare. În funcție de preferințele și bugetul fiecăruia, punem la dispoziție opțiuni de leasing sau credit, cu dobânzi avantajoase și termeni flexibili. Vino să discuți cu unul dintre consultanții noștri pentru a află care este cea mai potrivită opțiune de finanțare pentru tine.

 

 

Afla mai multe

Care este următoarea ta mașină?

Cumpărați cele mai dorite mașini de lux, noi și rulate din lume.
Urmăriți-ne activitatea:
Copyright © 2024 BCCH Group Switzerland AG. Toate drepturile rezervate.
BCCH Auto Switzerland este o marcă a societățtii BCCH Group Switzerland AG
Sediu social: Calea Bucureștilor 289 Otopeni, 075100, România
Nr. de înregistrare la Registrul Comerțului J23/4957/2022, CUI RO41848769
Apeleaza
Solicita oferta BCCH
Comanda masina