BMW Seria 3 de vanzare (19)

Oferim o selectie de modele BMW Seria 3 pentru a raspunde cerintelor clientilor nostri. Avem o multime de optiuni care sa va satisfaca gusturile. Modelele disponibile includ Seria 3 M Sport, Seria 3 xDrive sau Seria 3 xDrive Touring.

Istoria BMW Seria 3

Seria 3 a aparut pentru prima data in 1975 si a devenit rapid un model emblematic pentru BMW. De-a lungul anilor, Seria 3 a evoluat constant, pastrandu-si insa esenta care a consacrat-o. Astazi, BMW Seria 3 continua sa fie un simbol al luxului, al performantei si al inovatiei in lumea auto.

Variante BMW Seria 3

Gama BMW Seria 3 de vanzare ofera o varietate de optiuni, adaptate nevoilor si dorintelor fiecarui client. De la sedanul clasic pana la break-ul practic si sportiv, Seria 3 pune la dispozitie motorizari puternice, atat pe benzina, cat si pe motorina, si tehnologii avansate pentru a satisface cele mai exigente cerinte.

Solutii de finantare masini BMW Seria 3 de vanzare

La BCCH Auto Switzerland, ne straduim sa oferim clientilor nostri cele mai bune solutii de finantare pentru masinile BMW Seria 3 de vanzare. In functie de preferintele si bugetul fiecaruia, punem la dispozitie optiuni de leasing sau credit, cu dobanzi avantajoase si termeni flexibili. Vino sa discuti cu unul dintre consultantii nostri pentru a afla care este cea mai potrivita optiune de finantare pentru tine.

Test drive si sfaturi de specialitate

La BCCH Auto Switzerland, punem mare pret pe satisfactia clientilor nostri, motiv pentru care oferim posibilitatea de a programa un test drive cu masina BMW Seria 3 preferata. In plus, echipa noastra de specialisti este intotdeauna la dispozitie pentru a-ti oferi sfaturi si recomandari in alegerea masinii potrivite.

Nu mai astepta! Descopera acum oferta noastra de masini BMW Seria 3 de vanzare si lasa-te inspirat de diversitatea si calitatea modelelor disponibile.

Alege BCCH Auto Switzerland pentru un partener de incredere in cautarea automobilului perfect.

Afla mai multe
Comanda alta masina
Îți dorești o altă mașină?
Îți aducem pe comandă autovehicule rulate cu istoric verificat și garanție, achiziționate de la dealeri externi.

Care este următoarea ta mașină?

Cumpărați cele mai dorite mașini de lux, noi și rulate din lume.
Urmăriți-ne activitatea:
Copyright © 2024 BCCH Group Switzerland AG. Toate drepturile rezervate.
BCCH Auto Switzerland este o marcă a societățtii BCCH Group Switzerland AG
Sediu social: Calea Bucureștilor 289 Otopeni, 075100, România
Nr. de înregistrare la Registrul Comerțului J23/4957/2022, CUI RO41848769
Apeleaza
Solicita oferta BCCH
Comanda masina