BMW Seria 3 de vanzare (25)

BMW Seria 3 este un sedan compact de lux, considerat de mulți etalonul segmentului. Cu o istorie bogată de peste 40 de ani, Seria 3 a cunoscut șapte generații, evoluând constant pentru a oferi o combinație ideală de performanță, rafinament și practicabilitate.

Design exterior

Designul exterior este elegant și modern, cu proporții bine echilibrate și o siluetă sportivă. Grila frontală emblematică BMW este flancată de faruri LED expresive, oferind o imagine distinctivă. Liniile caroseriei sunt fluide și dinamice, accentuate de curbura elegantă a plafonului. Opțiunile de personalizare includ pachete M Sport pentru un aspect mai agresiv și o gamă variată de jante din aliaj.

Design interior

Interiorul oferă o ambianță premium, cu materiale de înaltă calitate și un design orientat spre șofer. Ergonomia este excelentă, cu toate comenzile la îndemână. Scaunele oferă suport bun și sunt confortabile chiar și pe distanțe lungi. Sistemul de infotainment iDrive este intuitiv și ușor de utilizat, oferind un ecran tactil central de 10,25 inch și integrare smartphone. Spațiul interior este suficient pentru cinci pasageri adulți, cu un portbagaj spațios de 480 de litri.

Performanță

Seria 3 oferă o gamă largă de motoare turbo pe benzină și diesel, cuplate la o cutie de viteze manuală cu 6 trepte sau o transmisie automată cu 8 trepte. Performanțele variază de la 150 CP la 390 CP, oferind o accelerație alertă și o experiență de condus plăcută. Modelele M340i xDrive și M3 Competition xDrive oferă performanțe sportive, cu timpi 0-100 km/h sub 5 secunde și tracțiune integrală pentru o manevrabilitate mai bună. 

Tehnologie

Mașina vine echipată standard cu o gamă largă de sisteme de asistență pentru șofer și de siguranță, incluzând frânare automată de urgență, avertizare de părăsire a benzii de rulare și control adaptiv al vitezei de croazieră. Opțional, sunt disponibile faruri LED adaptive, un sistem de sunet premium Harman Kardon și un head-up display.

Modele disponibile

Există patru variante de caroserie: sedan cu 4 uși, Touring (break), Gran Coupé (cu 4 uși și o linie a plafonului mai înaltă) și M3 (model sport de înaltă performanță). Clienții pot alege dintre o gamă largă de modele, de la versiunile de bază EfficientDrive la modelele sportM Performance.

Istoria mărcii și a modelului

BMW a fost fondată în 1916 și este cunoscută pentru automobilele sale premium de lux și performanță. Seria 3 a fost lansată în 1975 și a cunoscut un succes considerabil, devenind cel mai bine vândut model BMW din toate timpurile.

Specificații tehnice

  • Motorizări: Benzină: 1.5L (150 CP, 184 CP, 245 CP, 374 CP); Diesel: 1.6L (150 CP, 190 CP, 265 CP)
  • Transmisie: Manuală cu 6 trepte, automată cu 8 trepte
  • Tracțiune: Față, integrală xDrive
  • Performanță: 0-100 km/h în 8,4 secunde (150d) - 3,9 secunde (M3 Competition xDrive)
  • Consum mediu: 4,2 L/100 km (150d) - 8,4 L/100 km (M3 Competition xDrive)

BCCH Auto Switzerland te aduce mai aproape de mașina dorită

Dacă niciun model din cele disponibile în pagină noastră nu îți place, te rugăm să completezi formularul de comandă a unei mașini și să ne spui ce model îți dorești, tipul de motorizare și datele de contact pentru a te contacta în cel mai scurt timp.

În plus, îți stăm la dispoziție cu servicii de consultanță specializată, fie în alegerea modelului potrivit, fie în soluții de finanțare, precum și cu alte servicii premium, tocmai pentru că tu să beneficiezi de toate avantajele procesului de achiziție a unei mașini.

Alege mașină care te reprezintă! Mașină care poate fi parte din tine și personalitatea ta! Alege orice model de la BMW și pregătește-te pentru un test drive! 

Soluții de finanțare mașini BMW Seria 3 de vânzare

La BCCH Auto Switzerland, ne străduim să oferim clienților noștri cele mai bune soluții de finanțare pentru mașinile BMW Seria 3 de vânzare. În funcție de preferințele și bugetul fiecăruia, punem la dispoziție opțiuni de leasing sau credit, cu dobânzi avantajoase și termeni flexibili. Vino să discuți cu unul dintre consultanții noștri pentru a află care este cea mai potrivită opțiune de finanțare pentru tine.

 

 

 

Afla mai multe
Comanda alta masina
Îți dorești o altă mașină?
Îți aducem pe comandă autovehicule rulate cu istoric verificat și garanție, achiziționate de la dealeri externi.

Care este următoarea ta mașină?

Cumpărați cele mai dorite mașini de lux, noi și rulate din lume.
Urmăriți-ne activitatea:
Copyright © 2024 BCCH Group Switzerland AG. Toate drepturile rezervate.
BCCH Auto Switzerland este o marcă a societățtii BCCH Group Switzerland AG
Sediu social: Calea Bucureștilor 289 Otopeni, 075100, România
Nr. de înregistrare la Registrul Comerțului J23/4957/2022, CUI RO41848769
Apeleaza
Solicita oferta BCCH
Comanda masina