Toyota de vanzare (96)

La BCCH Auto Switzerland, avem o gama larga de masini Toyota de vanzare. Suntem mandri sa va oferim o selectie diversificata de modele Toyota, menite sa indeplineasca nevoile fiecarui client.

Modele Toyota disponibile

Oferta noastra de masini Toyota include o varietate de modele, de la vehicule compacte si economice, precum Toyota Corolla si Corolla Hybrid, pana la modele de lux si SUV-uri de inalta performanta, precum Toyota RAV4, Land Cruiser, Highlander sau Toyota Hilux. Toate aceste modele vin in diferite variante si optiuni de echipare pentru a satisface gusturile si nevoile fiecarui client.

Finantare si leasing pentru masinile Toyota

La BCCH Auto Switzerland, intelegem ca achizitionarea unei masini noi poate fi un proces financiar dificil. De aceea, oferim o serie de optiuni de finantare si leasing pentru a va ajuta sa va indepliniti dorinta de a detine si conduce un model Toyota. Echipa noastra de specialisti in finantare este pregatita sa va ghideze prin diferitele optiuni disponibile si sa va ajute sa gasiti solutia de finantare care se potriveste cel mai bine nevoilor si bugetului dvs.

Test drive si consultanta

Alegerea unei masini noi este o decizie importanta, iar la BCCH Auto Switzerland, dorim sa va asiguram ca faceti alegerea potrivita. Va incurajam sa programati un test drive pentru masina Toyota care va intereseaza si sa discutati cu consultantii nostri. Ei va vor oferi toate informatiile si recomandarile necesare pentru a va ajuta sa luati decizia corecta in functie de nevoile si preferintele dvs.

BCCH Auto Switzerland este locul ideal pentru a gasi masini Toyota de vanzare de inalta calitate. Va asteptam cu drag sa ne vizitati si sa descoperiti oferta noastra variata, serviciile excelente si angajamentul nostru fata de satisfactia clientilor.

Afla mai multe
Comanda alta masina
Îți dorești o altă mașină?
Îți aducem pe comandă autovehicule rulate cu istoric verificat și garanție, achiziționate de la dealeri externi.

Care este următoarea ta mașină?

Cumpărați cele mai dorite mașini de lux, noi și rulate din lume.
Urmăriți-ne activitatea:
Copyright © 2024 BCCH Group Switzerland AG. Toate drepturile rezervate.
BCCH Auto Switzerland este o marcă a societățtii BCCH Group Switzerland AG
Sediu social: Calea Bucureștilor 289 Otopeni, 075100, România
Nr. de înregistrare la Registrul Comerțului J23/4957/2022, CUI RO41848769
Apeleaza
Solicita oferta BCCH
Comanda masina