Acasa Servicii Revizie gratuită

Specialiștii BCCH Auto Switzerland se asigură de verificarea amănunțită a fiecărui automobil din stoc.

Ne ocupăm de verificarea tehnică a mașinii, de verificarea istoricului și a kilometrajului, de documentele mașinii, dar și de cartea tehnică a acesteia. Astfel, clienții nostrii pot avea garanția că mașina dorită se află în cea mai bună stare înainte de achiziție.

Ce înseamnă revizia auto?

Revizia auto este o verificare periodică a mașinii pentru a se asigura că aceasta funcționează în siguranță și îndeplinește standardele de emisii. În timpul unei revizii auto, mecanicii verifică diverse componente ale mașinii, inclusiv uleiul, lichidul de răcire, frânele, sistemul de iluminat, sistemul de evacuare și anvelopele. De asemenea, verifică și sistemele de siguranță ale mașinii, cum ar fi centurile de siguranță și airbagurile.

Revizia auto este importantă pentru menținerea unei mașini în stare bună de funcționare și pentru prevenirea problemelor mai grave în viitor. De asemenea, poate ajuta la economisirea combustibilului și poate reduce emisiile de gaze cu efect de seră. În multe țări, revizia auto este obligatorie pentru a înmatricula sau a reînmatricula o mașină.

În ce constă revizia mașinii?

În timpul unei revizii auto, mecanicii pot verifica și alte componente ale mașinii, în funcție de modelul și vârsta acesteia. Acestea pot include:

Sistemul de alimentare cu combustibil: pentru a se asigura că mașina primește combustibilul în mod adecvat și că nu există probleme cu conductele de combustibil

Sistemul de transmisie: pentru a se asigura că transmisia funcționează corect și că nu există probleme cu ambreiajul sau cu alte componente

Sistemul de direcție: pentru a se asigura că volanul se întoarce fără probleme și că nu există joc în sistemul de direcție

Sistemul de suspensie: pentru a se asigura că mașina are o manevrabilitate bună și că nu există probleme cu amortizoarele sau cu alte componente ale sistemului de suspensie.

De asemenea, mecanicii pot verifica și alte aspecte ale mașinii, cum ar fi starea interiorului, a sistemelor de încălzire și ventilare, a sistemului de încărcare a bateriei și a sistemului de închidere centralizată.

Este recomandat să faceți o revizie auto în mod regulat, de obicei o dată pe an sau la fiecare 10.000 de kilometri parcurși, pentru a se asigura că mașina dvs. funcționează în siguranță și eficient.

Care este următoarea ta mașină?

Cumpărați cele mai dorite mașini de lux, noi și rulate din lume.
Urmăriți-ne activitatea:
Copyright © 2024 BCCH Group Switzerland AG. Toate drepturile rezervate.
BCCH Auto Switzerland este o marcă a societățtii BCCH Group Switzerland AG
Sediu social: Calea Bucureștilor 289 Otopeni, 075100, România
Nr. de înregistrare la Registrul Comerțului J23/4957/2022, CUI RO41848769
Apeleaza
Solicita oferta BCCH
Comanda masina