Acasa Servicii Revizie gratuita

Specialistii BCCH Auto Switzerland se asigura de verificarea amanuntita a fiecarui automobil din stoc.

Ne ocupam de verificarea tehnica a masinii, de verificarea istoricului si a kilometrajului, de documentele masinii, dar si de cartea tehnica a acesteia. Astfel, clientii nostrii pot avea garantia ca masina dorita se afla in cea mai buna stare inainte de achizitie.

Ce inseamna revizia auto?

Revizia auto este o verificare periodica a masinii pentru a se asigura ca aceasta functioneaza in siguranta si indeplineste standardele de emisii. In timpul unei revizii auto, mecanicii verifica diverse componente ale masinii, inclusiv uleiul, lichidul de racire, franele, sistemul de iluminat, sistemul de evacuare si anvelopele. De asemenea, verifica si sistemele de siguranta ale masinii, cum ar fi centurile de siguranta si airbagurile.

Revizia auto este importanta pentru mentinerea unei masini in stare buna de functionare si pentru prevenirea problemelor mai grave in viitor. De asemenea, poate ajuta la economisirea combustibilului si poate reduce emisiile de gaze cu efect de sera. In multe tari, revizia auto este obligatorie pentru a inmatricula sau a reinmatricula o masina.

In ce consta revizia masinii?

In timpul unei revizii auto, mecanicii pot verifica si alte componente ale masinii, in functie de modelul si varsta acesteia. Acestea pot include:

Sistemul de alimentare cu combustibil: pentru a se asigura ca masina primeste combustibilul in mod adecvat si ca nu exista probleme cu conductele de combustibil

Sistemul de transmisie: pentru a se asigura ca transmisia functioneaza corect si ca nu exista probleme cu ambreiajul sau cu alte componente

Sistemul de directie: pentru a se asigura ca volanul se intoarce fara probleme si ca nu exista joc in sistemul de directie

Sistemul de suspensie: pentru a se asigura ca masina are o manevrabilitate buna si ca nu exista probleme cu amortizoarele sau cu alte componente ale sistemului de suspensie.

De asemenea, mecanicii pot verifica si alte aspecte ale masinii, cum ar fi starea interiorului, a sistemelor de incalzire si ventilare, a sistemului de incarcare a bateriei si a sistemului de inchidere centralizata.

Este recomandat sa faceti o revizie auto in mod regulat, de obicei o data pe an sau la fiecare 10.000 de kilometri parcursi, pentru a se asigura ca masina dvs. functioneaza in siguranta si eficient.

Care este urmatoarea ta masina?

Cumparati cele mai dorite masini de lux, noi si second hand din lume.
Urmariti-ne activitatea:
Copyright © 2023 BCCH Group Switzerland AG SRL. Toate drepturile rezervate.
BCCH Auto Switzerland este o marca a societatii BCCH Group Switzerland AG
Sediu social: Calea Bucurestilor 289 Otopeni, 075100, Romania
Nr. de inregistrare la Registrul Comertului J40/14909/2019, CUI RO41848769
Apeleaza-ne
Solicita oferta BCCH
Solicita oferta
Consultant vanzari Consultant vanzari Consultant vanzari
Contacteaza un consultant
BCCH Auto Switzerland
Pentru a incepe o conversatie cu un consultant BCCH Auto Switzerland, te rugam sa introduci mesajul mai jos, iar un consultant o sa ti se aloce automat.
Mesajul catre consultant