Acasa Servicii Asistenta rutiera

Consideram ca este important sa oferim servicii complete clientilor nostrii si de aceea avem parteneriate cu firmele de asistenta rutiera. Tot ce ai de facut este sa ne contactezi in caz ca ai nevoie de ajutor, iar consultantii BCCH Auto Switzerland te vor sprijinii si vor veni cu solutii concrete pentru rezolvarea problemelor tale in cel mai scurt timp posibil.

Oferirea de servicii complete clientilor nostri este o prioritate pentru BCCH Auto Switzerland. Am creat parteneriate cu firme de asistenta rutiera pentru a ne asigura ca putem oferi solutii rapide si eficiente pentru orice problema intampinata de clientii nostri.

Atunci cand esti implicat intr-un accident sau ai o problema tehnica, timpul poate fi esential. Asistenta rutiera poate veni rapid la fata locului pentru a te ajuta sa te pui din nou pe drum sau pentru a remedia problema tehnica. In plus, avem o echipa de consultanti profesionisti care sunt pregatiti sa te sprijine si sa ofere sfaturi utile pentru a rezolva orice problema intampinata.

De asemenea, prin parteneriatele noastre cu firmele de asistenta rutiera, putem oferi servicii de remorcare la preturi competitive. Astfel, nu trebuie sa te ingrijorezi de costurile suplimentare sau de a gasi o firma de remorcare de incredere in cazul in care masina ta nu poate fi reparata imediat.

Oferirea serviciilor complete clientilor nostri prin parteneriatele noastre cu firmele de asistenta rutiera ne ajuta sa fim un partener de incredere pentru clientii nostri, oferind solutii rapide si eficiente pentru orice problema intampinata. Suntem aici pentru a te sprijini si a te ajuta sa te pui din nou pe drum cat mai repede posibil.

Parteneriatele noastre cu firmele de asistenta rutiera ne permit sa oferim servicii de asistenta pe parcursul intregii tale calatorii. Daca calatoresti in strainatate si intampini o problema cu masina ta, firma de asistenta rutiera poate oferi servicii de asistenta in limba ta pentru a te ajuta sa rezolvi problema cat mai rapid posibil. Astfel, nu trebuie sa te ingrijorezi de a comunica intr-o limba straina sau de a gasi ajutor in situatii de criza.

Parteneriatele noastre cu firmele de asistenta rutiera ne permit sa oferim servicii complete clientilor nostri, indiferent de tipul de vehicul pe care il detii, de locatia in care te afli sau de momentul zilei. 

Care este urmatoarea ta masina?

Cumparati cele mai dorite masini de lux, noi si second hand din lume.
Urmariti-ne activitatea:
Copyright © 2023 BCCH Group Switzerland AG SRL. Toate drepturile rezervate.
BCCH Auto Switzerland este o marca a societatii BCCH Group Switzerland AG
Sediu social: Calea Bucurestilor 289 Otopeni, 075100, Romania
Nr. de inregistrare la Registrul Comertului J40/14909/2019, CUI RO41848769
Apeleaza
Solicita oferta BCCH
Comanda masina
Consultant vanzari Consultant vanzari Consultant vanzari
Contacteaza un consultant
BCCH Auto Switzerland
Pentru a incepe o conversatie cu un consultant BCCH Auto Switzerland, te rugam sa introduci mesajul mai jos, iar un consultant o sa ti se aloce automat.
Mesajul catre consultant