Acasa Servicii Asistență rutieră

Considerăm că este important să oferim servicii complete clienților noștri și de aceea avem parteneriate cu firmele de asistență rutieră. Tot ce ai de făcut este să ne contactezi în caz că ai nevoie de ajutor, iar consultanții BCCH Auto Switzerland te vor sprijini și vor veni cu soluții concrete pentru rezolvarea problemelor tale în cel mai scurt timp posibil.

Oferirea de servicii complete clienților noștri este o prioritate pentru BCCH Auto Switzerland. Am creat parteneriate cu firme de asistență rutieră pentru a ne asigura că putem oferi soluții rapide și eficiente pentru orice problemă întâmpinată de clienții noștri.

Atunci când ești implicat într-un accident sau ai o problemă tehnică, timpul poate fi esențial. Asistența rutieră poate veni rapid la fața locului pentru a te ajuta să te pui din nou pe drum sau pentru a remedia problema tehnică. În plus, avem o echipă de consultanți profesioniști care sunt pregătiți să te sprijine și să ofere sfaturi utile pentru a rezolva orice problemă întâmpinată.

De asemenea, prin parteneriatele noastre cu firmele de asistență rutieră, putem oferi servicii de remorcare la prețuri competitive. Astfel, nu trebuie să te îngrijorezi de costurile suplimentare sau de a găsi o firmă de remorcare de încredere în cazul în care mașina ta nu poate fi reparată imediat.

Oferirea serviciilor complete clienților noștri prin parteneriatele noastre cu firmele de asistență rutieră ne ajută să fim un partener de încredere pentru clienții noștri, oferind soluții rapide și eficiente pentru orice problemă întâmpinată. Suntem aici pentru a te sprijini și a te ajuta să te pui din nou pe drum cât mai repede posibil.

Parteneriatele noastre cu firmele de asistență rutieră ne permit să oferim servicii de asistență pe parcursul întregii tale călătorii. Dacă călătorești în străinătate și întâmpini o problemă cu mașina ta, firma de asistență rutieră poate oferi servicii de asistență în limba ta pentru a te ajuta să rezolvi problema cât mai rapid posibil. Astfel, nu trebuie să te îngrijorezi de a comunica într-o limbă străină sau de a găsi ajutor în situații de criză.

Parteneriatele noastre cu firmele de asistență rutieră ne permit să oferim servicii complete clienților noștri, indiferent de tipul de vehicul pe care îl deții, de locația în care te afli sau de momentul zilei.

Care este următoarea ta mașină?

Cumpărați cele mai dorite mașini de lux, noi și rulate din lume.
Urmăriți-ne activitatea:
Copyright © 2024 BCCH Group Switzerland AG. Toate drepturile rezervate.
BCCH Auto Switzerland este o marcă a societățtii BCCH Group Switzerland AG
Sediu social: Calea Bucureștilor 289 Otopeni, 075100, România
Nr. de înregistrare la Registrul Comerțului J23/4957/2022, CUI RO41848769
Apeleaza
Solicita oferta BCCH
Comanda masina