Volvo de vanzare (346)

O masina sigura pentru oameni siguri! Tu esti gata de drum la volanul unui Volvo?

Masini Volvo de vanzare. Vrei o masina pe viata? Volvo poate fi masina ta pentru zeci de ani. Modele de masini Volvo, gandite si create in baza principiului sigurantei maxime inca de la inceputurile companiei suedeze, fondata in 1927. Fiecare detaliu este gandit pentru siguranta si protectie in caz de accident, cu inovatii aduse fiecarui model iesit din fabrica.

Despre siguranta ‘’vorbeste’’ chiar si sigla, un semn stravechi, folosit pentru a simboliza puterea fierului pe care suedezii il utilizeaza la constructia masinilor. Volvo este brandul aflat pe locul 2 dupa Mercedes, ca durata de viata in circulatie. Altfel spus, Volvo circula in medie pe strazi aproximativ 20 de ani. Orice model este testat in centrul dedicat sigurantei, Volvo Safety Center, fiind si cel mai mare centru din lume construit in acest scop.

Interiorul spatios, detaliile de exceptie si materialele de calitate superioara ale fiecarui model Volvo, transforma placerea de a conduce astfel de masini, intr-un scop, si nu o destinatie. Si acestea sunt doar cateva calitati ale masinilor acestui brand.

Un detaliu important! Daca ai in colectia ta un model vechi caruia ii lipsesc anumite piese, poti contacta compania, deoarece aceasta iti poate oferi piesele de care ai nevoie, chiar si pentru primele modele fabricate. Stiai ca Volvo ne pregateste un EX 30, care pare ca va iesi pe portile fabricii la inceput de 2024? Asadar, fie ca iti doresti un Volvo second hand sau nou, suntem aici pentru tine! Poti avea chiar azi cea mai sigura masina din lume!

Volvo second hand sau nou. Poti fi si tu, de azi, proprietarul unui model exceptional!

Volvo second hand sau nou. Ce model iti doresti? S60, XC 40, XC 60, XC 90, V90? Indiferent de model, confortul, conectivitatea de ultima generatie, autonomia uriasa in cazul modelelor electrice, siguranta pe viata, precum si multe alte particularitati distinctive, toate sunt la superlativ. Toate iti ofera senzatia ca te bucuri de una dintre cele mai interesante si performante masini din lume.

Exterior dinamic, interior modern, luxos, spatios, confortabil, dotat cu sistem de alertare a soferului pentru momentele in care este distras, sistem de detectare a riscului de coliziune la intersectii, tehnologie asistare a soferului, purificator de aer si multe altele! Volvo poate fi pentru tine daca iti doresti! Incepand chiar de azi! Completeaza formularul si solicita mai multe detalii!

BCCH Auto Switzerland te sprijina pe parcursul intregului proces de achizitie

Suntem alaturi de tine pe durata intregului proces de achizitie, oferindu-ti detaliile de care ai nevoie, consultanta de specialitate referitoare la cele mai bune solutii de finantare pentru situatia in care nu poti achita suma integrala pe loc, cat si multe alte servicii ce au ca scop principal facilitarea tuturor formalitatilor.

Foloseste calculatorul din pagina pentru finantare, selecteaza avansul pe care il poti achita, perioada si vei afla rata lunara, cat si suma totala de plata daca optezi pentru plata in rate a autoturismului. Da-ne un semn si un consultant iti va oferi detaliile necesare pentru ca tu sa poti lua decizia cea mai buna pentru tine!

Afla mai multe
Comanda alta masina
Îți dorești o altă mașină?
Îți aducem pe comandă autovehicule rulate cu istoric verificat și garanție, achiziționate de la dealeri externi.

Care este următoarea ta mașină?

Cumpărați cele mai dorite mașini de lux, noi și rulate din lume.
Urmăriți-ne activitatea:
Copyright © 2024 BCCH Group Switzerland AG. Toate drepturile rezervate.
BCCH Auto Switzerland este o marcă a societățtii BCCH Group Switzerland AG
Sediu social: Calea Bucureștilor 289 Otopeni, 075100, România
Nr. de înregistrare la Registrul Comerțului J23/4957/2022, CUI RO41848769
Apeleaza
Solicita oferta BCCH
Comanda masina