Rolls-Royce de vanzare (14)

Ești în căutarea unui automobil care să definească luxul, rafinamentul și performanța de excepție? Atunci nu trebuie să cauți mai departe de BCCH Auto Switzerland, dealerul tău autorizat Rolls-Royce. Oferim o gamă largă de modele Rolls-Royce, atât noi, cât și second-hand, toate fiind în stare impecabilă și pregătite să te poarte pe drumurile din România.

Modele disponibile

La BCCH Auto Switzerland, pasiunea noastră pentru automobile de lux se reflectă în fiecare Rolls-Royce pe care îl oferim clienților noștri. Fie că sunteți în căutarea unui model emblematic precum Phantom sau Ghost, sau a unui Cullinan robust și versatil, echipa noastră dedicată vă va ghida prin fiecare etapă a procesului de achiziție, asigurându-vă o experiență memorabilă.

  • Rolls-Royce Phantom: O capodoperă a luxului modern, Phantom oferă un spațiu interior incomparabil, materiale de cea mai înaltă calitate și o experiență de conducere incomparabil de lină.
  • Rolls-Royce Ghost: Un sedan elegant și rafinat, Ghost oferă o combinație perfectă de performanță și confort, fiind ideal pentru cei care apreciază condusul dinamic.
  • Rolls-Royce Cullinan: Un SUV de lux care redefinește segmentul, Cullinan oferă spațiu generos, abilități off-road impresionante și un design unic care atrage privirile oriunde merge.

Soluții de finanțare pentru mașinile Rolls-Royce de vânzare

La BCCH Auto Switzerland înțelegem că finanțarea poate fi o parte esențială a procesului de achiziție a unei mașini noi ori second hand. De aceea, oferim o serie de opțiuni flexibile de finanțare și leasing pentru a te ajută să-ți achiziționezi mașină dorită. Consultă-ne pentru a află care este cea mai potrivită soluție pentru tine.

După ce ai ales mașina Rolls-Royce perfectă pentru tine, echipa noastră se va asigura că toate formalitățile sunt rezolvate rapid și eficient. Ne ocupăm de înregistrarea mașinii, de transferul de proprietate și de orice alte documentații necesare, precum și de livrare în 10 zile astfel încât tu să te poți bucură de nouă ta mașină cât mai curând posibil. 

BCCH Auto Switzerland te sprijină pe parcursul întregului proces de achiziție

Suntem alături de ține pe durata întregului proces de achiziție, oferindu-ți detaliile de care ai nevoie, consultanță de specialitate referitoare la cele mai bune soluții de finanțare pentru situația în care nu poți achita suma integrală pe loc, cât și multe alte servicii ce au că scop principal facilitarea tuturor formalităților. 

Folosește calculatorul din pagină pentru finanțare, selectează avansul pe care îl poți achita, perioada și vei află rată lunară, cât și suma totală de plata dacă optezi pentru plata în rate a autoturismului. Da-ne un semn și un consultant îți va oferi detaliile necesare pentru că tu să poți lua decizia cea mai bună pentru ține!

Afla mai multe
Comanda alta masina
Îți dorești o altă mașină?
Îți aducem pe comandă autovehicule rulate cu istoric verificat și garanție, achiziționate de la dealeri externi.

Care este următoarea ta mașină?

Cumpărați cele mai dorite mașini de lux, noi și rulate din lume.
Urmăriți-ne activitatea:
Copyright © 2024 BCCH Group Switzerland AG. Toate drepturile rezervate.
BCCH Auto Switzerland este o marcă a societățtii BCCH Group Switzerland AG
Sediu social: Calea Bucureștilor 289 Otopeni, 075100, România
Nr. de înregistrare la Registrul Comerțului J23/4957/2022, CUI RO41848769
Apeleaza
Solicita oferta BCCH
Comanda masina