Aston Martin de vanzare (7)

Aston Martin: un brand britanic de lux. 110 ani de excelenta si 8 filme James Bond la activ

Exploreaza gama de modele Aston Martin disponibile in stocul nostru si lasa-te uimit de fiecare detaliu al acestora, gandit si creat pentru a impresiona. De la Coal Scuttle la modele precum Vantage, Coup, Roadster si altele la fel de frumoase, Aston Martin impresioneaza. Prin fiecare detaliu. Prin eleganta.

Un brand care la fel ca multe altele, si-a inceput istoria cu faimoasele curse de masini de pe vremuri. Privind la istoria acestor automobile de clasa, daca nu ar fi fost succesul in motorsport al lui Lionel Martin, unul dintre fondatori, poate azi nu ar fi existat acest brand care a suferit un declin major in anumite perioade de la infiintare pana in prezent.

Dar observat fiind de un pasionat al curselor de masini si de inginerie, care a fost impresionat de abilitatile lui Martin, a ales sa-i finanteze dezvoltarea primelor prototipuri pentru un alt show de curse.Timpul trece si compania cunoaste prosperitatea, incepand cu masini de competitie, ajungand la masini de strada, chiar inainte de inceperea celui de-al doilea razboi mondial.

Aston Martin este insasi definitia elegantei pe care o poti observa in fiecare detaliu. Masini Aston Martin pentru tine! Comanda modelul dorit si traverseaza o intreaga istorie la volanul unei masini pe care nu o poti uita prea usor!

Modele exclusiviste pentru tine. Aston Martin second hand

Imagineaza-te la volanul unui Vantage Coupe viteaz si agil, un model ce pastreaza elementele clasice ale primelor versiuni, cu distributie perfecta a greutatii, stabilitate si performanta maxima. Design seducator. Interiorul este si el de senzatie. Cum ar fi sa conduci un model Vantage Roadster echipat cu cel mai rapid acoperis din lume, ce poate cobori in 6,7 secunde cand masina e pe loc?

Daca nici un model de sus nu este pe placul tau, poate te incanta un Aston Martin SUV crossover de lux, exceptional, cu o cutie automata in 9 trepte, performanta de cartea recordurilor si tehnologie adaptata vremurilor noastre? Sa te afli la volanul unui Aston Martin este precum ai trai scenele din James Bond! Comanda modelul dorit si bucura-te de ce-ti poate oferi o astfel de masina!

BCHH Auto Switzerland este alaturi de tine pe parcursul intregului proces de achizitie a masinii dorite

Daca nu poti cumpara modelul preferat cu suma integrala pe loc, iti oferim consultanta cu privire la cele mai bune solutii de finantare. Poti folosi calculatorul din pagina pentru finantare, selecteaza avansul pe care il poti achita, perioada si vei afla rata lunara, cat si suma totala de plata.

Orice model de masina ai alege, suntem alaturi de tine inainte de achizitie, in timp si dupa! Pentru ca noi, la BCCH Auto Switzerland, stim cat de important este suportul pe care ti-l putem oferi.

Afla mai multe

Care este următoarea ta mașină?

Cumpărați cele mai dorite mașini de lux, noi și rulate din lume.
Urmăriți-ne activitatea:
Copyright © 2024 BCCH Group Switzerland AG. Toate drepturile rezervate.
BCCH Auto Switzerland este o marcă a societățtii BCCH Group Switzerland AG
Sediu social: Calea Bucureștilor 289 Otopeni, 075100, România
Nr. de înregistrare la Registrul Comerțului J23/4957/2022, CUI RO41848769
Apeleaza
Solicita oferta BCCH
Comanda masina