Aston Martin DBS de vanzare (1)

Aston Martin DBS este o mașină sport de lux cu două uși, care oferă o combinație unică de eleganță, performanță și rafinament. Dezvăluit pentru prima dată în 1963, DBS a devenit rapid un model iconic, renumit pentru apariția sa în filmul "Goldfinger" cu James Bond. Astăzi, DBS continuă să fascineze pasionații de automobile cu designul său atemporal, ingineria de ultimă generație și experiența de condus excepțională.

Design exterior

DBS are un design exterior distinctiv și atletic, care emană putere și rafinament. Proporțiile echilibrate, liniile fluide și detaliile aerodinamice creează o imagine elegantă și impunătoare pe șosea. Grila frontală Aston Martin clasică este flancată de faruri LED cu matrice adaptivă, care oferă o iluminare optimă și un aspect distinctiv. Jantele din aliaj ușor de dimensiuni mari și spoilerul spate completează aspectul sportiv al mașinii.

Design interior

Interiorul este un spațiu rafinat și confortabil, conceput pentru a oferi o experiență de lux maximă. Scaunele ergonomice din piele oferă suport excelent și un confort sporit, în timp ce volanul sport îmbrăcat în piele oferă o manevrabilitate precisă. Panoul de instrumente digital și sistemul de infotainment intuitiv oferă acces facil la toate informațiile și funcțiile vehiculului. Materialele de cea mai înaltă calitate și finisajele impecabile creează o atmosferă de exclusivitate și rafinament.

Performanță

Sub capotă se află un motor V8 bi-turbo de 4.0 litri care dezvoltă o putere uimitoare de 725 CP și un cuplu de 900 Nm. Acest motor puternic oferă o accelerație uimitoare de la 0 la 100 km/h în doar 3,4 secunde și o viteză maximă de 330 km/h. Tracțiunea integrală asigură o distribuție optimă a greutății și o manevrabilitate sportivă, oferind o experiență de condus captivantă.

Tehnologie

DBS este dotat cu cele mai avansate tehnologii pentru a maximiza performanța, siguranța și confortul. Suspensia adaptivă Skyhook se adaptează în timp real la condițiile de drum, oferind o conducere confortabilă și dinamică. Sistemul de frânare performant Brembo oferă o putere de frânare excepțională și o precizie controlată. O gamă largă de sisteme de asistență pentru șofer oferă o experiență de condus mai sigură și mai relaxantă.

Modele disponibile

Mașina este disponibilă în două versiuni: DBS Superleggera și DBS Superleggera Coupé. Ambele modele oferă același motor V8 bi-turbo și o gamă largă de opțiuni de personalizare pentru a satisface nevoile și preferințele individuale.

Istoria mărcii și a modelului

Povestea Aston Martin DBS începe în 1963, când a fost dezvăluit pentru prima dată la Salonul Auto de la Geneva. Modelul original a fost propulsat de un motor V6 de 3,9 litri și a devenit rapid un succes comercial și critic. De-a lungul anilor, DBS a cunoscut o serie de evoluții, cu modele ulterioare care au beneficiat de motoare mai puternice și de tehnologii mai avansate.

DBS Superleggera, lansată în 2018, este cea mai recentă versiune a modelului iconic. Această variantă modernă oferă o combinație unică de performanță, lux și rafinament, consolidându-și poziția ca un simbol al excelenței britanice în inginerie auto.

BCCH Auto Switzerland te aduce mai aproape de mașina dorită

Dacă niciun model din cele disponibile în pagină noastră nu îți place, te rugăm să completezi formularul de comandă a unei mașini și să ne spui ce model îți dorești, tipul de motorizare și datele de contact pentru a te contacta în cel mai scurt timp.

În plus, îți stăm la dispoziție cu servicii de consultanță specializată, fie în alegerea modelului potrivit, fie în soluții de finanțare, precum și cu alte servicii premium, tocmai pentru că tu să beneficiezi de toate avantajele procesului de achiziție a unei mașini.

Alege mașină care te reprezintă! Mașină care poate fi parte din tine și personalitatea ta! Alege orice model de la Aston Martin și pregătește-te pentru un test drive! 

 

 

Afla mai multe

Care este următoarea ta mașină?

Cumpărați cele mai dorite mașini de lux, noi și rulate din lume.
Urmăriți-ne activitatea:
Copyright © 2024 BCCH Group Switzerland AG. Toate drepturile rezervate.
BCCH Auto Switzerland este o marcă a societățtii BCCH Group Switzerland AG
Sediu social: Calea Bucureștilor 289 Otopeni, 075100, România
Nr. de înregistrare la Registrul Comerțului J23/4957/2022, CUI RO41848769
Apeleaza
Solicita oferta BCCH
Comanda masina