Aston Martin DB11 de vanzare (1)

Lansat în 2016, modelul a cucerit rapid inimile pasionaților de automobile din întreaga lume, devenind un simbol al eleganței și al exclusivității britanice. DB11 se poziționează ca o alternativă distinctivă la concurenții tradiționali din segmentul premium, oferind o experiență de condus memorabilă pe orice drum.

Design exterior

La prima vedere, DB 11 te seduce prin liniile sale fluide și proporțiile echilibrate, care creează o siluetă elegantă și atletică. Grila frontală iconică Aston Martin este completată de farurile LED agresive și de prizele de aer generoase. Profilul lateral este definit de roțile mari și de arcul fluid al plafonului, conferind o imagine atletică și robustă. Spatele este caracterizat de stopurile LED elegante și de difuzorul aerodinamic, completând perfect estetica sportivă a modelului.

Design interior

Interiorul te învăluie într-o atmosferă rafinată și confortabilă. Materialele premium, precum pielea fină și lemnul prețios, creează un spațiu elegant și primitor. Scaunele ergonomice oferă suport excelent atât pentru șofer, cât și pentru pasageri, sporind confortul pe distanțe lungi. Planșa de bord modernă este orientată către șofer și integrează un ecran tactil de 10 inch pentru sistemul de infotainment. Panoul de instrumente digital de 12.3 inch oferă informații clare și intuitive, sporind experiența de condus.

Performanță

Modelul te provoacă la o experiență de condus dinamică și plină de adrenalină, oferind o gamă de motoare puternice și eficiente. Versiunea de bază este propulsată de un motor turbo pe benzină V8 de 4.0 litri, care dezvoltă 510 CP și un cuplu de 675 Nm. Această configurație oferă o accelerație de la 0 la 100 km/h în 4.7 secunde și o viteză maximă de 280 km/h. Pentru cei care doresc performanțe maxime, DB11 AMR este echipat cu o versiune îmbunătățită a motorului V8 de 4.0 litri, care dezvoltă 573 CP și un cuplu de 700 Nm. Această versiune uimitoare accelerează de la 0 la 100 km/h în doar 3.4 secunde și atinge o viteză maximă de 308 km/h.

Tehnologie

Mașina te pune în control cu cele mai noi tehnologii de asistență pentru șofer și de conectivitate, asigurând o experiență de condus sigură și confortabilă. Sistemul de infotainment COMAND Online oferă navigație GPS integrată, conectivitate smartphone prin Apple CarPlay și Android Auto, și comenzi vocale. O gamă largă de sisteme de asistență pentru șofer, precum frânarea automată de urgență, avertizarea de părăsire a benzii de rulare și recunoașterea semnelor de circulație, sporesc siguranța și confortul la volan.

Modele disponibile

DB11 este disponibil în două versiuni principale: Coupe și Volante (cabriolet). Ambele versiuni oferă o gamă largă de opțiuni de personalizare, permițând clienților să configureze modelul conform preferințelor individuale. Versiunea Coupe oferă un spațiu interior mai generos și o practică mai bună, în timp ce versiunea Volante oferă o experiență de condus mai deschisă și mai conectată cu mediul exterior. Ambele versiuni pot fi echipate cu o gamă largă de opțiuni de motorizare, dotări și accesorii.

Istoria mărcii și a modelului

Aston Martin are o istorie bogată și renumită în domeniul automobilelor sport de lux, datând din 1914. Fondată de Lionel Martin și Robert Bamford, compania a construit o serie de modele iconice care au redefinit performanța și eleganța pe șosea. De la modelul legendar DB5, care a devenit vehiculul preferat al lui James Bond, la modelele moderne precum Vantage și DB11, Aston Martin a continuat să ofere o experiență de condus de neegalat, combinând luxul rafinat cu o inginerie de ultimă generație. Pe lângă modelele sale emblematice, Aston Martin a explorat și teritorii noi, lansând primul său SUV, DBX, în 2019.

BCCH Auto Switzerland te aduce mai aproape de mașina dorită

Dacă niciun model din cele disponibile în pagină noastră nu îți place, te rugăm să completezi formularul de comandă a unei mașini și să ne spui ce model îți dorești, tipul de motorizare și datele de contact pentru a te contacta în cel mai scurt timp.

În plus, îți stăm la dispoziție cu servicii de consultanță specializată, fie în alegerea modelului potrivit, fie în soluții de finanțare, precum și cu alte servicii premium, tocmai pentru că tu să beneficiezi de toate avantajele procesului de achiziție a unei mașini.

Alege mașină care te reprezintă! Mașină care poate fi parte din tine și personalitatea ta! Alege orice model de la Aston Martin și pregătește-te pentru un test drive! 

Soluții de finanțare mașini Aston Martin DB11 de vânzare 

La BCCH Auto Switzerland, ne străduim să oferim clienților noștri cele mai bune soluții de finanțare pentru mașinile Aston Martin DB11 de vânzare. În funcție de preferințele și bugetul fiecăruia, punem la dispoziție opțiuni de leasing sau credit, cu dobânzi avantajoase și termeni flexibili. Vino să discuți cu unul dintre consultanții noștri pentru a află care este cea mai potrivită opțiune de finanțare pentru tine. 

Afla mai multe

Care este următoarea ta mașină?

Cumpărați cele mai dorite mașini de lux, noi și rulate din lume.
Urmăriți-ne activitatea:
Copyright © 2024 BCCH Group Switzerland AG. Toate drepturile rezervate.
BCCH Auto Switzerland este o marcă a societățtii BCCH Group Switzerland AG
Sediu social: Calea Bucureștilor 289 Otopeni, 075100, România
Nr. de înregistrare la Registrul Comerțului J23/4957/2022, CUI RO41848769
Apeleaza
Solicita oferta BCCH
Comanda masina