BMW Seria 5 de vanzare (40)

Avem o gama variata de modele BMW Seria 5 de vanzare si suntem mandri sa oferim cele mai bune solutii pentru clientii nostri.

Istoria BMW Seria 5

BMW Seria 5, o serie de autoturisme de lux de la renumitul producator german, si-a inceput istoria in anul 1972. De-a lungul anilor, Seria 5 a evoluat intr-un automobil performant si elegant, reprezentand perfect esenta brandului BMW. Cu numeroase premii si recunoasteri la nivel international, BMW Seria 5 a devenit un simbol al calitatii si inovatiei in industria auto.

Variante BMW Seria 5

Seria 5 ofera o gama variata de variante pentru a satisface gusturile si nevoile clientilor. In oferta noastra de la BCCH Auto Switzerland veti gasi modele precum BMW 550i, 530d xDrive, 540d xDrive, 520 MHEV precum si versiuni hibrid, ca BMW 530e si nu numai. Fiecare varianta ofera un nivel diferit de performanta, economie de combustibil si dotari.

Solutii de finantare masini BMW Seria 5 de vanzare

La BCCH Auto Switzerland, intelegem ca achizitionarea unui automobil BMW Seria 5 poate reprezenta o investitie semnificativa. De aceea, oferim solutii de finantare flexibile pentru a va ajuta sa achizitionati masina visurilor dvs. In functie de nevoile dvs., putem oferi leasing auto, rate sau finantare prin banci partenere.

Test drive si sfaturi de specialitate

Pentru a va asigura ca ati ales varianta potrivita de BMW Seria 5, va invitam sa programati un test drive la BCCH Auto Switzerland. Expertii nostri va vor oferi sfaturi de specialitate si va vor ajuta sa comparati diferitele modele si dotari. De asemenea, va vom informa despre cele mai recente tehnologii si sisteme de siguranta disponibile pentru masinile BMW Seria 5.

Speram sa va putem ajuta sa gasiti masina perfecta si sa va bucurati de experienta condusului unui automobil BMW de top.

Afla mai multe
Comanda alta masina
Îți dorești o altă mașină?
Îți aducem pe comandă autovehicule rulate cu istoric verificat și garanție, achiziționate de la dealeri externi.

Care este următoarea ta mașină?

Cumpărați cele mai dorite mașini de lux, noi și rulate din lume.
Urmăriți-ne activitatea:
Copyright © 2024 BCCH Group Switzerland AG. Toate drepturile rezervate.
BCCH Auto Switzerland este o marcă a societățtii BCCH Group Switzerland AG
Sediu social: Calea Bucureștilor 289 Otopeni, 075100, România
Nr. de înregistrare la Registrul Comerțului J23/4957/2022, CUI RO41848769
Apeleaza
Solicita oferta BCCH
Comanda masina