Acasa Servicii Garantie extinsa

Dupa ce ai cumparat un autovehicul de la BCCH Auto Switzerland, poti sa conduci fara griji, deoarece garantia noastra auto acopera tot ce ai nevoie. Garantia auto are o durata de pana la 12 luni de la cumpararea masinii, astfel incat noi ne vom ocupa de orice problema tehnica care ar putea aparea. Asadar, poti sa stai fara griji, deoarece ne vom ocupa noi de eventualele reparatii necesare.

Garantia extinsa este o forma suplimentara de garantie care poate fi achizitionata pentru a proteja autovehiculul tau dupa ce perioada de garantie standard a expirat.

Aceasta poate oferi protectie impotriva problemelor mecanice sau de functionare care ar putea aparea cu autovehiculul tau, reducand astfel riscul de a crea costuri suplimentare de reparatii.

Garantia extinsa poate fi achizitionata de la dealerii de masini sau de la alte companii care ofera aceste tipuri de garantii. Acestea pot fi oferite pentru o perioada de timp determinata, de obicei intre 1 si 5 ani, si pot acoperi o gama larga de componente ale autovehiculului, inclusiv motorul, sistemul de transmisie, sistemul de franare si altele.

Este important sa iei in considerare costul garantiei extinse in raport cu beneficiile pe care le ofera si sa te asiguri ca intelegi termenii si conditiile acesteia inainte de a o achizitiona. De asemenea, este important sa tii cont de faptul ca, chiar daca ai o garantie extinsa, trebuie sa respecti intretinerea preventiva recomandata de producator pentru a te asigura ca garantia ramane valabila.

In cazul in care autovehiculul tau necesita reparatii in perioada de garantie, trebuie doar sa ne contactezi si vom face tot posibilul pentru a rezolva problema cat mai rapid posibil. De obicei, garantia noastra acopera reparatii mecanice si de functionare, inclusiv piese de schimb necesare.

Daca ai intrebari sau nelamuriri legate de garantia noastra, nu ezita sa ne contactezi, echipa BCCH Auto Switzerland iti sta la dipozitie. Suntem aici pentru a te ajuta si a face ca experienta ta de achizitie a unui autovehicul sa fie cat mai placuta posibil.

Care este următoarea ta mașină?

Cumpărați cele mai dorite mașini de lux, noi și second hand din lume.
Urmăriți-ne activitatea:
Copyright © 2023 BCCH Group Switzerland AG. Toate drepturile rezervate.
BCCH Auto Switzerland este o marcă a societățtii BCCH Group Switzerland AG
Sediu social: Calea Bucureștilor 289 Otopeni, 075100, România
Nr. de înregistrare la Registrul Comerțului J40/14909/2019, CUI RO41848769
Apeleaza
Solicita oferta BCCH
Comanda masina
Consultant vanzari Consultant vanzari Consultant vanzari
Contacteaza un consultant
BCCH Auto Switzerland
Pentru a incepe o conversatie cu un consultant BCCH Auto Switzerland, te rugam sa introduci mesajul mai jos, iar un consultant o sa ti se aloce automat.