Acasa Servicii Garanție extinsă

După ce ai cumpărat un autovehicul de la BCCH Auto Switzerland, poți să conduci fără griji, deoarece garanția noastră auto acoperă tot ce ai nevoie. Garanția auto are o durată de până la 12 luni de la cumpărarea mașinii, astfel încât noi ne vom ocupa de orice problemă tehnică care ar putea apărea. Așadar, poți să stai fără griji, deoarece ne vom ocupa noi de eventualele reparații necesare.

Garanția extinsă este o formă suplimentară de garanție care poate fi achiziționată pentru a proteja autovehiculul tău după ce perioada de garanție standard a expirat.

Aceasta poate oferi protecție împotriva problemelor mecanice sau de funcționare care ar putea apărea cu autovehiculul tău, reducând astfel riscul de a crea costuri suplimentare de reparații.

Garanția extinsă poate fi achiziționată de la dealerii de mașini sau de la alte companii care oferă aceste tipuri de garanții. Acestea pot fi oferite pentru o perioadă de timp determinată, de obicei între 1 și 5 ani, și pot acoperi o gamă largă de componente ale autovehiculului, inclusiv motorul, sistemul de transmisie, sistemul de frânare și altele.

Este important să iei în considerare costul garanției extinse în raport cu beneficiile pe care le oferă și să te asiguri că înțelegi termenii și condițiile acesteia înainte de a o achiziționa. De asemenea, este important să ții cont de faptul că, chiar dacă ai o garanție extinsă, trebuie să respecți întreținerea preventivă recomandată de producător pentru a te asigura că garanția rămâne valabilă.

În cazul în care autovehiculul tău necesită reparații în perioada de garanție, trebuie doar să ne contactezi și vom face tot posibilul pentru a rezolva problema cât mai rapid posibil. De obicei, garanția noastră acoperă reparații mecanice și de funcționare, inclusiv piese de schimb necesare.

Dacă ai întrebări sau nelămuriri legate de garanția noastră, nu ezita să ne contactezi, echipa BCCH Auto Switzerland îți stă la dispoziție. Suntem aici pentru a te ajuta și a face ca experiența ta de achiziție a unui autovehicul să fie cât mai plăcută posibil.

Care este următoarea ta mașină?

Cumpărați cele mai dorite mașini de lux, noi și rulate din lume.
Urmăriți-ne activitatea:
Copyright © 2024 BCCH Group Switzerland AG. Toate drepturile rezervate.
BCCH Auto Switzerland este o marcă a societățtii BCCH Group Switzerland AG
Sediu social: Calea Bucureștilor 289 Otopeni, 075100, România
Nr. de înregistrare la Registrul Comerțului J23/4957/2022, CUI RO41848769
Apeleaza
Solicita oferta BCCH
Comanda masina