Porsche de vanzare (155)

La BCCH Auto Switzerland, gasiti o varietate de masini Porsche de vanzare. Avem modele precum Porsche 911, Porsche Cayenne, Cayenne E-Hybrid, Porsche Panamera si multe altele.

Fiecare masina este aleasa cu grija si este verificata cu atentie de catre expertii nostri inainte de a fi pusa la vanzare. Suntem mandri sa oferim cele mai bune modele Porsche disponibile pe piata si suntem siguri ca veti gasi masina perfecta pentru nevoile dumneavoastra.

Istoria Porsche

Istoria Porsche este una fascinanta si bogata. Fondatorul companiei, Ferdinand Porsche, a fost un inginer mecanic si designer de masini german. El a fondat compania Porsche in 1931 si a creat unele dintre cele mai iconice masini din istoria automobilelor, inclusiv celebrul Porsche 911. La BCCH Auto Switzerland, avem o apreciere profunda pentru istoria Porsche si suntem mandri sa va oferim o gama larga de modele iconice si contemporane

Solutii de finantare si leasing pentru masini Porsche de vanzare

La BCCH Auto Switzerland, ne straduim sa facem achizitionarea unei masini Porsche cat mai accesibila pentru clientii nostri. De aceea, oferim o varietate de solutii de finantare si leasing, adaptate nevoilor si bugetului dvs. Aceste optiuni va permit sa va bucurati de masina visata fara a va ingrijora de costuri ridicate.

Preturi Porsche competitive

Suntem mandri sa oferim preturi competitive pentru toate modelele Porsche. Ne straduim sa oferim cele mai bune oferte pentru a va ajuta sa achizitionati masina de vis la un pret avantajos. Fie ca sunteti in cautarea unui model nou sau a unuia second hand, va puteti astepta la cele mai bune preturi si conditii de pe piata. 

Va asteptam la BCCH Auto Switzerland pentru a descoperi colectia noastra de masini Porsche de vanzare si a beneficia de cele mai bune servicii.

Afla mai multe
Comanda alta masina
Îți dorești o altă mașină?
Îți aducem pe comandă autovehicule rulate cu istoric verificat și garanție, achiziționate de la dealeri externi.

Care este următoarea ta mașină?

Cumpărați cele mai dorite mașini de lux, noi și rulate din lume.
Urmăriți-ne activitatea:
Copyright © 2024 BCCH Group Switzerland AG. Toate drepturile rezervate.
BCCH Auto Switzerland este o marcă a societățtii BCCH Group Switzerland AG
Sediu social: Calea Bucureștilor 289 Otopeni, 075100, România
Nr. de înregistrare la Registrul Comerțului J23/4957/2022, CUI RO41848769
Apeleaza
Solicita oferta BCCH
Comanda masina