Nissan de vanzare (3)

Masini Nissan pentru experiente de neuitat! 

Masini Nissan: performanta si eleganta 

Povestea Nissan a inceput in anul 1933, odata cu fuziunea a doua companii japoneze de automobile: Nihon Sangyo si DAT Motor Vehicle Company. Noua entitate, numita Nissan Motor Co., Ltd., a mostenit un portofoliu de vehicule, inclusiv iconicul Datsun 21. De-a lungul deceniilor, Nissan a cunoscut o crestere semnificativa, devenind unul dintre cei mai mari producatori de automobile din lume. A introdus modele revolutionare, precum LEAF, primul automobil electric produs in masa, si a consolidat pozitia sa pe piata SUV-urilor cu modele populare precum Qashqai si X-Trail.

Gama variata de motoare marca Nissan ofera clientilor sai puterea de a decide daca un mod de propulsie termic este cel potrivit sau unul electric. Tu ce alegi?

Nissan second hand, dar mai mult nou 

Cauti o masina fiabila, cu performanta si design atent la detalii? Nissan, marca auto germana cu o istorie bogata, iti ofera o gama variata de modele second-hand si noi, care sa se potriveasca perfect nevoilor tale. De la modele compacte la SUV-uri spatioase, Nissan are o masina pentru tine. Descopera modele populare precum GT-R, LEAF, Qashqai, X-Trail, toate disponibile in showroom-ul nostru.

Masini Nissande vanzare la BCCH Auto Switzerland pentru experiente de neuitat

Orice model ai alege noi te ajutam cu intreg procesul de achizitie. Poti veni la sediul nostru sa-ti alegi masina care te va insoti in timpul unui test drive. Sau poti alege sa ne spui ce model iti doresti si pe care nu l-ai gasit in stocul nostru, astfel incat in 10 zile vei avea masina preferata la usa casei tale.

Nissan de vanzare pentru momente unice! Pentru un stil de viata ce te reprezinta! 

Afla mai multe

Care este următoarea ta mașină?

Cumpărați cele mai dorite mașini de lux, noi și rulate din lume.
Urmăriți-ne activitatea:
Copyright © 2024 BCCH Group Switzerland AG. Toate drepturile rezervate.
BCCH Auto Switzerland este o marcă a societățtii BCCH Group Switzerland AG
Sediu social: Calea Bucureștilor 289 Otopeni, 075100, România
Nr. de înregistrare la Registrul Comerțului J23/4957/2022, CUI RO41848769
Apeleaza
Solicita oferta BCCH
Comanda masina