Acasa Termeni si conditii

1. Conditii generale pentru utilizarea site-ului

Prin accesarea si utilizarea site-ului ” www.bcchauto.ro” acceptati, implicit si neconditionat, prezentele Conditii Generale de Acces si Utilizare care prevaleaza asupra oricarei alte intelegeri pe care ati putea s-o aveti cu BCCH GROUP SWITZERLAND AG SRL .

Informatiile continute de acest site sunt generale, avand scop informativ si sunt adresate clientilor ale BCCH GROUP SWITZERLAND AG SRL , precum si altor persoane interesate.

ale BCCH GROUP SWITZERLAND AG SRL nu isi asuma raspunderea pentru acuratetea acestora, dar va depune toate eforturile necesare pentru ca informatiile continute de acest site sa fie cat mai corecte si cat mai actuale.

2. Drepturi de proprietate intelectuala

2.1. Drepturi de autor

BCCH GROUP SWITZERLAND AG SRL este autorul site-ului de fata, toate drepturile fiindu-i rezervate. Informatiile, textele, fotografiile, sloganurile, desenele, imaginile, secventele sonore precum si toate lucrarile integrate in acest site sunt proprietatea BCCH GROUP SWITZERLAND AG SRL sau a unor terti care au autorizat BCCH GROUP SWITZERLAND AG SRL sa le utilizeze.

Continutul si elementele de grafica ale prezentului site, inclusiv – dar fara a se limita la acestea – tot continutul format text, precum si sursele tehnice ale tuturor serviciilor si facilitatilor prezente si viitoare, cu exceptia cazului cand este mentionat expres un alt proprietar, sursele paginilor/ sectiunilor/ minisite-urilor/ showroom-urilor dar si orice alt material, transmis sub orice forma de/si catre Utilizatori (prin vizualizare directa pe site, prin newsletter-e etc.) apartin BCCH GROUP SWITZERLAND AG SRL , fiind proprietatea acesteia.

Reproducerile, partiale sau integrale, pe hartie sau digital, a materialelor incluse in site-ul ” www.bcchauto.ro” sunt autorizate, cu conditia, ca acestea sa fie destinate unei folosinte strict personale, excluzand orice utilizare in scopuri publicitare si/sau comerciale si/sau informare, astfel incat sa se conformeze dispozitiilor legislative privitoare la proprietatea intelectuala.

Este strict interzisa folosirea acestui site in scopul distrugerii sau alterarii continutului ori a securitatii lui, ori pentru discreditarea sau hartuirea BCCH GROUP SWITZERLAND AG SRL . Orice fapta de acest gen poate constitui infractiune si se pedepseste conform legislatiei in vigoare.

Cererile de utilizare a continutului site-ului in orice scop altul decat cel personal pot fi facute in scris pe adresa: Str Emil Racovita 25, Birou 2, Sector 4, Bucuresti.

2.2. Drepturi de marca

Numele BCCH AUTO, logo-ul BCCH AUTO sunt marci inregistrate de catre BCCH GROUP SWITZERLAND AG SRL .

Numele altor marci sunt pentru simpla indicare a unor produse sau servicii propuse de BCCH GROUP SWITZERLAND AG SRL .

Reproducerea, imitarea, utilizarea sau aplicarea acestor marci fara a fi obtinuta, in prealabil, autorizatia de la proprietarul marcii, constituie infractiune de contrafacere care se pedepseste conform legilor in vigoare.

3. Informatii despre produse si servicii

Site-ul ” www.bcchauto.ro” are ca scop prezentarea generala si promovarea gamei de produse si de servicii distribuite de BCCH GROUP SWITZERLAND AG SRL .

BCCH GROUP SWITZERLAND AG SRL isi rezerva dreptul de a modifica informatiile ce figureaza in prezentul site, mai ales pe cele referitoare la modele, caracteristici tehnice, la echipamentele autovehiculelor prezentate, la dotari standard sau optionale, preturi si garantii, in orice moment, fara notificare prealabila, tinand cont de trasatura interactiva a site-ului, fara ca modificarile sa presupuna responsabilitatea BCCH GROUP SWITZERLAND AG SRL , a membrilor retelei sale sau a angajatilor sai.

Utilizatorii inteleg si accepta neconditionat ca orice informatie existenta pe site nu este si nu poate fi considerata drept oferta ferma de produse sau de servicii venind din partea BCCH GROUP SWITZERLAND AG SRL .

Informatiile postate pe site sunt oferite numai cu titlu informativ si deci nu trebuie a fi considerate ca fiind o oferta contractuala a produselor si serviciilor oferite BCCH GROUP SWITZERLAND AG SRL .

Caracteristicile autovehiculelor prezentate pe site-ul ” www.bcchauto.ro” sunt cele existente la momentul redactarii sau actualizarii diferitelor pagini ale site-ului.

4. Informatii despre serviciile de finantare

Rubrica Finantare propune oferte si tarife, in general, supuse unor termene si conditii depinzand de acceptarea dosarelor de catre organismul care finanteaza. Datele nu sunt contractuale. Inscrierea coordonatelor dumneavostra pe prezentul site nu constituie, in nici un caz, un angajament contractual si nu este echivalentul unei oferte de finantare.

Numai semnarea unei oferte prealabile de finantare si depunerea tuturor documentelor necesare, va permite responsabilului de finantare sa se pronunte definitiv in privinta cererii dumneavoastra de finantare. Data fiind trasatura interactiva a site-ului, ofertele care se fac aici, pot varia fara ca acestea sa poata angaja raspunderea responsabilului de finantare. Ofertele sunt valabile cu conditia acceptarii dosarului de catre finantator.

5. Garantii

Pentru vehiculele din parcul auto BCCH GROUP SWITZERLAND AG SRL , se ofera Garantie de 12 luni, dar nu mai mult de 30.000 km sau Garantie de 3 luni, dar nu mai mult de 10.000 km, in functie de caracteristicile tehnice ale vehiculelor.

Vehiculele achizionate de la BCCH GROUP SWITZERLAND AG SRL in scopul de a fi utilizate pentru desfasurarea activitatii de transport persoane in regim de taxi, scoli de soferi, ambulante sau firme de paza nu beneficiaza de o garantie mai mare de 3 luni sau 10.000 km.

In cazul in care, la data achizitionarii vehiculului, perioada de garantie acordata este de 12 luni, dar nu mai mult de 30.000 km insa la prima revizie se constata ca vehiculul achizitionat este utilizat pentru desfasurarea activitatii de transport al persoanelor in regim de taxi, scoli de soferi, ambulante sau firme de paza, perioada de garantie acordata va fi redusa la 3 (trei) luni sau 10.000 km.

6. Revizia

Revizia, pentru fiecare vehicul achizitionat de la BCCH GROUP SWITZERLAND AG SRL, se va efectua la livrarea vehiculului catre client numai in situatia in care pentru vehiculul respectiv revizia a fost efectuata la mai mult de 4.000 km (patru mii km) sau la mai mult de 6 (sase) luni.

Frecventa reviziilor si operatiunile complementare efectuate la un vehicul se va dovedi cu Carnetul de intretinere al vehiculului.

In cazul in care un vehicul nu detine Carnet de intretinere se prezuma ca revizia nu a fost efectuata de cel putin 4.000 km sau de cel putin 6 luni, in aceasta situatie asigurandu-se revizia la livrare pentru fiecare vehicul achizitionat de la BCCH GROUP SWITZERLAND AG SRL

7. Date personale

Pentru informatii privind prelucrarea datelor cu caracter personal, va rugam sa consultati Politica de confidentialitate.

8. Date fara caracter personal

Informatiile fara caracter personal pe care ni le comunicati si care se refera la preferintele, interesele principale si pasiunile dumneavoastra, sunt utilizate pentru a va propune produse si servicii adaptate gusturilor dumneavoastra.

Este posibil sa obtinem informatii in mod automat dar care nu pot fi in niciun caz asociate vreunei persoane. Aceste informatii se refera la tipul de browser pe care il utilizati, la platforma computerului dumneavoastra si la numele domeniului prin care aveti acces la site-ul nostru.

9. Hyperlink-uri

Plasarea unui hyperlink spre site-ul ” www.bcchauto.ro” necesita o autorizatie prealabila, in scris, de la BCCH GROUP SWITZERLAND AG SRL . Daca doriti sa plasati un hyperlink spre site-ul nostru, trebuie prin urmare, sa contactati departamentul de marketing al BCCH GROUP SWITZERLAND AG SRL .

BCCH GROUP SWITZERLAND AG SRL nu poate fi, in nici un caz, facuta responsabila pentru punerea la dispozitie a unor site-uri care fac obiectul unui hyperlink, plecand de la site-ul ” www.bcchauto.ro” si nu este responsabila, in nici un fel, privind continutul, produsele, serviciile etc. disponibile pe aceste site-uri sau plecand de la aceste site-uri.

10. Limitarea raspunderii

Utilizatorul foloseste site-ul pe riscul propriu. BCCH GROUP SWITZERLAND AG SRL nu va putea fi tinuta responsabila pentru daune directe sau indirecte (inclusiv pierderea/alterarea/distrugerea unor date, informatii sau programe stocate pe computerul dvs.) si/sau pentru prejudicii materiale si/sau financiare, rezultate ca urmare a accesarii sau utilizarii acestui site sau a tuturor site-urilor care sunt legate de el.

BCCH GROUP SWITZERLAND AG SRL nu isi asuma obligatia si nu garanteaza implicit sau expres, pentru continutul de pe site BCCH GROUP SWITZERLAND AG SRL va face toate eforturile rezonabile pentru a asigura acuratetea si increderea in site si va incerca sa corecteze erorile si omisiunile cat mai repede posibil.

In mod expres, Utilizatorii site-ului inteleg si accepta BCCH GROUP SWITZERLAND AG SRL este absolvita de orice raspundere pentru orice fel de daune directe sau indirecte, indiferent de natura acestora, rezultate din accesarea site-ului ” www.bcchauto.ro” si/sau din utilizarea serviciilor oferite de acesta.

In caz de forta majora, BCCH GROUP SWITZERLAND AG SRL si/sau angajatii ori reprezentantii sai, sunt exonerati total de raspundere. Cazurile de forta majora includ, dar nu se limiteaza la, erori de functionare ale echipamentului tehnic, lipsa functionarii conexiunii la internet, lipsa functionarii conexiunilor de telefon, virusii informatici, accesul neautorizat in sistemele site-ului, erorile de operare, greva etc.

Acest site contine link-uri catre site-uri externe, care nu se afla sub controlul si responsabilitatea BCCH GROUP SWITZERLAND AG SRL. De aceea nu suntem raspunzatori sub nici o forma pentru continutul niciunuia dintre aceste site-uri.

11. Drept aplicabil

Prezentele Conditii Generale se supun dreptului intern roman. Limba Conditiilor Generale este limba romana. In caz de litigiu, numai instantele romanesti pot fi considerate competente.

12. Actualizarea conditiilor generale

”Termeni si Conditii” constituie, in intregime, un acord incheiat intre dumneavoastra si BCCH GROUP SWITZERLAND AG SRL in privinta utilizarii site-ului nostru. BCCH GROUP SWITZERLAND AG SRL isi rezerva dreptul de a modifica si actualiza, in orice moment, accesul la site, precum si Conditiile Generale. De aceea, va rugam sa vizitati, in mod regulat, aceasta rubrica pentru a verifica Conditiile Generale in vigoare.

Care este urmatoarea ta masina?

Cumparati cele mai dorite masini de lux, noi si second hand din lume.
Urmariti-ne activitatea:
Copyright © 2023 BCCH Group Switzerland AG SRL. Toate drepturile rezervate.
BCCH Auto Switzerland este o marca a societatii BCCH Group Switzerland AG
Sediu social: Calea Bucurestilor 289 Otopeni, 075100, Romania
Nr. de inregistrare la Registrul Comertului J40/14909/2019, CUI RO41848769
Apeleaza
Solicita oferta BCCH
Comanda masina
Consultant vanzari Consultant vanzari Consultant vanzari
Contacteaza un consultant
BCCH Auto Switzerland
Pentru a incepe o conversatie cu un consultant BCCH Auto Switzerland, te rugam sa introduci mesajul mai jos, iar un consultant o sa ti se aloce automat.
Mesajul catre consultant