Mazda de vanzare (25)

Mazda. Intruchiparea elegantei si a perfectiunii! Masini Mazda la un singur click distanta. Atat de usor. Atat de simplu.

De la primul model creat in 1960, de catre renumitul producator japonez de automobile, la multe alte modele, brandul se bucura de popularitate din 1991, an ce coincide cu trofeul obtinut la cursa de la Le Mans, de catre primul sau model.

Dupa lungi perioade de declin financiar si de afectare a prestigiului, proprietarii risca totul pe o singura carte, luand-o de la zero si creand un nou concept, sub aceeasi denumire, dar cu tehnologie diferita si inovatie proprie, intitulata Skyactiv, derivata dintr-o viziune diferita.

Astazi brandul ne uimeste cu modele de masini cu un consum redus, ceea ce poate insemna ca te poti bucura de multe calatorii lungi. Comenzile sale sunt usor de utilizat, agilitate perfecta.

Masinile Mazda sunt cunoscute si pentru fiabilitatea si precizia cutiilor de viteze, manuale sau automate.

Un alt avantaj al detinerii unui model Mazda, este valoarea mare de revanzare, un aspect foarte important daca vei dori sa-ti schimbi masina la un moment dat. Iar daca te gandesti cumva la vechile modele care aveau probleme cu caroseriile destul de fragile, afla ca modelele noi au fost mult imbunatatite la acest capitol.

Mazda second hand sau noi. Pentru o experienta de condus de senzatie cu fiecare secunda petrecuta la volan. Masinile brandului se bucura de un nivel de fiabilitate intr-o continua crestere. In plus, doar Honda si Toyota sunt concurente serioase, ca branduri japoneze.

Priveste si analizeaza modelele de Mazda second hand si noi, disponibile in stocul nostru. Decide care va fi al tau in scurt timp. Sisteme audio excelente, control vocal, incalzire scaune, tapiterie din piele, asistenta schimbare banda, faruri autoadaptive, suspensie controlata electronic, franare asistata, sisteme pre-coliziune si multe alte optiuni menite sa-ti ofere o experienta sigura de condus, confort excelent si conectivitate de ultima generatie.

Mazda este pentru tine! Fa primul pas si alege modelul preferat! Alege inteligent!

Mazda de vanzare la BCCH Auto Switzerland. Asistenta de specialitate.

La BCCH Auto Switzerland, fiecare client este respectat si sprijinit sa gaseasca cele mai bune solutii. Astfel ca tu primesti asistenta pe durata intregului proces de achizitie, inclusiv consultanta privind diferite solutii de finantare, cat si alte servicii premium care te vor ajuta sa te bucuri in cel mai scurt timp de masina pe care ti-o doresti. Contacteaza-ne si vei vedea cat de usor este sa te bucuri de masina ta preferata! 

Afla mai multe
Comanda alta masina
Îți dorești o altă mașină?
Îți aducem pe comandă autovehicule rulate cu istoric verificat și garanție, achiziționate de la dealeri externi.

Care este următoarea ta mașină?

Cumpărați cele mai dorite mașini de lux, noi și rulate din lume.
Urmăriți-ne activitatea:
Copyright © 2024 BCCH Group Switzerland AG. Toate drepturile rezervate.
BCCH Auto Switzerland este o marcă a societățtii BCCH Group Switzerland AG
Sediu social: Calea Bucureștilor 289 Otopeni, 075100, România
Nr. de înregistrare la Registrul Comerțului J23/4957/2022, CUI RO41848769
Apeleaza
Solicita oferta BCCH
Comanda masina