Acasa Servicii Vinde masina

BCCH Auto Switzerland ofera o cale usoara si eficienta pentru a-ti vinde masina, fara sa fii nevoit sa te ocupi de formalitatile birocratice si de stabilirea pretului. Tot ce trebuie sa faci este sa ne contactezi, iar specialistii nostri se vor ocupa de restul.

Pentru a vinde masina, trebuie sa ne prezinti anumite documente, in functie de statutul tau, daca esti o persoana fizica sau juridica.

Daca vinzi o masina cumparata prin leasing sau credit, trebuie doar sa ne prezinti un act doveditor. Prin intermediul nostru, poti vinde masina rapid si la un pret corect, fara sa fii nevoit sa te ocupi de detaliile birocratice.

Pe langa asigurarea unui proces simplu si fara stres pentru a-ti vinde masina, BCCH Auto Switzerland ofera si alte avantaje:

Preturi competitive: specialistii nostri sunt la curent cu piata auto si iti vor oferi un pret corect pentru masina ta.

Consultanta: daca ai intrebari sau nelamuriri cu privire la procesul de vanzare, echipa noastra de specialisti te poate ajuta cu sfaturi si recomandari.

Rapiditate: procesul de vanzare poate dura doar cateva zile, in functie de situatia specifica.

Siguranta: BCCH Auto Switzerland este o companie de incredere, care respecta toate regulile si procedurile legale in procesul de vanzare a masinii tale.

Convenabilitate: nu trebuie sa iti faci griji cu privire la formalitatile birocratice sau la stabilirea pretului, deoarece ne ocupam noi de acestea.

BCCH Auto Switzerland ofera o modalitate sigura de plata, astfel incat sa te asiguri ca vei primi banii pentru masina ta intr-un mod rapid si sigur.

Daca vrei sa iti vinzi masina fara stres si fara grija formalitatilor birocratice, BCCH Auto Switzerland este alegerea potrivita pentru tine. Contacteaza-ne cu incredere pentru a afla mai multe despre cum putem fi de ajutor.

Pentru a vinde o masina, va trebui sa ne prezinti urmatoarele documente:

Persoane fizice:

Persoane juridice vor avea nevoie suplimentar si de:

Daca vrei sa vinzi la noi o masina cumparata prin leasing sau credit, este de ajuns sa aduci un act doveditor (contract de finantare).

Care este urmatoarea ta masina?

Cumparati cele mai dorite masini de lux, noi si second hand din lume.
Urmariti-ne activitatea:
Copyright © 2023 BCCH Group Switzerland AG SRL. Toate drepturile rezervate.
BCCH Auto Switzerland este o marca a societatii BCCH Group Switzerland AG
Sediu social: Calea Bucurestilor 289 Otopeni, 075100, Romania
Nr. de inregistrare la Registrul Comertului J40/14909/2019, CUI RO41848769
Apeleaza
Solicita oferta BCCH
Comanda masina
Consultant vanzari Consultant vanzari Consultant vanzari
Contacteaza un consultant
BCCH Auto Switzerland
Pentru a incepe o conversatie cu un consultant BCCH Auto Switzerland, te rugam sa introduci mesajul mai jos, iar un consultant o sa ti se aloce automat.
Mesajul catre consultant