Acasa Servicii Vinde mașina

BCCH Auto Switzerland oferă o cale ușoară și eficientă pentru a-ți vinde mașina, fără să fii nevoit să te ocupi de formalitățile birocratice și de stabilirea prețului. Tot ce trebuie să faci este să ne contactezi, iar specialiștii noștri se vor ocupa de restul.

Pentru a vinde mașina, trebuie să ne prezinți anumite documente, în funcție de statutul tău, dacă ești o persoană fizică sau juridică.

Dacă vinzi o mașină cumpărată prin leasing sau credit, trebuie doar să ne prezinți un act doveditor. Prin intermediul nostru, poți vinde mașina rapid și la un preț corect, fără să fii nevoit să te ocupi de detaliile birocratice.

Pe lângă asigurarea unui proces simplu și fără stres pentru a-ți vinde mașina, BCCH Auto Switzerland oferă și alte avantaje:

Prețuri competitive: specialiștii noștri sunt la curent cu piața auto și îți vor oferi un preț corect pentru mașina ta.

Consultanță: dacă ai întrebări sau nelămuriri cu privire la procesul de vânzare, echipa noastră de specialiști te poate ajuta cu sfaturi și recomandări.

Rapiditate: procesul de vânzare poate dura doar câteva zile, în funcție de situația specifică.

Siguranță: BCCH Auto Switzerland este o companie de încredere, care respectă toate regulile și procedurile legale în procesul de vânzare a mașinii tale.

Convenabilitate: nu trebuie să îți faci griji cu privire la formalitățile birocratice sau la stabilirea prețului, deoarece ne ocupăm noi de acestea.

BCCH Auto Switzerland oferă o modalitate sigură de plată, astfel încât să te asiguri că vei primi banii pentru mașina ta într-un mod rapid și sigur.

Dacă vrei să îți vinzi mașina fără stres și fără grija formalităților birocratice, BCCH Auto Switzerland este alegerea potrivită pentru tine. Contactează-ne cu încredere pentru a afla mai multe despre cum putem fi de ajutor.

Pentru a vinde o mașină, va trebui să ne prezinți următoarele documente:

Persoane fizice:

Persoane juridice vor avea nevoie suplimentar și de:

Dacă vrei să vinzi la noi o mașină cumpărată prin leasing sau credit, este de ajuns să aduci un act doveditor (contract de finanțare).

Care este următoarea ta mașină?

Cumpărați cele mai dorite mașini de lux, noi și rulate din lume.
Urmăriți-ne activitatea:
Copyright © 2024 BCCH Group Switzerland AG. Toate drepturile rezervate.
BCCH Auto Switzerland este o marcă a societățtii BCCH Group Switzerland AG
Sediu social: Calea Bucureștilor 289 Otopeni, 075100, România
Nr. de înregistrare la Registrul Comerțului J23/4957/2022, CUI RO41848769
Apeleaza
Solicita oferta BCCH
Comanda masina