Acasa Intrebari frecvente

BCCH Auto Switzerland îți pune la dispoziție posibilitatea de a face un test-drive cu mașina dorită înainte să o achiziționezi. Te așteptăm la sediul de pe Calea Bucureștilor 289, din Otopeni, în apropierea Tiriac Collection, pentru un test drive!

Ne ocupăm de verificarea tehnică a mașinilor rulate aflate la vânzare, de verificarea istoricului și a kilometrajului, de documentele mașinilor, dar și de cartea tehnică a acestora!

După ce ai comandat mașina din România sau din Uniunea Europeană, vei beneficia de înmatricularea definitivă a autoturismului!

Pentru mașinile achiziționate din Uniunea Europeană livrarea se face în maxim 10 zile oriunde în România.

După achiziționarea unui autovehicul, poți să conduci fără griji! BCCH Auto Switzerland îți oferă garanție de 12 luni pentru orice autovehicul cumpărat!

Serviciul nostru de buy-back îți oferă posibilitatea de a renunța la mașina ta veche în favoarea uneia noi. Programează-te pentru evaluarea mașinii iar suma obținută o poți folosi ca avans pentru noua ta mașină.

BCCH Auto Switzerland asigură livrarea autoturismelor achiziționate la orice adresă din România.

Colegii din departamentul de vânzări vor reveni cu oferta pentru mașina dorită în aceeași zi, dacă solicitarea vine până la ora 14:00 sau în 24 de ore dacă solicitarea ta vine mai târziu.

Care este următoarea ta mașină?

Cumpărați cele mai dorite mașini de lux, noi și rulate din lume.
Urmăriți-ne activitatea:
Copyright © 2024 BCCH Group Switzerland AG. Toate drepturile rezervate.
BCCH Auto Switzerland este o marcă a societățtii BCCH Group Switzerland AG
Sediu social: Calea Bucureștilor 289 Otopeni, 075100, România
Nr. de înregistrare la Registrul Comerțului J23/4957/2022, CUI RO41848769
Apeleaza
Solicita oferta BCCH
Comanda masina