Acasa Intrebari frecvente

BCCH Auto Switzerland iti pune la dispozitie posibilitatea de face un test-drive cu masina dorita inainte sa o achizitionezi. Te asteaptam la sediul de pe Calea Bucurestilor 289, din Otopeni, in apropierea Tiriac Collection, pentru un test drive!

Ne ocupam de verificarea tehnica a masinilor rulate aflate la vanzare, de verificarea istoricului si a kilometrajului, de documentele masinilor, dar si de cartea tehnica a acestora!

Dupa ce ai comandat masina din Romania sau din Uniunea Europeana, vei beneficia de inmatricularea definitiva a autoturismului!

Pentru masinile achizitionate din Uniunea Europeana livrarea se face in maxim 10 zile oriunde in Romania.

Dupa achizitionarea unui autovehicul , poti sa conduci fara griji! BCCH Auto Switzerland iti ofera garantie de 12 luni pentru orice autovehicul cumparat!

Serviciul nostru de buy-back iti ofera posibilitatea de a renunta la masina ta veche in favoarea uneia noi. Programeaza-te pentru evaluarea masinii iar suma obtinuta o poti folosi ca avans pentru noua ta masina.

BCCH Auto Switzerland asigura livrarea autoturismelor achizitionate la orice adresa din Romania.

Colegii din departamentul de vanzari vor reveni cu oferta pentru masina dorita in aceeasi zi, daca solicitarea vine pana la ora 14:00 sau in 24 de ore daca solicitarea ta vine mai tarziu.

Care este următoarea ta mașină?

Cumpărați cele mai dorite mașini de lux, noi și second hand din lume.
Urmăriți-ne activitatea:
Copyright © 2023 BCCH Group Switzerland AG. Toate drepturile rezervate.
BCCH Auto Switzerland este o marcă a societățtii BCCH Group Switzerland AG
Sediu social: Calea Bucureștilor 289 Otopeni, 075100, România
Nr. de înregistrare la Registrul Comerțului J40/14909/2019, CUI RO41848769
Apeleaza
Solicita oferta BCCH
Comanda masina
Consultant vanzari Consultant vanzari Consultant vanzari
Contacteaza un consultant
BCCH Auto Switzerland
Pentru a incepe o conversatie cu un consultant BCCH Auto Switzerland, te rugam sa introduci mesajul mai jos, iar un consultant o sa ti se aloce automat.