Acasa Servicii Vânzări auto rulate

BCCH Auto Switzerland este o firmă cu experiență în domeniul vânzărilor de mașini noi și rulate, care se dedică să ofere clienților săi mașini de lux la prețuri accesibile. Ne mândrim cu parcul nostru auto, care cuprinde doar mașini de clasă, verificate amănunțit atât din punct de vedere tehnic, cât și al kilometrajului.

La BCCH Auto Switzerland înțelegem că achiziționarea unei mașini rulate poate reprezenta o alegere inteligentă din punct de vedere financiar. Cu toate acestea, am înțeles de-a lungul anilor că atenția la detalii este esențială în procesul de cumpărare a unei mașini rulate . De aceea, suntem foarte atenți atunci când aducem mașini rulate în parcul nostru auto.

Ne asigurăm că oferim modele de clasă, care fac din călătorie, nu din destinație, scopul principal al unei mașini. Ne concentrăm pe nevoile tale și verificăm cu atenție kilometrajul mașinii pentru a asigura transparența. Apoi, efectuăm o verificare tehnică minuțioasă pentru a rezolva orice problemă minoră a mașinii.

Dacă totul este în regulă până aici, vrem să îți oferim siguranța în perioada care urmează după achiziționarea unei mașini de lux. De aceea, îți oferim o garanție de până la 12 luni, astfel încât să te poți bucura liniștit de noua ta mașină.

Daca nu ești pregătit să plătești întreaga valoare a mașinii în momentul achiziției, te asigurăm că oferim finanțare flexibilă prin credit sau leasing.

După ce ai luat decizia finală de achiziționare, îți livrăm noua ta mașină de lux în toată țara în termen de maxim 10 zile, astfel încât să poți aștepta noua ta achiziție în fața casei tale. Sperăm că te-am convins că BCCH Auto Switzerland este alegerea ideală pentru achiziționarea unei mașini rulate  de calitate.

Sperăm că aceste informații îți vor fi de ajutor în luarea deciziei de a achiziționa o mașină de la BCCH Auto Switzerland. Dacă ai intrebări suplimentare, nu ezita să ne contactezi.

Care este următoarea ta mașină?

Cumpărați cele mai dorite mașini de lux, noi și rulate din lume.
Urmăriți-ne activitatea:
Copyright © 2024 BCCH Group Switzerland AG. Toate drepturile rezervate.
BCCH Auto Switzerland este o marcă a societățtii BCCH Group Switzerland AG
Sediu social: Calea Bucureștilor 289 Otopeni, 075100, România
Nr. de înregistrare la Registrul Comerțului J23/4957/2022, CUI RO41848769
Apeleaza
Solicita oferta BCCH
Comanda masina