Ferrari de vanzare (3)

Ferrari este un nume sinonim cu performanta, lux si design iconic. Fondata in 1929 de Enzo Ferrari, compania italiana a produs o serie de automobile emblematice care au inspirat generatii de pasionati de automobile din intreaga lume. 

Toate automobilele de la producatorul italian vin standard cu o dotare generoasa de caracteristici de lux si siguranta, asigurand o experienta de condus exceptionala. De la materiale premium la tehnologii de ultima generatie, Ferrari pune accent pe detaliile care fac diferenta. 

Conditii excelente - Ferrari second-hand verificate 

Toate masinile din gama Ferrari pe care le oferim spre vanzare sunt verificate meticulos pentru a ne asigura ca se afla in conditii excelente. Echipa noastra de experti efectueaza inspectii amanuntite pentru a va oferi un vehicul de incredere si sigur. Astfel, cand achizitionati un model din gama Ferrari oferită de BCCH Auto Swizerland, puteti avea incredere ca masina dumneavoastra este pregatita pentru drum.

Finantare si leasing - Solutii flexibile pentru achizitia de masini Ferrari

La BCCH Auto Swizerland intelegem ca achizitionarea unui Ferrari poate fi o investitie semnificativa. De aceea, oferim solutii de finantare si leasing flexibile atat pentru persoane fizice cat si pentru persoane juridice pentru a va ajuta sa obtineti masina visurilor voastre fara a va ingreuna bugetul. Consultantii nostri financiari va vor ghida prin procesul de finantare si vor personaliza un plan care sa se potriveasca nevoilor individuale.

Test drive si sfaturi de specialitate - Experimentati masina inainte de a o cumpara

Va invitam sa efectuati un test drive cu oricare dintre masinile Ferrari de vanzare disponibile in showroom-ul nostru. Acesta este momentul in care puteti sa va convingeti de performanta si confortul masinii, inainte de a lua o decizie. Consultantii nostri cu experienta in domeniul auto va vor oferi sfaturi si informatii despre caracteristicile tehnice si functionalitatile fiecarui model, pentru a va asigura ca alegeti masina potrivita.

Va asteptam la BCCH Auto Swizerland pentru a descoperi gama noastra variata de masini Ferrari de vanzare si a beneficia de experienta noastra in domeniu. 

Afla mai multe

Care este următoarea ta mașină?

Cumpărați cele mai dorite mașini de lux, noi și rulate din lume.
Urmăriți-ne activitatea:
Copyright © 2024 BCCH Group Switzerland AG. Toate drepturile rezervate.
BCCH Auto Switzerland este o marcă a societățtii BCCH Group Switzerland AG
Sediu social: Calea Bucureștilor 289 Otopeni, 075100, România
Nr. de înregistrare la Registrul Comerțului J23/4957/2022, CUI RO41848769
Apeleaza
Solicita oferta BCCH
Comanda masina