Ford de vanzare (38)

Oferim o selectie larga de modele Ford pentru a raspunde cerintelor clientilor nostri. Fie ca sunteti in cautarea unui SUV spatios sau a unei masini sport rapide, avem o multime de optiuni care sa va satisfaca gusturile. Modelele disponibile includ Ford Puma, Ford Explorer, Ford Ranger si multe altele.

Istoria Ford

Ford Motor Company este unul dintre cei mai mari producatori de automobile din lume si a fost fondata in 1903 de catre Henry Ford. De-a lungul anilor, compania a dezvoltat o serie de modele inovatoare si tehnologii care au transformat industria auto. In aceasta sectiune, veti descoperi cum Ford a evoluat si s-a adaptat la schimbarile din industrie, mentinandu-se in acelasi timp un jucator major in lumea auto.

Solutii de finantare masini Ford de vanzare

Achizitionarea unei masini poate fi o investitie costisitoare, dar la BCCH Auto Switzerland oferim solutii de finantare pentru a va ajuta sa va permiteti masina Ford pe care v-o doriti. Discutati cu unul dintre specialistii nostri in finantare pentru a afla mai multe despre optiunile de credit si leasing disponibile, precum si despre conditiile si cerintele pentru obtinerea finantarii.

Test drive si sfaturi de specialitate

Inainte de a lua o decizie privind achizitionarea unei masini Ford, va recomandam sa programati un test drive pentru a vedea cum se simte vehiculul pe drum. Echipa noastra de experti de la BCCH Auto Switzerland este aici pentru a va oferi sfaturi de specialitate si pentru a va ajuta sa gasiti masina perfecta pentru nevoile dvs. Nu ezitati sa adresati intrebari si sa solicitati informatii suplimentare pentru a va asigura ca faceti cea mai buna alegere. 

Va asteptam la BCCH Auto Switzerland pentru a descoperi gama noastra de masini Ford de vanzare si pentru a beneficia de serviciile si avantajele pe care le oferim. Alegeti increderea si calitatea unei echipe cu ani de experienta in domeniul auto si alaturati-va comunitatii noastre de clienti multumiti!

Afla mai multe
Comanda alta masina
Îți dorești o altă mașină?
Îți aducem pe comandă autovehicule rulate cu istoric verificat și garanție, achiziționate de la dealeri externi.

Care este următoarea ta mașină?

Cumpărați cele mai dorite mașini de lux, noi și rulate din lume.
Urmăriți-ne activitatea:
Copyright © 2024 BCCH Group Switzerland AG. Toate drepturile rezervate.
BCCH Auto Switzerland este o marcă a societățtii BCCH Group Switzerland AG
Sediu social: Calea Bucureștilor 289 Otopeni, 075100, România
Nr. de înregistrare la Registrul Comerțului J23/4957/2022, CUI RO41848769
Apeleaza
Solicita oferta BCCH
Comanda masina