Ford Ranger de vanzare (6)

Oferim o selectie variata de modele Ford Ranger pentru a raspunde cerintelor clientilor nostri.

Istoria Ford Ranger

Ford Ranger este unul dintre cele mai populare modele de pick-up-uri de pe piata. Incepand cu prima generatie lansata in 1982, Ford Ranger a trecut prin mai multe transformari si imbunatatiri, in continua adaptare la cerintele clientilor. A devenit rapid preferatul multora datorita fiabilitatii, puterii si versatilitatii sale.

Solutii de finantare masini Ford Ranger de vanzare

Constienti de faptul ca achizitionarea unui vehicul nou poate fi o investitie majora, oferim solutii de finantare flexibile pentru a va ajuta sa va achizitionati Ford Ranger-ul dorit. Colaboram cu diverse institutii financiare si va oferim posibilitatea de leasing sau credit, adaptate nevoilor dumneavoastra.

Test drive si sfaturi de specialitate

Pentru a va asigura ca Ford Ranger-ul ales este cel potrivit pentru nevoile dumneavoastra, va invitam la sediul nostru sa programati un test drive inainte de a lua o decizie. Echipa noastra de specialisti este pregatita sa va ofere sfaturi utile si sa va raspunda la toate intrebarile legate de performanta, caracteristicile si costurile de intretinere ale vehiculului.

Va asteptam la BCCH Auto Switzerland sa descoperiti gama noastra variata de masini Ford Ranger de vanzare si sa beneficiati de experienta noastra acumulata de-a lungul anilor in domeniul auto.

Afla mai multe

Care este următoarea ta mașină?

Cumpărați cele mai dorite mașini de lux, noi și rulate din lume.
Urmăriți-ne activitatea:
Copyright © 2024 BCCH Group Switzerland AG. Toate drepturile rezervate.
BCCH Auto Switzerland este o marcă a societățtii BCCH Group Switzerland AG
Sediu social: Calea Bucureștilor 289 Otopeni, 075100, România
Nr. de înregistrare la Registrul Comerțului J23/4957/2022, CUI RO41848769
Apeleaza
Solicita oferta BCCH
Comanda masina