Ford Ranger de vanzare (2)

Oferim o selectie variata de modele Ford Ranger pentru a raspunde cerintelor clientilor nostri.

Istoria Ford Ranger

Ford Ranger este unul dintre cele mai populare modele de pick-up-uri de pe piata. Incepand cu prima generatie lansata in 1982, Ford Ranger a trecut prin mai multe transformari si imbunatatiri, in continua adaptare la cerintele clientilor. A devenit rapid preferatul multora datorita fiabilitatii, puterii si versatilitatii sale.

Solutii de finantare masini Ford Ranger de vanzare

Constienti de faptul ca achizitionarea unui vehicul nou poate fi o investitie majora, oferim solutii de finantare flexibile pentru a va ajuta sa va achizitionati Ford Ranger-ul dorit. Colaboram cu diverse institutii financiare si va oferim posibilitatea de leasing sau credit, adaptate nevoilor dumneavoastra.

Test drive si sfaturi de specialitate

Pentru a va asigura ca Ford Ranger-ul ales este cel potrivit pentru nevoile dumneavoastra, va invitam la sediul nostru sa programati un test drive inainte de a lua o decizie. Echipa noastra de specialisti este pregatita sa va ofere sfaturi utile si sa va raspunda la toate intrebarile legate de performanta, caracteristicile si costurile de intretinere ale vehiculului.

Va asteptam la BCCH Auto Switzerland sa descoperiti gama noastra variata de masini Ford Ranger de vanzare si sa beneficiati de experienta noastra acumulata de-a lungul anilor in domeniul auto.

Afla mai multe

Care este urmatoarea ta masina?

Cumparati cele mai dorite masini de lux, noi si second hand din lume.
Urmariti-ne activitatea:
Copyright © 2023 BCCH Group Switzerland AG SRL. Toate drepturile rezervate.
BCCH Auto Switzerland este o marca a societatii BCCH Group Switzerland AG
Sediu social: Calea Bucurestilor 289 Otopeni, 075100, Romania
Nr. de inregistrare la Registrul Comertului J40/14909/2019, CUI RO41848769
Apeleaza
Solicita oferta BCCH
Comanda masina
Consultant vanzari Consultant vanzari Consultant vanzari
Contacteaza un consultant
BCCH Auto Switzerland
Pentru a incepe o conversatie cu un consultant BCCH Auto Switzerland, te rugam sa introduci mesajul mai jos, iar un consultant o sa ti se aloce automat.
Mesajul catre consultant