Tesla de vanzare (3)

Un model Tesla poate fi al tau chiar azi! Daca asta iti doresti! Tesla second hand sau noua, direct in garajul tau. Cum suna?

Cum ar fi sa devii, incepand de azi, proprietarul unei masini electrice, inalt performante, creata de unii dintre cei mai puternici oameni de pe planeta? Vorbim despre Elon Musk, proprietarului companiei producatoare de masini electrice Tesla, un brand foarte apreciat in toata lumea. Dovada succesului este includerea companiei in S&P 500, datorita raportarii a 4 trimestre consecutiv profitabile.

Tesla este perfecta pentru orice sezon si pentru orice conditii meteorologice. Modelele de masini Tesla au un design usor atipic, dar inovativ si poate fi alegerea ideala daca iti doresti o masina electrica faimoasa pentru dinamismul caracteristic pe care-l emana fiecare milimetru. Insusi simbolul evoca progres constant, dar stiai ca sigla brandului reprezinta nasul stilizat al unei pisici, fapt confirmat de insusi proprietarul companiei, Elon Musk?

De ce pisica? Pentru ca este din fire curioasa, misterioasa si inteligenta, asa cum este si proprietarul companiei, al carui succes il cunoastem. Curiozitatea permite pisicii sa cerceteze. La fel sunt construite si aceste masini, cu fiecare detaliu cercetat si imbunatatit pana la perfectiune, pentru ca proprietarii masinilor sa se bucure de siguranta, confort si performanta. Te poti convinge singur cu un test drive! Vino la BCCH Auto Switzerland si testeaza masina electrica a secolului! Alege Tesla second hand sau noua!

Stiai ca numarul masinilor electrice achizitionate de catre romani a crescut cu 12 procente fara de 2022? 

Masini Tesla pentru oameni energici, dinamici si plini de viata. Te numeri printre ei?

Ti-ai dori sa testezi un model S, primul sedan electric 100% in care performanta, siguranta si eficienta sunt impachetate intr-o masina ce iti ofera senzatii tari si a carui autonomie ajunge la 600 km? Sau poate un model X cu rating de siguranta de 5 stele, performant, dotat cu sistem de recunoastere a indicatoarelor, precum si de asistare a soferului in multe situatii din timpul deplasarii?

Poti testa si un model 3 Performance, o versiune mai mica, conceputa pentru a putea fi accesibila mai multor oameni. Orice model iti doresti, afla ca toate aceste masini Tesla au incorporat Autopilotul, dar si multe alte optiuni inteligente si functii suplimentare care sa iti usureze deplasarea si sa-ti infrumuseteze experienta.

Descopera modelele de masini Tesla disponibile!

Daca nici un model aflat in stocul nostru nu-ti este pe plac, spune-ne ce model iti doresti si promitem ca il vei avea in 10 zile la usa! Doar completeaza formularul si ofera-ne detalii despre masina dorita!

Calculeaza-ti rata lunara a unei masini Tesla daca nu poti achita integral

Nu poti investi in acest moment suma integrala? Este adevarat, pretul unei masini Tesla poate fi mare. In aceasta situatie, poti folosi calculatorul disponibil in pagina pentru a stii ce rata ai avea de platit daca ai alege una din solutiile noastre de finantare pe care ti le recomandam prin servicii de consultanta. Da-ne un semn si spune-ne ce masina iti doresti, iar noi promitem ca iti vom oferi consultanta de care ai nevoie pentru a lua cea mai buna decizie!

Afla mai multe

Care este următoarea ta mașină?

Cumpărați cele mai dorite mașini de lux, noi și rulate din lume.
Urmăriți-ne activitatea:
Copyright © 2024 BCCH Group Switzerland AG. Toate drepturile rezervate.
BCCH Auto Switzerland este o marcă a societățtii BCCH Group Switzerland AG
Sediu social: Calea Bucureștilor 289 Otopeni, 075100, România
Nr. de înregistrare la Registrul Comerțului J23/4957/2022, CUI RO41848769
Apeleaza
Solicita oferta BCCH
Comanda masina