Tesla Model 3 de vanzare (2)

Tesla Model 3 este un sedan electric de lux care a revoluționat industria auto. Cu designul său minimalist și elegant, performanța uimitoare și o gamă de funcții inovatoare, Model 3 a redefinit ceea ce înseamnă să conduci o mașină electrică.

Design exterior

Tesla Model 3 adoptă un design exterior minimalist și elegant, care se remarcă prin liniile sale fluide și proporțiile perfecte. Grila frontală tradițională este absentă, fiind înlocuită de un design aerodinamic care îmbunătățește eficiența energetică. Farurile LED cu matrice adaptivă oferă o iluminare excepțională, în timp ce stopurile LED oferă un aspect distinctiv.

Design interior

Interiorul este la fel de minimalist ca și exteriorul, cu un accent pe spațiu și funcționalitate. Planșa de bord este dominată de un ecran tactil de 15 inch, care controlează aproape toate funcțiile mașinii. Scaunele sunt confortabile și oferă o susținere excelentă, iar finisajele sunt de o calitate excepțională.

Tehnologie de ultimă generație

Model 3 este dotată cu o serie de tehnologii de ultimă generație care o fac una dintre cele mai avansate mașini de pe piață. Pilotul automat oferă o conducere autonomă de Nivel 2, în timp ce Autopilot Enhanced oferă o autonomie mai mare și o serie de funcții suplimentare. Sistemul de infotainment este unul dintre cele mai intuitive și mai rapide de pe piață, oferind acces la o gamă largă de funcții, inclusiv navigație, muzică și internet.

Performanță

Model 3 este disponibilă cu o gamă de versiuni, fiecare cu performanțe diferite. Modelul de bază oferă o accelerație de la 0 la 100 km/h în 5,8 secunde, în timp ce Model 3 Performance oferă o accelerație de la 0 la 100 km/h în 3,1 secunde. Toate modelele oferă o autonomie de peste 400 km cu o singură încărcare.

Încărcare

Model 3 poate fi încărcată acasă cu un încărcător de perete, la stațiile de încărcare publice sau la stațiile Supercharger Tesla, care oferă o viteză de încărcare de până la 250 kW, permițând încărcarea bateriei de la 0 la 80% în doar 20 de minute.

Modele disponibile

Model 3 este disponibilă în trei modele:

  • Model 3 Standard Range Plus: Modelul de bază, cu o autonomie de 448 km și o accelerație de la 0 la 100 km/h în 5,8 secunde.
  • Model 3 Long Range: Modelul cu autonomie extinsă, de 602 km, și o accelerație de la 0 la 100 km/h în 4,2 secunde.
  • Model 3 Performance: Modelul de performanță, cu o autonomie de 518 km și o accelerație de la 0 la 100 km/h în 3,1 secunde.

Opțiuni de personalizare

Model 3 poate fi personalizată cu o gamă de opțiuni, inclusiv o varietate de culori exterioare, jante din aliaj de diferite dimensiuni și un interior din piele.

Costuri de întreținere

Mașinile electrice au, în general, costuri de întreținere mai mici decât mașinile cu motor termic, datorită numărului redus de piese în mișcare. Model 3 nu face excepție, iar costurile de întreținere sunt estimate a fi semnificativ mai mici decât cele ale unei mașini comparabile pe benzină sau diesel.

Tesla Model 3: O capodoperă a ingineriei moderne

Tesla Model 3 este o mașină revoluționară care a redefinit ceea ce înseamnă să conduci o mașină electrică. Cu designul său minimalist, performanța uimitoare și o gamă de funcții inovatoare, Model 3 a stabilit un nou standard pentru mașinile electrice, inspirând o generație de șoferi eco-conștienți.

Istoria mărcii și a modelului 

Tesla, sub conducerea vizionară a lui Elon Musk, a revoluționat industria auto prin vehiculele sale electrice de lux și misiunea sa ambițioasă de a accelera tranziția către un viitor durabil.

De la Modelul S, care a spart barierele performanței, la Modelul 3, care a adus accesul la electromobilitate la o masă mai largă, Tesla a demonstrat în mod constant inovația sa în inginerie. Compania nu se oprește aici, dezvoltând camioane electrice Semi și Cybertruck, acoperișuri solare și soluții de stocare a energiei, toate integrate într-un ecosistem inteligent.

Cu accent pe sustenabilitate și inovație continuă, Tesla conduce drumul către un viitor electric, inspirând o schimbare de paradigmă în modul în care ne deplasăm și consumăm energie.

BCCH Auto Switzerland te aduce mai aproape de mașina dorită

Dacă niciun model din cele disponibile în pagină noastră nu îți place, te rugăm să completezi formularul de comandă a unei mașini și să ne spui ce model îți dorești, tipul de motorizare și datele de contact pentru a te contacta în cel mai scurt timp.

În plus, îți stăm la dispoziție cu servicii de consultanță specializată, fie în alegerea modelului potrivit, fie în soluții de finanțare, precum și cu alte servicii premium, tocmai pentru că tu să beneficiezi de toate avantajele procesului de achiziție a unei mașini.

Alege mașină care te reprezintă! Mașină care poate fi parte din tine și personalitatea ta! Alege orice model de la Tesla și pregătește-te pentru un test drive! 

Soluții de finanțare mașini Tesla Model 3 de vânzare 

La BCCH Auto Switzerland, ne străduim să oferim clienților noștri cele mai bune soluții de finanțare pentru mașinile Tesla Model 3 de vânzare. În funcție de preferințele și bugetul fiecăruia, punem la dispoziție opțiuni de leasing sau credit, cu dobânzi avantajoase și termeni flexibili. Vino să discuți cu unul dintre consultanții noștri pentru a află care este cea mai potrivită opțiune de finanțare pentru tine. 

Afla mai multe

Care este următoarea ta mașină?

Cumpărați cele mai dorite mașini de lux, noi și rulate din lume.
Urmăriți-ne activitatea:
Copyright © 2024 BCCH Group Switzerland AG. Toate drepturile rezervate.
BCCH Auto Switzerland este o marcă a societățtii BCCH Group Switzerland AG
Sediu social: Calea Bucureștilor 289 Otopeni, 075100, România
Nr. de înregistrare la Registrul Comerțului J23/4957/2022, CUI RO41848769
Apeleaza
Solicita oferta BCCH
Comanda masina