Acasa Servicii Consultanță înmatriculare mașină

După ce ai cumpărat un autoturism din stocul nostru sau l-ai comandat din țările Uniunii Europene prin intermediul serviciilor noastre, vei avea nevoie de înmatricularea definitivă a autovehiculului. Înmatricularea definitivă implică atribuirea unui număr permanent de înmatriculare și înregistrarea autovehiculului în registrul național de vehicule.

Acest proces poate părea complicat, dar echipa BCCH Auto Switzerland este aici să îți ofere consultanță și ajutorul necesar pentru a face acest proces cât mai ușor și mai rapid posibil.

Înainte de a începe procesul de înmatriculare definitivă, trebuie să te asiguri că îndeplinești toate cerințele necesare. Acestea pot varia în funcție de țara în care dorești să înmatriculezi autovehiculul, dar de obicei includ:

Echipa BCCH Auto Switzerland poate oferi asistență în obținerea tuturor acestor documente și în plata taxelor aferente. De asemenea, ne putem ocupa de toate formalitățile necesare pentru înmatricularea definitivă a autovehiculului, inclusiv completarea formularelor, prezentarea documentelor la autoritățile competente și obținerea plăcuțelor de înmatriculare.

Înmatricularea definitivă a autovehiculului este importantă pentru a te asigura că ești legal proprietar al autovehiculului și că acesta este înregistrat în mod legal în țara în care îl vei conduce. De asemenea, este important să ai numerele de înmatriculare permanente atribuite autovehiculului, deoarece acestea sunt necesare pentru a putea circula legal pe drumurile publice.

Echipa BCCH Auto Switzerland este aici să îți ofere tot sprijinul necesar pentru a te asigura că procesul de înmatriculare definitivă se desfășoară fără probleme.

Ne putem ocupa de toate formalitățile necesare, de la obținerea documentelor până la plata taxelor și depunerea formularelor la autoritățile competente. În plus, putem oferi servicii suplimentare, cum ar fi livrarea autovehiculului și asistență în rezolvarea problemelor care ar putea apărea pe parcurs.

Ne dorim să facem acest proces cât mai ușor și mai rapid pentru tine, astfel încât să te poți bucura de autovehiculul tău nou cât mai repede posibil.

Care este următoarea ta mașină?

Cumpărați cele mai dorite mașini de lux, noi și rulate din lume.
Urmăriți-ne activitatea:
Copyright © 2024 BCCH Group Switzerland AG. Toate drepturile rezervate.
BCCH Auto Switzerland este o marcă a societățtii BCCH Group Switzerland AG
Sediu social: Calea Bucureștilor 289 Otopeni, 075100, România
Nr. de înregistrare la Registrul Comerțului J23/4957/2022, CUI RO41848769
Apeleaza
Solicita oferta BCCH
Comanda masina