Acasa Servicii Consultanta inmatriculare masina

Dupa ce ai cumparat un autoturism din stocul nostru sau l-ai comandat din tarile Uniunii Europene prin intermediul serviciilor noastre, vei avea nevoie de inmatricularea definitiva a autovehiculului. Inmatricularea definitiva implica atribuirea unui numar permanent de inmatriculare si inregistrarea autovehiculului in registrul national de vehicule.

Acest proces poate parea complicat, dar echipa BCCH Auto Switzerland este aici sa iti ofere consultanta si ajutorul necesar pentru a face acest proces cat mai usor si mai rapid posibil.

Inainte de a incepe procesul de inmatriculare definitiva, trebuie sa te asiguri ca indeplinesti toate cerintele necesare. Acestea pot varia in functie de tara in care doresti sa inmatriculezi autovehiculul, dar de obicei includ:

Echipa BCCH Auto Switzerland poate oferi asistenta in obtinerea tuturor acestor documente si in plata taxelor aferente. De asemenea, ne putem ocupa de toate formalitatile necesare pentru inmatricularea definitiva a autovehiculului, inclusiv completarea formularelor, prezentarea documentelor la autoritatile competente si obtinerea placutelor de inmatriculare.

Inmatricularea definitiva a autovehiculului este importanta pentru a te asigura ca esti legal proprietar al autovehiculului si ca acesta este inregistrat in mod legal in tara in care il vei conduce. De asemenea, este important sa ai numerele de inmatriculare permanente atribuite autovehiculului, deoarece acestea sunt necesare pentru a putea circula legal pe drumurile publice.

Echipa BCCH Auto Switzerland este aici sa iti ofere tot sprijinul necesar pentru a te asigura ca procesul de inmatriculare definitiva se desfasoara fara probleme.

Ne putem ocupa de toate formalitatile necesare, de la obtinerea documentelor pana la plata taxelor si depunerea formularelor la autoritatile competente. In plus, putem oferi servicii suplimentare, cum ar fi livrarea autovehiculului si asistenta in rezolvarea problemelor care ar putea aparea pe parcurs.

Ne dorim sa facem acest proces cat mai usor si mai rapid pentru tine, astfel incat sa te poti bucura de autovehiculul tau nou cat mai repede posibil.

Care este următoarea ta mașină?

Cumpărați cele mai dorite mașini de lux, noi și second hand din lume.
Urmăriți-ne activitatea:
Copyright © 2023 BCCH Group Switzerland AG. Toate drepturile rezervate.
BCCH Auto Switzerland este o marcă a societățtii BCCH Group Switzerland AG
Sediu social: Calea Bucureștilor 289 Otopeni, 075100, România
Nr. de înregistrare la Registrul Comerțului J40/14909/2019, CUI RO41848769
Apeleaza
Solicita oferta BCCH
Comanda masina
Consultant vanzari Consultant vanzari Consultant vanzari
Contacteaza un consultant
BCCH Auto Switzerland
Pentru a incepe o conversatie cu un consultant BCCH Auto Switzerland, te rugam sa introduci mesajul mai jos, iar un consultant o sa ti se aloce automat.