Acasa Servicii Livrare în toata tara

BCCH Auto Switzerland ofera o garantie de livrare a masinii dorite la adresa specificata de catre tine in termen de 10 zile oriunde in tara. Aceasta inseamna ca, dupa ce ai achizitionat masina, vei primi o confirmare a livrarii in termen de 10 zile, indiferent de locatia in care te afli in tara.

Astfel, poti fi sigur ca masina ta va ajunge la tine intr-un timp cat mai scurt posibil si poti incepe sa o folosesti fara intarzieri inutile.

Daca masina se afla la un dealer din strainatate, BCCH Auto Switzerland iti asigura transportul acesteia din tara de origine pana la adresa specificata de tine din Romania.

Astfel, nu trebuie sa te ingrijorezi cu privire la modul in care masina ta va ajunge la tine, deoarece BCCH Auto Switzerland se ocupa de tot. Prin oferirea acestei garantii de livrare, BCCH Auto Switzerland isi arata implicarea fata de nevoile si dorintele clientilor sai si doreste sa le ofere o experienta placuta si fara stres atunci cand achizitioneaza o masina.

In plus, BCCH Auto Switzerland ofera asistenta in procesul de achizitie a masinii, indiferent daca aceasta se afla in tara sau in strainatate. Echipa noastra de experti in domeniul auto te poate ajuta sa gasesti masina perfecta pentru nevoile tale si sa te asiste in toate aspectele legate de achizitie, inclusiv in completarea documentatiei necesare si in negocierea pretului.

De asemenea, BCCH Auto Switzerland ofera optiuni de finantare flexibile si avantajoase pentru a te ajuta sa platesti masina dorita. Putem sa ne adaptam la cerintele tale financiare si sa iti oferim cele mai bune optiuni de plata pentru a te ajuta sa achizitionezi masina dorita fara stresul financiar.

Prin toate aceste servicii, BCCH Auto Switzerland isi doreste sa ofere clientilor sai o experienta placuta si fara griji atunci cand achizitioneaza o masina. Suntem dedicati sa iti oferim cele mai bune servicii si sa iti oferim tot sprijinul de care ai nevoie pentru a-ti gasi masina perfecta.

Care este urmatoarea ta masina?

Cumparati cele mai dorite masini de lux, noi si second hand din lume.
Urmariti-ne activitatea:
Copyright © 2023 BCCH Group Switzerland AG SRL. Toate drepturile rezervate.
BCCH Auto Switzerland este o marca a societatii BCCH Group Switzerland AG
Sediu social: Calea Bucurestilor 289 Otopeni, 075100, Romania
Nr. de inregistrare la Registrul Comertului J40/14909/2019, CUI RO41848769
Apeleaza-ne
Solicita oferta BCCH
Solicita oferta
Consultant vanzari Consultant vanzari Consultant vanzari
Contacteaza un consultant
BCCH Auto Switzerland
Pentru a incepe o conversatie cu un consultant BCCH Auto Switzerland, te rugam sa introduci mesajul mai jos, iar un consultant o sa ti se aloce automat.
Mesajul catre consultant