Acasa Servicii Livrare în toată țara

BCCH Auto Switzerland oferă o garanție de livrare a mașinii dorite la adresa specificată de către tine în termen de 10 zile oriunde în țară. Aceasta înseamnă că, după ce ai achiziționat mașina, vei primi o confirmare a livrării în termen de 10 zile, indiferent de locația în care te afli în țară.

Astfel, poți fi sigur că mașina ta va ajunge la tine într-un timp cât mai scurt posibil și poți începe să o folosești fără întârzieri inutile.

Dacă mașina se află la un dealer din străinătate, BCCH Auto Switzerland îți asigură transportul acesteia din țara de origine până la adresa specificată de tine din România.

Astfel, nu trebuie să te îngrijorezi cu privire la modul în care mașina ta va ajunge la tine, deoarece BCCH Auto Switzerland se ocupă de tot. Prin oferirea acestei garanții de livrare, BCCH Auto Switzerland își arată implicarea față de nevoile și dorințele clienților săi și dorește să le ofere o experiență plăcută și fără stres atunci când achiziționează o mașină.

În plus, BCCH Auto Switzerland oferă asistență în procesul de achiziție a mașinii, indiferent dacă aceasta se află în țară sau în străinătate. Echipa noastră de experți în domeniul auto te poate ajuta să găsești mașina perfectă pentru nevoile tale și să te asiste în toate aspectele legate de achiziție, inclusiv în completarea documentației necesare și în negocierea prețului.

De asemenea, BCCH Auto Switzerland oferă opțiuni de finanțare flexibile și avantajoase pentru a te ajuta să plătești mașina dorită. Putem să ne adaptăm la cerințele tale financiare și să îți oferim cele mai bune opțiuni de plată pentru a te ajuta să achiziționezi mașina dorită fără stresul financiar.

Prin toate aceste servicii, BCCH Auto Switzerland își dorește să ofere clienților săi o experiență plăcută și fără griji atunci când achiziționează o mașină. Suntem dedicați să îți oferim cele mai bune servicii și să îți oferim tot sprijinul de care ai nevoie pentru a-ți găsi mașina perfectă.

Care este următoarea ta mașină?

Cumpărați cele mai dorite mașini de lux, noi și rulate din lume.
Urmăriți-ne activitatea:
Copyright © 2024 BCCH Group Switzerland AG. Toate drepturile rezervate.
BCCH Auto Switzerland este o marcă a societățtii BCCH Group Switzerland AG
Sediu social: Calea Bucureștilor 289 Otopeni, 075100, România
Nr. de înregistrare la Registrul Comerțului J23/4957/2022, CUI RO41848769
Apeleaza
Solicita oferta BCCH
Comanda masina