Volkswagen de vanzare (175)

Oferim o gamă largă de mașini Volkswagen de vânzare, adaptate nevoilor și bugetului tău. Susținem calitatea, fiabilitatea și siguranță pe care marca germană o oferă, iar clienții noștri beneficiază de cele mai bune oferte pentru a-și achiziționa vehiculul dorit.

Modele populare Volkswagen

Fiind unul dintre cele mai cunoscute branduri auto la nivel global, Volkswagen oferă o serie de modele de succes care au captivat inimile șoferilor de-a lungul anilor. Printre acestea se numără Volkswagen Tiguan, Golf, Touareg și Passat Alltrack. Fie că eșți în căutarea unui hatchback compact sau a unui SUV spațios, gama Volkswagen îți oferă soluția perfectă.

Mașini Volkswagen second-hand de calitate

BCCH Auto Switzerland se dedică oferirii unei game variate de autoturisme Volkswagen second-hand. Mașinile noastre sunt supuse unor inspecții riguroase și mentenanță atentă pentru a ne asigura că oferim doar autoturisme de înalta calitate. Cumpărarea unui vehicul second-hand nu a fost niciodată mai simplă și mai sigură.

Soluții de finanțare pentru mașinile Volkswagen de vânzare

La BCCH Auto Switzerland înțelegem că finanțarea poate fi o parte esențială a procesului de achiziție a unei mașini Volkswagen noi ori second hand. De aceea, oferim o serie de opțiuni flexibile de finanțare și leasing pentru a te ajută să-ți achiziționezi mașină dorită. Consultă-ne pentru a află care este cea mai potrivită soluție pentru tine.

După ce ai ales mașină Volkswagen perfectă pentru tine, echipa noastră se va asigura că toate formalitățile sunt rezolvate rapid și eficient. Ne ocupăm de înregistrarea mașinii, de transferul de proprietate și de orice alte documentații necesare, precum și de livrare în 10 zile astfel încât tu să te poți bucură de nouă ta mașină cât mai curând posibil. Investește într-o mașină de calitate și alege un Volkswagen de la BCCH Auto Switzerland. Contactează-ne astăzi pentru mai multe informații.

BCCH Auto Switzerland te aduce mai aproape de mașina dorită

Dacă niciun model din cele disponibile în pagină noastră nu îți place, te rugăm să completezi formularul de comandă al unei mașini și să ne spui ce model îți dorești, tipul de motorizare și datele de contact pentru a te contacta în cel mai scurt timp.

În plus, îți stăm la dispoziție cu servicii de consultanță specializată, fie în alegerea modelului potrivit, fie în soluții de finanțare, precum și cu alte servicii premium, tocmai pentru că tu să beneficiezi de toate avantajele procesului de achiziție a unei mașini.

Alege mașină care te reprezintă! Mașina care poate fi parte din tine și personalitatea ta! Alege orice model de la Volkswagen și pregătește-te pentru prima tură cu el!
 

 

Afla mai multe
Comanda alta masina
Îți dorești o altă mașină?
Îți aducem pe comandă autovehicule rulate cu istoric verificat și garanție, achiziționate de la dealeri externi.

Care este următoarea ta mașină?

Cumpărați cele mai dorite mașini de lux, noi și rulate din lume.
Urmăriți-ne activitatea:
Copyright © 2024 BCCH Group Switzerland AG. Toate drepturile rezervate.
BCCH Auto Switzerland este o marcă a societățtii BCCH Group Switzerland AG
Sediu social: Calea Bucureștilor 289 Otopeni, 075100, România
Nr. de înregistrare la Registrul Comerțului J23/4957/2022, CUI RO41848769
Apeleaza
Solicita oferta BCCH
Comanda masina