BMW X3 de vanzare (55)

BMW X3 este un SUV compact de lux produs de producătorul auto german BMW din anul 2003. Aflat la a treia generație, modelul X3 se remarcă prin designul său elegant și atletic, interiorul spațios și rafinat, performanțele dinamice și o gamă largă de tehnologii avansate.

Design exterior

Exteriorul este o combinație perfectă de sportivitate și eleganță. Grila frontală mare și farurile LED distinctive conferă modelului o prezență impunătoare, în timp ce liniile fluide ale caroseriei și jantele din aliaj ușor subliniază caracterul dinamic al vehiculului. X3 este disponibil în diverse culori exterioare, oferind posibilitatea de a personaliza aspectul mașinii conform preferințelor individuale.

Design interior

Interiorul este un spațiu premium, amenajat cu materiale de înaltă calitate și atenție la detalii. Scaunele ergonomice oferă confort sporit pe distanțe lungi, iar spațiul interior este suficient pentru 5 pasageri și bagajele lor. Planșa de bord este orientată către șofer și integrează un ecran central de infotainment de 10,25 inch, care oferă acces la o gamă largă de funcții și aplicații.

Performanță

BMW X3 oferă o gamă variată de motorizări, incluzând opțiuni pe benzină, diesel și hibride. Motoarele pe benzină oferă o putere cuprinsă între 184 CP și 360 CP, în timp ce motoarele diesel dezvoltă între 190 CP și 340 CP. Varianta hibridă X3 xDrive30e combină un motor pe benzină cu un motor electric, oferind o putere totală de 292 CP și o autonomie electrică de până la 50 km. Toate versiunile X3 sunt echipate cu o transmisie automată Steptronic cu 8 trepte și sistem de tracțiune integrală xDrive.

Tehnologie

Modelul este dotat cu o gamă largă de tehnologii avansate, care sporesc confortul, siguranța și conectivitatea. Printre cele mai importante se numără:

 • Sistem de infotainment BMW iDrive 8 cu ecran tactil de 10,25 inch și control vocal
 • Instrumentar de bord digital de 12,3 inch
 • Head-up display
 • Sistem de sunet surround Harman Kardon
 • Asistent de parcare automat
 • Sistem de frânare automată de urgență
 • Sistem de avertizare a părăsirii benzii de rulare
 • Sistem de recunoaștere a semnelor de circulație

Modele disponibile

BMW X3 este disponibil în următoarele variante:

 • sDrive: tracțiune spate
 • xDrive: tracțiune integrală
 • xLine: aspect off-road
 • M Sport: aspect sportiv
 • M Performance: modele de performanță cu putere sporită

Istoria mărcii și a modelului

BMW a fost fondată în anul 1916 și are o istorie bogată în producția de automobile de lux și performanță. Modelul X3 a fost lansat pentru prima oară în anul 2003 și a cunoscut un succes considerabil, devenind unul dintre cele mai populare SUV-uri compacte premium din lume. De-a lungul generațiilor, X3 a beneficiat de numeroase îmbunătățiri în ceea ce privește designul, performanța, tehnologia și eficiența.

BCCH Auto Switzerland te aduce mai aproape de mașina dorită

Dacă niciun model din cele disponibile în pagină noastră nu îți place, te rugăm să completezi formularul de comandă a unei mașini și să ne spui ce model îți dorești, tipul de motorizare și datele de contact pentru a te contacta în cel mai scurt timp.

În plus, îți stăm la dispoziție cu servicii de consultanță specializată, fie în alegerea modelului potrivit, fie în soluții de finanțare, precum și cu alte servicii premium, tocmai pentru că tu să beneficiezi de toate avantajele procesului de achiziție a unei mașini.

Alege mașină care te reprezintă! Mașină care poate fi parte din tine și personalitatea ta! Alege orice model de la BMW și pregătește-te pentru un test drive! 

Soluții de finanțare mașini BMW X3 de vânzare 

La BCCH Auto Switzerland, ne străduim să oferim clienților noștri cele mai bune soluții de finanțare pentru mașinile BMW X3 de vânzare. În funcție de preferințele și bugetul fiecăruia, punem la dispoziție opțiuni de leasing sau credit, cu dobânzi avantajoase și termeni flexibili. Vino să discuți cu unul dintre consultanții noștri pentru a află care este cea mai potrivită opțiune de finanțare pentru tine.

 

 

Afla mai multe
Comanda alta masina
Îți dorești o altă mașină?
Îți aducem pe comandă autovehicule rulate cu istoric verificat și garanție, achiziționate de la dealeri externi.

Care este următoarea ta mașină?

Cumpărați cele mai dorite mașini de lux, noi și rulate din lume.
Urmăriți-ne activitatea:
Copyright © 2024 BCCH Group Switzerland AG. Toate drepturile rezervate.
BCCH Auto Switzerland este o marcă a societățtii BCCH Group Switzerland AG
Sediu social: Calea Bucureștilor 289 Otopeni, 075100, România
Nr. de înregistrare la Registrul Comerțului J23/4957/2022, CUI RO41848769
Apeleaza
Solicita oferta BCCH
Comanda masina