BMW M8 de vanzare (1)

BMW M8 este un coupé de lux care combină performanța uluitoare cu un design elegant și rafinat. Bazat pe platforma Seriei 8, M8 a fost conceput pentru a oferi o experiență de condus dinamică și captivantă, menținând în același timp un nivel ridicat de confort și spațiu interior.

Design exterior

Designul exterior este elegant și agresiv, reflectând caracterul sport al mașinii. Grila frontală mare, farurile LED adaptive și spoilerul agresiv creează o imagine distinctivă care atrage imediat atenția. Caroseria este realizată din materiale ușoare precum aluminiu și fibra de carbon, contribuind la un raport greutate-putere excelent.

Design interior

Interiorul este orientat spre conducătorul auto, cu scaune sport ergonomice, un volan îmbrăcat în piele și un instrumentar digital clar. Materialele de înaltă calitate și finisajele impecabile oferă o atmosferă de lux și rafinament. Sistemul de infotainment iDrive oferă o conectivitate perfectă și o gamă largă de funcții.

Performanță

BMW M8 este propulsat de un motor turbo cu opt cilindri în V de 4,4 litri care dezvoltă 625 CP și 750 Nm cuplu. Motorul este cuplat la o cutie de viteze automată cu opt trepte care oferă schimbări rapide și precise. Accelerația de la 0 la 100 km/h este de doar 3,3 secunde, iar viteza maximă este limitată electronic la 250 km/h.

Tehnologie

Modelul este dotat cu o serie de tehnologii avansate care îi sporesc performanța și manevrabilitatea. Sistemul de tracțiune integrală xDrive oferă o tracțiune optimă în orice condiție de drum, în timp ce suspensia adaptivă M permite personalizarea setărilor în funcție de preferințele șoferului. De asemenea, mașina este echipată cu un sistem de frânare performant care oferă o oprire precisă și controlată.

Modele disponibile

Există două variante de caroserie: coupé și Gran Coupé. Ambele variante oferă aceleași specificații tehnice, singura diferență fiind configurația caroseriei. Varianta Gran Coupé oferă un spațiu interior mai generos, în special pentru pasagerii din spate.

Istoria mărcii și a modelului

BMW a fost fondată în 1916 și este unul dintre cei mai renumiți producători de automobile din lume. Compania este cunoscută pentru mașinile sale performante, luxoase și inovatoare. BMW M8 a fost lansat pentru prima oară în 2019 și a devenit rapid un model popular printre pasionații de automobile.

BCCH Auto Switzerland te aduce mai aproape de mașina dorită

Dacă niciun model din cele disponibile în pagină noastră nu îți place, te rugăm să completezi formularul de comandă a unei mașini și să ne spui ce model îți dorești, tipul de motorizare și datele de contact pentru a te contacta în cel mai scurt timp.

În plus, îți stăm la dispoziție cu servicii de consultanță specializată, fie în alegerea modelului potrivit, fie în soluții de finanțare, precum și cu alte servicii premium, tocmai pentru că tu să beneficiezi de toate avantajele procesului de achiziție a unei mașini.

Alege mașină care te reprezintă! Mașină care poate fi parte din tine și personalitatea ta! Alege orice model de la BMW și pregătește-te pentru un test drive! 

Soluții de finanțare mașini BMW M8 de vânzare

La BCCH Auto Switzerland, ne străduim să oferim clienților noștri cele mai bune soluții de finanțare pentru mașinile BMW M8 de vânzare. În funcție de preferințele și bugetul fiecăruia, punem la dispoziție opțiuni de leasing sau credit, cu dobânzi avantajoase și termeni flexibili. Vino să discuți cu unul dintre consultanții noștri pentru a află care este cea mai potrivită opțiune de finanțare pentru tine.

 

Afla mai multe

Care este următoarea ta mașină?

Cumpărați cele mai dorite mașini de lux, noi și rulate din lume.
Urmăriți-ne activitatea:
Copyright © 2024 BCCH Group Switzerland AG. Toate drepturile rezervate.
BCCH Auto Switzerland este o marcă a societățtii BCCH Group Switzerland AG
Sediu social: Calea Bucureștilor 289 Otopeni, 075100, România
Nr. de înregistrare la Registrul Comerțului J23/4957/2022, CUI RO41848769
Apeleaza
Solicita oferta BCCH
Comanda masina