BMW i4 de vanzare (2)

BMW i4 este un sedan electric cu patru usi, care ofera o combinatie unica de lux, performanta si autonomie. Este un model important in gama BMW, fiind al doilea model electric complet produs de companie la scara larga.

Design exterior

Modelul are un design exterior elegant si modern, care il face sa se remarce in multime. Grila frontala mare si farurile LED subtiri confera masinii un aspect puternic si modern. Liniile fluide ale caroseriei si jantele mari din aliaj contribuie la aspectul sportiv al masinii.

Design interior

Interiorul este spatios si confortabil, amenajat cu materiale de cea mai inalta calitate. Scaunele din piele sunt spatioase si ofera o sustinere excelenta, iar panoul de bord este modern si intuitiv. Masina este dotata cu o gama larga de caracteristici care sporesc confortul si comoditatea, cum ar fi un sistem audio de calitate, climatizare automata si iluminare ambientala.

Performanta

BMW i4 este disponibila in doua variante: i4 eDrive40 si i4 M50. Modelul i4 eDrive40 are un motor electric de 340 de cai putere care produce 480 Nm de cuplu. Modelul i4 M50 are doua motoare electrice care produc impreuna 532 de cai putere si 700 Nm de cuplu. Modelul i4 eDrive40 accelereaza de la 0 la 100 km/h in 5,7 secunde, in timp ce modelul i4 M50 accelereaza de la 0 la 100 km/h in 3,9 secunde.

Tehnologie

Masina este dotata cu o gama larga de tehnologii avansate, care sporesc siguranta, confortul si performanta masinii. Printre caracteristicile notabile se numara un sistem de franare automata de urgenta, un sistem de avertizare a parasirii benzii de rulare si un sistem de asistenta pentru mentinerea benzii de rulare. Masina este dotata si cu un sistem de infotainment avansat care include un ecran tactil mare, navigare prin satelit si conectivitate pentru smartphone.

Modele disponibile

Exista doua variante: i4 eDrive40 si i4 M50. Ambele modele sunt disponibile cu o gama larga de optiuni de personalizare, care permit clientilor sa-si configureze masina conform preferintelor lor.

Istoria marcii si a modelului

BMW este o companie germana de automobile fondata in 1916. Compania este cunoscuta pentru masinile sale de lux si performante. BMW a lansat programul i in 2009, cu scopul de a dezvolta masini electrice si hibride. BMW i3 a fost lansat pentru prima data in 2013, iar BMW i4 a fost lansat in 2021.

BCCH Auto Switzerland te aduce mai aproape de masina dorita

Daca niciun model din cele disponibile in pagina noastra nu iti place, te rugam sa completezi formularul de comanda a unei masini si sa ne spui ce model iti doresti, tipul de motorizare si datele de contact pentru a te contacta in cel mai scurt timp.

In plus, iti stam la dispozitie cu servicii de consultanta specializata, fie in alegerea modelului potrivit, fie in solutii de finantare, precum si cu alte servicii premium, tocmai pentru ca tu sa beneficiezi de toate avantajele procesului de achizitie a unei masini.

Alege masina care te reprezinta! Masina care poate fi parte din tine si personalitatea ta! Alege orice model de la BMW si pregateste-te pentru un test drive!

Solutii de finantare masini BMW i4 de vanzare

La BCCH Auto Switzerland, ne straduim sa oferim clientilor nostri cele mai bune solutii de finantare pentru masinile BMW i4 de vanzare. In functie de preferintele si bugetul fiecaruia, punem la dispozitie optiuni de leasing sau credit, cu dobanzi avantajoase si termeni flexibili. Vino sa discuti cu unul dintre consultantii nostri pentru a afla care este cea mai potrivita optiune de finantare pentru tine.

 

Afla mai multe

Care este următoarea ta mașină?

Cumpărați cele mai dorite mașini de lux, noi și rulate din lume.
Urmăriți-ne activitatea:
Copyright © 2024 BCCH Group Switzerland AG. Toate drepturile rezervate.
BCCH Auto Switzerland este o marcă a societățtii BCCH Group Switzerland AG
Sediu social: Calea Bucureștilor 289 Otopeni, 075100, România
Nr. de înregistrare la Registrul Comerțului J23/4957/2022, CUI RO41848769
Apeleaza
Solicita oferta BCCH
Comanda masina