Mercedes-Benz V de vanzare (58)

Mercedes-Benz V-Class este un monovolum care redefineste conceptul de spațiu, lux și confort. Cu un design elegant, un interior rafinat și o gamă largă de caracteristici avansate, V-Class este perfect pentru familii care caută un vehicul spațios și confortabil pentru călătorii, sau pentru profesioniști care au nevoie de un transport elegant și practic.

Design exterior

Modelul se remarcă prin designul său elegant și modern, cu linii fluide și proporții echilibrate. Grila frontală proeminentă cu steaua Mercedes-Benz, farurile LED expresive și jantele din aliaj conferă o prezență impunătoare pe drum. Disponibil în mai multe culori exterioare și cu opțiuni de personalizare pentru jante și elemente decorative, V-Class poate fi configurat pentru a reflecta stilul individual al proprietarului.

Design interior

Interiorul este un spațiu rafinat și confortabil, unde pielea de calitate, inserțiile din lemn și finisajele impecabile creează o atmosferă premium. Scaunele ergonomice oferă suport excelent pentru toți pasagerii, iar spațiul interior este generos, oferind suficient loc pentru 7+1 persoane. Sistemul de infotainment MBUX cu ecran tactil de 10,25 inch și control vocal permite accesul facil la navigație, muzică și telefonie.

Performanță

Monovolumul este propulsat de o gamă de motoare diesel eficiente și puternice, care oferă performanță de neegalat și consum redus de combustibil. De la motorul de 2.0 litri cu 136 CP la motorul de 3.0 litri cu 190 CP, V-Class are o opțiune potrivită pentru orice tip de utilizare, de la transportul urban la călătoriile lungi.

Tehnologie

Mercedes-Benz V-Class este echipat cu cele mai noi tehnologii pentru a oferi o experiență de condus sigură și confortabilă. Sistemul de infotainment MBUX cu ecran tactil de 10,25 inch și control vocal permite accesul facil la navigație, muzică și telefonie. O gamă largă de sisteme de asistență pentru șofer, cum ar fi frânarea automată de urgență și asistentul pentru menținerea benzii de rulare, sporesc siguranța și confortul la volan.

Modele disponibile

Gama V-Class actuală (mai 2024) include următoarele modele:

  • V-Class Compact: Disponibil cu 7+1 locuri, oferind un spațiu interior generos pentru familii sau grupuri mici.
  • V-Class Lung: Disponibil cu 8+1 locuri, oferind spațiu suplimentar pentru pasageri sau marfă.

Ambele variante oferă o configurație flexibilă a scaunelor, care poate fi adaptată pentru a transporta pasageri, marfă sau o combinație a ambelor. De asemenea, V-Class poate fi echipat cu un sistem de șine pentru scaune care permite o configurare și mai personalizată a spațiului interior.

BCCH Auto Switzerland te aduce mai aproape de mașina dorită

Dacă niciun model din cele disponibile în pagină noastră nu îți place, te rugăm să completezi formularul de comandă a unei mașini și să ne spui ce model îți dorești, tipul de motorizare și datele de contact pentru a te contacta în cel mai scurt timp.

În plus, îți stăm la dispoziție cu servicii de consultanță specializată, fie în alegerea modelului potrivit, fie în soluții de finanțare, precum și cu alte servicii premium, tocmai pentru că tu să beneficiezi de toate avantajele procesului de achiziție a unei mașini.

Alege mașină care te reprezintă! Mașină care poate fi parte din tine și personalitatea ta! Alege orice model de la Mercedes-Benz și pregătește-te pentru un test drive! 

Soluții de finanțare mașini Mercedes-Benz Clasa V de vânzare 

La BCCH Auto Switzerland, ne străduim să oferim clienților noștri cele mai bune soluții de finanțare pentru mașinile Mercedes-Benz Clasa V de vânzare. În funcție de preferințele și bugetul fiecăruia, punem la dispoziție opțiuni de leasing sau credit, cu dobânzi avantajoase și termeni flexibili. Vino să discuți cu unul dintre consultanții noștri pentru a află care este cea mai potrivită opțiune de finanțare pentru tine. 

 

Afla mai multe
Comanda alta masina
Îți dorești o altă mașină?
Îți aducem pe comandă autovehicule rulate cu istoric verificat și garanție, achiziționate de la dealeri externi.

Care este următoarea ta mașină?

Cumpărați cele mai dorite mașini de lux, noi și rulate din lume.
Urmăriți-ne activitatea:
Copyright © 2024 BCCH Group Switzerland AG. Toate drepturile rezervate.
BCCH Auto Switzerland este o marcă a societățtii BCCH Group Switzerland AG
Sediu social: Calea Bucureștilor 289 Otopeni, 075100, România
Nr. de înregistrare la Registrul Comerțului J23/4957/2022, CUI RO41848769
Apeleaza
Solicita oferta BCCH
Comanda masina