Mercedes-Benz EQS de vanzare (4)

Mercedes-Benz EQS stabilește un nou standard pentru luxul electric în segmentul sedanurilor. Lansat în 2021, EQS reprezintă vârf de gamă al familiei EQ a mărcii germane, oferind o experiență de condus electric opulentă și sofisticată. Cu un design avangardist, tehnologie de ultimă generație, spațiu generos și performanțe remarcabile, EQS redefinește așteptările pentru viitorul electromobilității.

Design exterior 

EQS adoptă un design exterior aerodinamic și futurist, cu o siluetă curbată elegant care amintește de un coupe cu patru uși. Grila frontală tradițională Mercedes este înlocuită cu un panou negru lucios care integrează farurile LED cu tehnologie DIGITAL LIGHT. Elementele albastre discrete de pe grilă, jante și prizele de aer subliniază natura electrică a vehiculului. Disponibil în variante cu ampatament standard și lung, EQS oferă o prezență impunătoare și elegantă pe șosea.

Design interior 

Interiorul duce luxul la un nou nivel. Materialele premium, precum pielea Nappa și lemnul fin, creează o atmosferă rafinată și primitoare. Sistemul de infotainment MBUX Hyperscreen fură privirea, format din trei ecrane mari integrate care se întind pe aproape toată lățimea consolei centrale, oferind o experiență digitală captivantă. Spațiul interior este generos, oferind loc confortabil pentru cinci adulți, iar versiunea cu ampatament lung oferă spațiu suplimentar pentru pasagerii din spate.

Performanță electrică 

Modelul este disponibil în mai multe variante de motorizare electrică, oferind o gamă largă de puteri și autonomii:

  • EQS 450+: Un motor electric pe puntea spate, 350 CP, autonomie WLTP de până la 770 km (versiune cu ampatament lung)
  • EQS 580 4MATIC: Un motor electric pe fiecare punte, tracțiune integrală, 516 CP, autonomie WLTP de până la 676 km
  • EQS AMG E 53 4MATIC+: Un motor electric pe fiecare punte, tracțiune integrală, 680 CP, autonomie WLTP de până la 586 km

Toate variantele oferă o accelerație promptă și o experiență la volan silențioasă și rafinată.

Tehnologie și siguranță 

Mașina este echipat cu cele mai avansate tehnologii Mercedes-Benz, incluzând:

  • Sistem de conducere autonomă parțială Drive Pilot
  • Sistem de frânare autonomă de urgență cu detecție pietoni și bicicliști
  • Asistență pentru menținerea benzii de rulare
  • Asistent pentru unghiul mort
  • Pilot automat adaptiv cu funcție Stop & Go
  • Sistem de parcare automată cu vedere 360 de grade
  • Faruri LED cu tehnologie DIGITAL LIGHT

Opțiuni de încărcare

EQS oferă flexibilitate în ceea ce privește încărcarea. Bateria poate fi încărcată la o priză domestică standard, la o stație de încărcare rapidă DC sau la un wallbox instalat acasă. Timpul de încărcare variază în funcție de puterea sursei. De exemplu, încărcarea rapidă DC de la 10% la 80% poate fi realizată în aproximativ 30 de minute.

BCCH Auto Switzerland te aduce mai aproape de mașina dorită

Dacă niciun model din cele disponibile în pagină noastră nu îți place, te rugăm să completezi formularul de comandă a unei mașini și să ne spui ce model îți dorești, tipul de motorizare și datele de contact pentru a te contacta în cel mai scurt timp.

În plus, îți stăm la dispoziție cu servicii de consultanță specializată, fie în alegerea modelului potrivit, fie în soluții de finanțare, precum și cu alte servicii premium, tocmai pentru că tu să beneficiezi de toate avantajele procesului de achiziție a unei mașini.

Alege mașină care te reprezintă! Mașină care poate fi parte din tine și personalitatea ta! Alege orice model de la Mercedes-Benz și pregătește-te pentru un test drive! 

Soluții de finanțare mașini Mercedes-Benz EQS de vânzare 

La BCCH Auto Switzerland, ne străduim să oferim clienților noștri cele mai bune soluții de finanțare pentru mașinile Mercedes-Benz EQS de vânzare. În funcție de preferințele și bugetul fiecăruia, punem la dispoziție opțiuni de leasing sau credit, cu dobânzi avantajoase și termeni flexibili. Vino să discuți cu unul dintre consultanții noștri pentru a află care este cea mai potrivită opțiune de finanțare pentru tine. 

 

Afla mai multe

Care este următoarea ta mașină?

Cumpărați cele mai dorite mașini de lux, noi și rulate din lume.
Urmăriți-ne activitatea:
Copyright © 2024 BCCH Group Switzerland AG. Toate drepturile rezervate.
BCCH Auto Switzerland este o marcă a societățtii BCCH Group Switzerland AG
Sediu social: Calea Bucureștilor 289 Otopeni, 075100, România
Nr. de înregistrare la Registrul Comerțului J23/4957/2022, CUI RO41848769
Apeleaza
Solicita oferta BCCH
Comanda masina