Mercedes-Benz C de vanzare (45)

Mercedes-Benz Clasa C este o serie de automobile executive compacte, produse de Mercedes-Benz Group AG. Lansată în 1993 ca înlocuitor pentru gama 190 (W201), Clasa C a fost cel mai mic model din portofoliul mărcii până la apariția Clasei A W168 în 1997. De atunci, a devenit una dintre cele mai populare modele Mercedes-Benz, apreciată pentru combinația sa de lux, performanță și practicabilitate.

Design exterior

Clasa C actuală (W206) se remarcă prin designul său elegant și modern, cu linii fluide și proporții echilibrate. Grila frontală distinctivă a Mercedes-Benz este prezentă, dar reinterpretată cu un aspect mai sportiv. Farurile LED standard oferă o iluminare excelentă, în timp ce opțiunile AMG adaugă un plus de agresivitate.

Design interior

Interiorul este un spațiu rafinat și confortabil, cu materiale de înaltă calitate și o ergonomie atentă. Scaunele oferă un sprijin excelent, iar spațiul este suficient pentru cinci adulți. Sistemul de infotainment MBUX este intuitiv și ușor de utilizat, oferind o gamă largă de funcții.

Performanță

Clasa C este disponibilă cu o gamă largă de motoare, de la motoare pe benzină și diesel eficiente la versiuni AMG puternice. Toate modelele vin standard cu o transmisie automată cu 9 trepte, care oferă schimbări fluide și rapide.

Tehnologie

Mașina este dotată cu o serie de tehnologii avansate, care îmbunătățesc siguranța, confortul și conectivitatea. Printre acestea se numără un sistem de frânare autonomă de urgență, un sistem de asistență pentru menținerea benzii de rulare și un sistem de infotainment MBUX cu ecran tactil de 11,9 inch.

Modele disponibile

Există mai multe variante de caroserie, inclusiv sedan, break și coupe. De asemenea, există o gamă largă de niveluri de echipare, de la modele de bază la modele AMG de înaltă performanță.

Istoria mărcii și a modelului

Mercedes-Benz are o istorie bogată care datează din 1886. Compania a fost fondată de Karl Benz și Gottlieb Daimler, care au inventat independent automobilul cu motor cu ardere internă. Clasa C a fost introdusă pentru prima dată în 1993 și a cunoscut de atunci șase generații.

BCCH Auto Switzerland te aduce mai aproape de mașina dorită

Dacă niciun model din cele disponibile în pagină noastră nu îți place, te rugăm să completezi formularul de comandă a unei mașini și să ne spui ce model îți dorești, tipul de motorizare și datele de contact pentru a te contacta în cel mai scurt timp.

În plus, îți stăm la dispoziție cu servicii de consultanță specializată, fie în alegerea modelului potrivit, fie în soluții de finanțare, precum și cu alte servicii premium, tocmai pentru că tu să beneficiezi de toate avantajele procesului de achiziție a unei mașini.

Alege mașină care te reprezintă! Mașină care poate fi parte din tine și personalitatea ta! Alege orice model de la Mercedes-Benz și pregătește-te pentru un test drive! 

Soluții de finanțare mașini Mercedes-Benz Clasa C de vânzare 

La BCCH Auto Switzerland, ne străduim să oferim clienților noștri cele mai bune soluții de finanțare pentru mașinile Mercedes-Benz Clasa C de vânzare. În funcție de preferințele și bugetul fiecăruia, punem la dispoziție opțiuni de leasing sau credit, cu dobânzi avantajoase și termeni flexibili. Vino să discuți cu unul dintre consultanții noștri pentru a află care este cea mai potrivită opțiune de finanțare pentru tine. 

Servicii post-vânzare și garanție

La BCCH Auto Switzerland, ne asumăm responsabilitatea pentru calitatea mașinilor Mercedes-Benz C Class pe care le comercializam și ne dorim să va oferim cele mai bune servicii post-vânzare. De aceea, toate mașinile noastre pot beneficia de garanție extinsă și de asistență rutieră.

Va invităm să vizitați BCCH Auto Switzerland pentru a descoperi gama noastră de mașini Mercedes-Benz C Class de vânzare și pentru a beneficia de experiență și cunoștințele echipei noastre de specialiști. Suntem aici pentru a va ajută să gășiți mașină perfectă și pentru a va oferi suportul necesar pe tot parcursul procesului de achiziție al mașinii.

Afla mai multe
Comanda alta masina
Îți dorești o altă mașină?
Îți aducem pe comandă autovehicule rulate cu istoric verificat și garanție, achiziționate de la dealeri externi.

Care este următoarea ta mașină?

Cumpărați cele mai dorite mașini de lux, noi și rulate din lume.
Urmăriți-ne activitatea:
Copyright © 2024 BCCH Group Switzerland AG. Toate drepturile rezervate.
BCCH Auto Switzerland este o marcă a societățtii BCCH Group Switzerland AG
Sediu social: Calea Bucureștilor 289 Otopeni, 075100, România
Nr. de înregistrare la Registrul Comerțului J23/4957/2022, CUI RO41848769
Apeleaza
Solicita oferta BCCH
Comanda masina