BCCH Auto Switzerland este o firma care ofera servicii complete de administrare a flotelor auto.

Ne concentram pe a oferi solutii personalizate pentru fiecare client in parte, astfel incat sa putem satisface nevoile si asteptarile acestuia.

Oferim o gama larga de servicii pentru a ne asigura ca flota ta auto este intotdeauna in stare buna de functionare si ca afacerea ta merge ca unsa. Acestea includ:

De asemenea, oferim suport si asistenta 24/7 pentru orice probleme sau intrebari pe care le-ai putea avea cu privire la flota ta auto. Ne straduim sa oferim cele mai bune servicii pentru a ne asigura ca flota ta auto este intotdeauna pregatita pentru orice provocare.

Cu BCCH Auto Switzerland, poti avea incredere ca flota ta auto este in mainile unor profesionisti dedicati. Ne straduim sa oferim cele mai bune servicii pentru a ne asigura ca afacerea ta merge ca unsa.

Avantajele folosirii unei flote auto pot include reducerea costurilor, imbunatatirea eficientei si productivitatii, precum si flexibilitatea de a face fata diferitelor situatii. Cu toate acestea, este important ca compania sa acorde o atentie deosebita gestionarii flotei auto pentru a se asigura ca vehiculele sunt intotdeauna in stare buna de functionare si sunt utilizate intr-o maniera eficienta.

BCCH Auto Switzerland este o alegere ideala pentru toate nevoile auto ale firmei tale. Oferim servicii complete de intretinere si reparatii pentru a asigura mobilitatea vehiculelor tale, indiferent de marca sau model.

Care este urmatoarea ta masina?

Cumparati cele mai dorite masini de lux, noi si second hand din lume.
Urmariti-ne activitatea:
Copyright © 2023 BCCH Group Switzerland AG SRL. Toate drepturile rezervate.
BCCH Auto Switzerland este o marca a societatii BCCH Group Switzerland AG
Sediu social: Calea Bucurestilor 289 Otopeni, 075100, Romania
Nr. de inregistrare la Registrul Comertului J40/14909/2019, CUI RO41848769
Apeleaza-ne
Solicita oferta BCCH
Solicita oferta
Consultant vanzari Consultant vanzari Consultant vanzari
Contacteaza un consultant
BCCH Auto Switzerland
Pentru a incepe o conversatie cu un consultant BCCH Auto Switzerland, te rugam sa introduci mesajul mai jos, iar un consultant o sa ti se aloce automat.
Mesajul catre consultant