BCCH Auto Switzerland este o firmă care oferă servicii complete de administrare a flotelor auto.

Ne concentrăm pe a oferi soluții personalizate pentru fiecare client în parte, astfel încât să putem satisface nevoile și așteptările acestuia.

Oferim o gamă largă de servicii pentru a ne asigura că flota ta auto este întotdeauna în stare bună de funcționare și că afacerea ta merge ca unsă. Acestea includ:

De asemenea, oferim suport și asistență 24/7 pentru orice probleme sau întrebări pe care le-ai putea avea cu privire la flota ta auto. Ne străduim să oferim cele mai bune servicii pentru a ne asigura că flota ta auto este întotdeauna pregătită pentru orice provocare.

Cu BCCH Auto Switzerland, poți avea încredere că flota ta auto este în mâinile unor profesioniști dedicați. Ne străduim să oferim cele mai bune servicii pentru a ne asigura că afacerea ta merge ca unsă.

Avantajele folosirii unei flote auto pot include reducerea costurilor, îmbunătățirea eficienței și productivității, precum și flexibilitatea de a face față diferitelor situații. Cu toate acestea, este important ca compania să acorde o atenție deosebită gestionării flotei auto pentru a se asigura că vehiculele sunt întotdeauna în stare bună de funcționare și sunt utilizate într-o manieră eficientă.

BCCH Auto Switzerland este o alegere ideală pentru toate nevoile auto ale firmei tale. Oferim servicii complete de întreținere și reparații pentru a asigura mobilitatea vehiculelor tale, indiferent de marcă sau model.

Care este următoarea ta mașină?

Cumpărați cele mai dorite mașini de lux, noi și rulate din lume.
Urmăriți-ne activitatea:
Copyright © 2024 BCCH Group Switzerland AG. Toate drepturile rezervate.
BCCH Auto Switzerland este o marcă a societățtii BCCH Group Switzerland AG
Sediu social: Calea Bucureștilor 289 Otopeni, 075100, România
Nr. de înregistrare la Registrul Comerțului J23/4957/2022, CUI RO41848769
Apeleaza
Solicita oferta BCCH
Comanda masina