BCCH Auto Switzerland este o firma care ofera servicii complete de administrare a flotelor auto.

Ne concentram pe a oferi solutii personalizate pentru fiecare client in parte, astfel incat sa putem satisface nevoile si asteptarile acestuia.

Oferim o gama larga de servicii pentru a ne asigura ca flota ta auto este intotdeauna in stare buna de functionare si ca afacerea ta merge ca unsa. Acestea includ:

De asemenea, oferim suport si asistenta 24/7 pentru orice probleme sau intrebari pe care le-ai putea avea cu privire la flota ta auto. Ne straduim sa oferim cele mai bune servicii pentru a ne asigura ca flota ta auto este intotdeauna pregatita pentru orice provocare.

Cu BCCH Auto Switzerland, poti avea incredere ca flota ta auto este in mainile unor profesionisti dedicati. Ne straduim sa oferim cele mai bune servicii pentru a ne asigura ca afacerea ta merge ca unsa.

Avantajele folosirii unei flote auto pot include reducerea costurilor, imbunatatirea eficientei si productivitatii, precum si flexibilitatea de a face fata diferitelor situatii. Cu toate acestea, este important ca compania sa acorde o atentie deosebita gestionarii flotei auto pentru a se asigura ca vehiculele sunt intotdeauna in stare buna de functionare si sunt utilizate intr-o maniera eficienta.

BCCH Auto Switzerland este o alegere ideala pentru toate nevoile auto ale firmei tale. Oferim servicii complete de intretinere si reparatii pentru a asigura mobilitatea vehiculelor tale, indiferent de marca sau model.

Care este următoarea ta mașină?

Cumpărați cele mai dorite mașini de lux, noi și second hand din lume.
Urmăriți-ne activitatea:
Copyright © 2023 BCCH Group Switzerland AG. Toate drepturile rezervate.
BCCH Auto Switzerland este o marcă a societățtii BCCH Group Switzerland AG
Sediu social: Calea Bucureștilor 289 Otopeni, 075100, România
Nr. de înregistrare la Registrul Comerțului J40/14909/2019, CUI RO41848769
Apeleaza
Solicita oferta BCCH
Comanda masina
Consultant vanzari Consultant vanzari Consultant vanzari
Contacteaza un consultant
BCCH Auto Switzerland
Pentru a incepe o conversatie cu un consultant BCCH Auto Switzerland, te rugam sa introduci mesajul mai jos, iar un consultant o sa ti se aloce automat.