Acasa Servicii Leasing auto

Variante de plată

 

Plata pe loc presupune achitarea integrală a mașinii la momentul cumpărării, fie prin numerar, fie prin transfer bancar. Aceasta poate fi o opțiune convenabilă dacă ai suficienți bani lichizi disponibili pentru a achita mașina în întregime și dacă nu dorești să fii legat de rate lunare sau de o perioadă de leasing.

Cu toate acestea, plata pe loc poate să nu fie cea mai potrivită opțiune dacă nu ai suficienți bani disponibili sau dacă ai nevoie de un buget mai flexibil. În acest caz, un credit sau un leasing ar putea fi o alegere mai avantajoasă.

Dacă te hotărăști să achiți mașina pe loc, asigură-te că ai luat în considerare toate costurile aferente, cum ar fi taxele și impozitele, asigurarea și alte cheltuieli necesare pentru a te bucura de mașina ta nouă.

Creditul auto este o modalitate de plată care implică luarea unui împrumut de la o instituție financiară pentru a achiziționa o mașină. La sfârșitul fiecărei luni, trebuie să rambursezi o parte din împrumut, împreună cu dobânzile aferente.

Obținerea unui credit auto poate fi o opțiune convenabilă dacă nu ai suficienți bani disponibili pentru a achita mașina pe loc, dar dorești să devii proprietar al ei. Creditul auto poate fi o modalitate de a-ți răspândi costurile pe o perioadă mai lungă de timp, astfel încât să nu îți afecteze bugetul lunar prea mult.

Cu toate acestea, creditul auto poate să nu fie cea mai potrivită opțiune dacă ai un istoric de credit nefavorabil sau dacă nu ești sigur că vei putea face față ratelor lunare. De asemenea, dobânzile aferente creditului pot fi mai mari decât cele ale altor tipuri de împrumut, astfel încât să ai nevoie de un venit suficient de mare pentru a le acoperi.

Leasingul auto poate fi o opțiune convenabilă dacă dorești să ai acces la o mașină nouă, dar nu vrei să o achiziționezi pe loc sau prin credit. Ratele lunare ale leasingului sunt, în general, mai mici decât cele ale creditului auto, astfel încât să îți permită o mai mare flexibilitate în bugetul tău lunar. De asemenea, poți avea acces la mai multe modele de mașini decât ai putea prin achiziționarea lor pe loc sau prin credit.

Leasingul financiar este o formă de credit prin care o persoană sau o companie poate obține folosința unui autovehicul pentru o perioadă de timp, plătind în schimb o sumă lunară către o instituție financiară sau o companie de leasing.

La sfârșitul perioadei de leasing, beneficiarul poate alege să returneze bunul, să îl cumpere la prețul fixat în contract sau să încheie un nou contract de leasing.

De asemenea, beneficiarul poate fi limitat în ceea ce privește modul în care poate utiliza bunul și poate fi obligat să plătească penalități pentru depășirea unui anumit kilometraj sau pentru daune cauzate bunului.

Acestea sunt doar câteva dintre opțiunile de plată disponibile pentru achiziționarea unei mașini.

Dacă ai întrebări sau nevoie de mai multe detalii, nu ezita să contactezi echipa BCCH Auto Switzerland pentru asistență.

Află mai multe detalii despre soluțiile de finanțare disponibile pentru tine:

Care este următoarea ta mașină?

Cumpărați cele mai dorite mașini de lux, noi și rulate din lume.
Urmăriți-ne activitatea:
Copyright © 2024 BCCH Group Switzerland AG. Toate drepturile rezervate.
BCCH Auto Switzerland este o marcă a societățtii BCCH Group Switzerland AG
Sediu social: Calea Bucureștilor 289 Otopeni, 075100, România
Nr. de înregistrare la Registrul Comerțului J23/4957/2022, CUI RO41848769
Apeleaza
Solicita oferta BCCH
Comanda masina