Acasa Servicii Leasing auto

Variante de plata


Plata pe loc presupune achitarea integrala a masinii la momentul cumpararii, fie prin numerar, fie prin transfer bancar. Aceasta poate fi o optiune convenabila daca ai suficienti bani lichizi disponibili pentru a achita masina in intregime si daca nu doresti sa fii legat de rate lunare sau de o perioada de leasing.

Cu toate acestea, plata pe loc poate sa nu fie cea mai potrivita optiune daca nu ai suficienti bani disponibili sau daca ai nevoie de un buget mai flexibil. In acest caz, un credit sau un leasing ar putea fi o alegere mai avantajoasa.

Daca te hotarasti sa achiti masina pe loc, asigura-te ca ai luat in considerare toate costurile aferente, cum ar fi taxele si impozitele, asigurarea si alte cheltuieli necesare pentru a te bucura de masina ta noua.

Creditul auto este o modalitate de plata care implica luarea unui imprumut de la o institutie financiara pentru a achizitiona o masina. La sfarsitul fiecarei luni, trebuie sa rambursezi o parte din imprumut, impreuna cu dobanzile aferente.

Obtinerea unui credit auto poate fi o optiune convenabila daca nu ai suficienti bani disponibili pentru a achita masina pe loc, dar doresti sa devii proprietar al ei. Creditul auto poate fi o modalitate de a-ti raspandi costurile pe o perioada mai lunga de timp, astfel incat sa nu iti afecteze bugetul lunar prea mult.

Cu toate acestea, creditul auto poate sa nu fie cea mai potrivita optiune daca ai un istoric de credit nefavorabil sau daca nu esti sigur ca vei putea face fata ratelor lunare. De asemenea, dobanzile aferente creditului pot fi mai mari decat cele ale altor tipuri de imprumut, astfel incat sa ai nevoie de un venit suficient de mare pentru a le acoperi.

Leasingul auto poate fi o optiune convenabila daca doresti sa ai acces la o masina noua, dar nu vrei sa o achizitionezi pe loc sau prin credit. Ratele lunare ale leasingului sunt, in general, mai mici decat cele ale creditului auto, astfel incat sa iti permita o mai mare flexibilitate in bugetul tau lunar. De asemenea, poti avea acces la mai multe modele de masini decat ai putea prin achizitionarea lor pe loc sau prin credit.

Leasingul financiar este o forma de credit prin care o persoana sau o companie poate obtine folosinta unui autovehicul pentru o perioada de timp, platind in schimb o suma lunara catre o institutie financiara sau o companie de leasing.

La sfarsitul perioadei de leasing, beneficiarul poate alege sa returneze bunul, sa il cumpere la pretul fixat in contract sau sa incheie un nou contract de leasing.

De asemenea, beneficiarul poate fi limitat in ceea ce priveste modul in care poate utiliza bunul si poate fi obligat sa plateasca penalitati pentru depasirea unui anumit kilometraj sau pentru daune cauzate bunului.

Acestea sunt doar cateva dintre optiunile de plata disponibile pentru achizitionarea unei masini.

Daca ai intrebari sau nevoie de mai multe detalii, nu ezita sa contactezi echipa BCCH Auto Switzerland pentru asistenta.

Afla mai multe detalii despre solutiile de finantare disponibile pentru tine:

Cum poti accesa un leasing auto pentru persoane fizice
Cum cumperi prin leasing financiar o masina din Europa
Modalitati de finantare pentru achizitia unui automobil second hand
Conditii pentru obtinerea unui leasing auto
Masini in leasing pentru antreprenori

Care este urmatoarea ta masina?

Cumparati cele mai dorite masini de lux, noi si second hand din lume.
Urmariti-ne activitatea:
Copyright © 2023 BCCH Group Switzerland AG SRL. Toate drepturile rezervate.
BCCH Auto Switzerland este o marca a societatii BCCH Group Switzerland AG
Sediu social: Calea Bucurestilor 289 Otopeni, 075100, Romania
Nr. de inregistrare la Registrul Comertului J40/14909/2019, CUI RO41848769
Apeleaza
Solicita oferta BCCH
Comanda masina
Consultant vanzari Consultant vanzari Consultant vanzari
Contacteaza un consultant
BCCH Auto Switzerland
Pentru a incepe o conversatie cu un consultant BCCH Auto Switzerland, te rugam sa introduci mesajul mai jos, iar un consultant o sa ti se aloce automat.
Mesajul catre consultant