Ford Raptor de vanzare (3)

Ford Raptor este o versiune performantă a pick-up-ului F-150, concepută pentru a oferi o experiență de condus off-road palpitantă. Cu suspensia sa robustă, motorul puternic și o gamă largă de caracteristici avansate, Raptor este pregătit pentru orice provocare a terenului accidentat.

Design exterior

Designul exterior este agresiv și impunător, reflectând caracterul său orientat spre off-road. Grila frontală mare, capota bombată și parbrizul înclinat conferă vehiculului o prezență impozantă. Jantele din aliaj de 17 inch și anvelopele all-terrain completează aspectul robust.

Design interior

Interiorul este spațios și confortabil, oferind loc pentru până la cinci pasageri. Scaunele sport sunt tapițate cu materiale durabile și oferă suport lateral excelent. Cabina este dotată cu o serie de caracteristici care îmbunătățesc experiența de conducere, inclusiv un sistem de infotainment cu ecran tactil de 8 inch, un sistem audio premium și un sistem de climatizare automată cu două zone.

Performanță

Modelul este propulsat de un motor EcoBoost V6 de 3,5 litri care produce 450 de cai putere și 691 Nm cuplu. Motorul este asociat cu o transmisie automată cu 10 viteze care oferă schimbări de viteze rapide și fluide. Raptor poate accelera de la 0 la 100 km/h în 5,2 secunde și are o viteză maximă de 225 km/h.

Tehnologie

Raptor este dotat cu o serie de caracteristici avansate care îi îmbunătățesc performanțele off-road. Sistemul Terrain Management permite șoferului să selecteze un mod de conducere adecvat pentru diferite tipuri de teren, cum ar fi piatră, nisip sau noroi. Suspensia Fox Racing cu amortizare adaptivă oferă o călătorie confortabilă pe drum și o manevrabilitate excelentă pe teren accidentat. Raptor este dotat de asemenea cu o serie de sisteme de asistență pentru șofer, inclusiv frânare automată de urgență, avertizare de părăsire a benzii de rulare și monitorizare a punctului mort.

Modele disponibile

Există două configurații de caroserie: SuperCab cu două uși și SuperCrew cu patru uși. Ambele configurații sunt disponibile cu o varietate de opțiuni, inclusiv pachete de performanță, pachete off-road și pachete de lux.

Istoria mărcii și a modelului

Ford Raptor a fost introdus pentru prima dată în 2009 ca o versiune performantă a pick-up-ului F-150. Modelul a fost bine primit de entuziaștii off-road și a devenit rapid unul dintre cele mai populare pick-up-uri performante din lume. A doua generație a Raptorului a fost lansată în 2017 și a introdus o serie de îmbunătățiri, inclusiv un motor mai puternic, o suspensie mai robustă și o gamă mai largă de caracteristici avansate.

Specificații tehnice

  • Motor: EcoBoost V6 de 3,5 litri
  • Putere: 450 CP
  • Cuplu: 691 Nm
  • Transmisie: Automată cu 10 viteze
  • Accelerație 0-100 km/h: 5,2 secunde
  • Viteză maximă: 225 km/h
  • Capacitate de încărcare: 567 kg
  • Capacitate de remorcare: 3.732 kg

BCCH Auto Switzerland te aduce mai aproape de mașina dorită

Dacă niciun model din cele disponibile în pagină noastră nu îți place, te rugăm să completezi formularul de comandă a unei mașini și să ne spui ce model îți dorești, tipul de motorizare și datele de contact pentru a te contacta în cel mai scurt timp.

În plus, îți stăm la dispoziție cu servicii de consultanță specializată, fie în alegerea modelului potrivit, fie în soluții de finanțare, precum și cu alte servicii premium, tocmai pentru că tu să beneficiezi de toate avantajele procesului de achiziție a unei mașini.

Alege mașină care te reprezintă! Mașină care poate fi parte din tine și personalitatea ta! Alege orice model de la Ford și pregătește-te pentru un test drive! 

Soluții de finanțare mașini Ford Raptor de vânzare 

La BCCH Auto Switzerland, ne străduim să oferim clienților noștri cele mai bune soluții de finanțare pentru mașinile Ford Raptor de vânzare. În funcție de preferințele și bugetul fiecăruia, punem la dispoziție opțiuni de leasing sau credit, cu dobânzi avantajoase și termeni flexibili. Vino să discuți cu unul dintre consultanții noștri pentru a află care este cea mai potrivită opțiune de finanțare pentru tine.

 

 

Afla mai multe

Care este următoarea ta mașină?

Cumpărați cele mai dorite mașini de lux, noi și rulate din lume.
Urmăriți-ne activitatea:
Copyright © 2024 BCCH Group Switzerland AG. Toate drepturile rezervate.
BCCH Auto Switzerland este o marcă a societățtii BCCH Group Switzerland AG
Sediu social: Calea Bucureștilor 289 Otopeni, 075100, România
Nr. de înregistrare la Registrul Comerțului J23/4957/2022, CUI RO41848769
Apeleaza
Solicita oferta BCCH
Comanda masina