Porsche Panamera de vanzare (12)

Porsche Panamera este un sedan de lux sportiv cu patru usi, produs de renumitul constructor german de automobile Porsche. Cunoscut pentru performantele sale, designul elegant si manevrabilitatea exceptionala, Panamera a devenit un model emblematic in gama Porsche, oferind o combinatie perfecta de lux, spatiu si sportivitate.

Design exterior

Panamera se remarca prin designul sau exterior distinctiv, care combina elemente clasice Porsche cu linii moderne si dinamice. Profilul sau elegant, cu capota lunga si ampatamentul lung, evidentiaza proportiile sportive ale masinii. Farurile LED expresive si jantele din aliaj usor completeaza aspectul elegant si agresiv.

Design interior

Interiorul ofera o combinatie perfecta de lux si rafinament. Scaunele ergonomice din piele ofera un suport excelent, in timp ce materialele de inalta calitate si finisajele impecabile creeaza o atmosfera rafinata. Plansa de bord este orientata spre sofer si dispune de instrumente clare si usor de citit, precum si de un sistem de infotainment intuitiv.

Performanta

Masina este disponibila cu o gama de motoare turbo performante, care ofera o acceleratie rapida si o putere impresionanta. Versiunea de baza are un motor turbo de 2.9 litri cu sase cilindri, care produce 330 CP. Modelele S si GTS sunt propulsate de motoare turbo de 2.9 litri cu sase cilindri, care dezvolta 440 CP, respectiv 480 CP. Modelele Turbo S si Turbo S E-Hybrid combina un motor turbo de 4.0 litri cu opt cilindri cu un motor electric, oferind o putere totala de 680 CP, respectiv 700 CP. Toate motoarele sunt cuplate la o transmisie automata cu dublu ambreiaj PDK, care ofera schimbari de viteza rapide si fluide.

Tehnologie

Modelul vine cu o serie de tehnologii avansate care imbunatatesc performanta, siguranta si confortul. Sistemul Porsche Active Suspension Management (PASM) adapteaza amortizarea in timp real pentru a oferi o experienta de conducere optima. Sistemul Porsche Torque Vectoring Plus (PTVP) imbunatateste manevrabilitatea prin distribuirea cuplului motorului catre rotile individuale.

Versiuni disponibile

  • Panamera: Modelul de baza, cu un motor turbo de 2.9 litri cu sase cilindri si 330 CP.
  • Panamera S: O versiune mai performanta, cu un motor turbo de 2.9 litri cu sase cilindri si 440 CP.
  • Panamera GTS: Un model mai sportiv, cu un motor turbo de 2.9 litri cu sase cilindri si 480 CP.
  • Panamera Turbo S: Modelul de top, cu un motor turbo de 4.0 litri cu opt cilindri si 680 CP.
  • Panamera Turbo S E-Hybrid: Un model hibrid performant, care combina un motor turbo de 4.0 litri cu opt cilindri cu un motor electric, oferind o putere totala de 700 CP.

Istoria marcii si a modelului

Porsche Panamera a fost lansat in 2009 ca o completare la gama Porsche, oferind un sedan de lux sportiv cu patru usi care sa atraga un public mai larg. De la lansarea sa, Panamera a devenit rapid un model de succes, fiind apreciat pentru performantele sale atletice, designul elegant si manevrabilitatea exceptionala.

BCCH Auto Switzerland te aduce mai aproape de masina dorita

Daca niciun model din cele disponibile in pagina noastra nu iti place, te rugam sa completezi formularul de comanda a unei masini si sa ne spui ce model iti doresti, tipul de motorizare si datele de contact pentru a te contacta in cel mai scurt timp.

In plus, iti stam la dispozitie cu servicii de consultanta specializata, fie in alegerea modelului potrivit, fie in solutii de finantare, precum si cu alte servicii premium, tocmai pentru ca tu sa beneficiezi de toate avantajele procesului de achizitie a unei masini.

Alege masina care te reprezinta! Masina care poate fi parte din tine si personalitatea ta! Alege orice model de la Porsche si pregateste-te pentru un test drive!

Solutii de finantare masini Porsche Panamera de vanzare

La BCCH Auto Switzerland, ne straduim sa oferim clientilor nostri cele mai bune solutii de finantare pentru masinile Porsche Panamera de vanzare. In functie de preferintele si bugetul fiecaruia, punem la dispozitie optiuni de leasing sau credit, cu dobanzi avantajoase si termeni flexibili. Vino sa discuti cu unul dintre consultantii nostri pentru a afla care este cea mai potrivita optiune de finantare pentru tine. 

Afla mai multe

Care este următoarea ta mașină?

Cumpărați cele mai dorite mașini de lux, noi și rulate din lume.
Urmăriți-ne activitatea:
Copyright © 2024 BCCH Group Switzerland AG. Toate drepturile rezervate.
BCCH Auto Switzerland este o marcă a societățtii BCCH Group Switzerland AG
Sediu social: Calea Bucureștilor 289 Otopeni, 075100, România
Nr. de înregistrare la Registrul Comerțului J23/4957/2022, CUI RO41848769
Apeleaza
Solicita oferta BCCH
Comanda masina