Porsche Cayman de vanzare (5)

Porsche Cayman este un coupe sportiv de lux cu două locuri, produs de renumitul constructor german de automobile Porsche. Cunoscut pentru performanțele sale atletice, designul elegant și manevrabilitatea excepțională, Cayman a devenit un simbol al pasiunii pentru condus.

Design exterior

Cayman se remarcă prin designul său exterior distinctiv, care combină elemente clasice Porsche cu linii moderne și dinamice. Profilul său fluid, cu capota lungă și ampatamentul scurt, evidențiază proporțiile sportive ale mașinii. Farurile LED expresive și jantele din aliaj ușor completează aspectul elegant și agresiv.

Design interior

Interiorul oferă o combinație perfectă de lux și sportivitate. Scaunele ergonomice din piele oferă un suport excelent, în timp ce materialele de înaltă calitate și finisajele impecabile creează o atmosferă rafinată. Planșa de bord este orientată spre șofer și dispune de instrumente clare și ușor de citit, precum și de un sistem de infotainment intuitiv.

Performanță

Modelul este disponibil cu o gamă de motoare turbo performante, care oferă o accelerație rapidă și o putere impresionantă. Versiunea de bază are un motor turbo de 2.0 litri cu patru cilindri, care produce 300 CP. Modelele S și GTS sunt propulsate de motoare turbo de 2.5 litri cu șase cilindri, care dezvoltă 350 CP, respectiv 400 CP. Toate motoarele sunt cuplate la o transmisie automată cu dublu ambreiaj PDK, care oferă schimbări de viteză rapide și fluide.

Tehnologie

Mașina este dotat cu o serie de tehnologii avansate care îmbunătățesc performanța, siguranța și confortul. Sistemul Porsche Active Suspension Management (PASM) adaptează amortizarea în timp real pentru a oferi o experiență de conducere optimă. Sistemul Porsche Torque Vectoring Plus (PTVP) îmbunătățește manevrabilitatea prin distribuirea cuplului motorului către roțile individuale.

Modele disponibile

  • Cayman: Modelul de bază, cu un motor turbo de 2.0 litri cu patru cilindri și 300 CP.
  • Cayman S: O versiune mai performantă, cu un motor turbo de 2.5 litri cu șase cilindri și 350 CP.
  • Cayman GTS: Modelul de top, cu un motor turbo de 2.5 litri cu șase cilindri și 400 CP.

Istoria mărcii și a modelului

Porsche Cayman își are originile în modelul 718 din anii 1950 și 1960. A fost reintrodus în 2005 ca o variantă coupe a roadsterului Boxster. De atunci, Cayman a devenit un model popular în gama Porsche, apreciat pentru performanțele sale sportive, designul elegant și manevrabilitatea excepțională.

Pe parcursul anilor, Cayman a beneficiat de o serie de îmbunătățiri semnificative, inclusiv motoare mai puternice, o manevrabilitate mai rafinată și tehnologii mai avansate. Fiecare generație a consolidat reputația Cayman ca un coupe sportiv de top, oferind o experiență de conducere unică și memorabilă.

Astăzi, modelul continuă să fie un model emblematic în gama Porsche, oferind o combinație perfectă de performanță, stil și rafinament. Cu un viitor promițător în față, Cayman este pregătit să continue să inspire generații de pasionați de automobile, oferindu-le o experiență de conducere de neuitat.

BCCH Auto Switzerland te aduce mai aproape de mașina dorită

Dacă niciun model din cele disponibile în pagină noastră nu îți place, te rugăm să completezi formularul de comandă a unei mașini și să ne spui ce model îți dorești, tipul de motorizare și datele de contact pentru a te contacta în cel mai scurt timp.

În plus, îți stăm la dispoziție cu servicii de consultanță specializată, fie în alegerea modelului potrivit, fie în soluții de finanțare, precum și cu alte servicii premium, tocmai pentru că tu să beneficiezi de toate avantajele procesului de achiziție a unei mașini.

Alege mașină care te reprezintă! Mașină care poate fi parte din tine și personalitatea ta! Alege orice model de la Porsche și pregătește-te pentru un test drive! 

Soluții de finanțare mașini Porsche Cayman de vânzare 

La BCCH Auto Switzerland, ne străduim să oferim clienților noștri cele mai bune soluții de finanțare pentru mașinile Porsche Cayman de vânzare. În funcție de preferințele și bugetul fiecăruia, punem la dispoziție opțiuni de leasing sau credit, cu dobânzi avantajoase și termeni flexibili. Vino să discuți cu unul dintre consultanții noștri pentru a află care este cea mai potrivită opțiune de finanțare pentru tine. 

 

Afla mai multe

Care este următoarea ta mașină?

Cumpărați cele mai dorite mașini de lux, noi și rulate din lume.
Urmăriți-ne activitatea:
Copyright © 2024 BCCH Group Switzerland AG. Toate drepturile rezervate.
BCCH Auto Switzerland este o marcă a societățtii BCCH Group Switzerland AG
Sediu social: Calea Bucureștilor 289 Otopeni, 075100, România
Nr. de înregistrare la Registrul Comerțului J23/4957/2022, CUI RO41848769
Apeleaza
Solicita oferta BCCH
Comanda masina