Rolls-Royce Phantom de vanzare (5)

Rolls-Royce Phantom este un nume sinonim cu luxul și rafinamentul auto. Acest model emblematic reprezintă apogeul industriei, oferind o experiență de condus inconfundabilă și o combinație unică de confort, performanță și exclusivitate.

Design exterior 

Phantom se remarcă prin designul său exterior atemporal, care emană eleganță și prestanță. Grila frontală impozantă, farurile LED distinctive și proporțiile armonioase ale caroseriei conferă automobilului o prezență unică pe drum. Disponibil într-o gamă largă de culori, Phantom poate fi personalizat pentru a reflecta individualitatea fiecărui proprietar.

Design interior 

Interiorul este un sanctuar al luxului, unde fiecare detaliu este atent elaborat pentru a oferi o experiență de neegalat. Scaunele din piele fină, finisajele din lemn prețios și covoarele din lână moale creează o atmosferă de rafinament suprem. Spațiul interior generos oferă confort maxim pentru toți pasagerii, asigurând o călătorie relaxantă și plăcută.

Tehnologie de ultimă generație

Modelul este dotat cu o serie de tehnologii de ultimă generație care îmbunătățesc și mai mult experiența de condus. Sistemul de infotainment intuitiv oferă acces la o gamă largă de funcții, inclusiv navigație, conectivitate smartphone și Apple CarPlay și Android Auto. Un sistem audio premium oferă o experiență sonoră excepțională, iar o serie de caracteristici de asistență pentru șofer sporesc siguranța și confortul.

Performanță rafinată și eficiență

Phantom este propulsat de un motor V12 puternic și rafinat care oferă o accelerație lină și o performanță impecabilă. Suspensia pneumatică adaptivă asigură o călătorie extrem de confortabilă, absorbind orice imperfecțiune a drumului. În ciuda dimensiunilor sale impresionante, Phantom este un automobil surprinzător de eficient din punct de vedere al consumului de combustibil.

Modele disponibile

Modelul este disponibil în două variante de lungime a caroseriei: Standard și Extended. Modelul Extended oferă un spațiu interior și mai generos, ideal pentru cei care doresc un nivel maxim de confort și lux.

Personalizare Bespoke

Rolls-Royce oferă o gamă largă de opțiuni de personalizare Bespoke pentru a permite proprietarilor să-și creeze un Phantom cu adevărat unic. De la alegerea culorii exteriorului și a finisajelor interioare la selectarea materialelor și a detaliilor specifice, fiecare aspect al Phantom poate fi personalizat pentru a reflecta gusturile individuale.

Istoria mărcii și a modelului

Rolls-Royce are o istorie bogată care se întinde pe parcursul a peste 100 de ani. Compania a fost fondată în 1904 de către Henry Royce și Charles Rolls și a devenit rapid renumită pentru producția de automobile de lux de cea mai înaltă calitate. De-a lungul anilor, Rolls-Royce a creat o serie de modele iconice, inclusiv Silver Ghost, Phantom III și Silver Cloud.

Phantom a fost lansat pentru prima dată în 1921 și a devenit rapid unul dintre cele mai populare modele Rolls-Royce. A fost apreciat pentru designul său elegant, performanța rafinată și luxul suprem. De-a lungul anilor, Phantom a cunoscut o serie de evoluții, dar a păstrat mereu aceleași valori fundamentale: lux, rafinament și performanță.

Modelul actual, lansat în 2017, este a 8-a generație a Phantom și reprezintă cea mai avansată și mai luxoasă versiune a acestui model iconic. Este un testament al dedicării constante a Rolls-Royce pentru excelență și inovație.

BCCH Auto Switzerland te aduce mai aproape de mașina dorită

Dacă niciun model din cele disponibile în pagină noastră nu îți place, te rugăm să completezi formularul de comandă a unei mașini și să ne spui ce model îți dorești, tipul de motorizare și datele de contact pentru a te contacta în cel mai scurt timp.

În plus, îți stăm la dispoziție cu servicii de consultanță specializată, fie în alegerea modelului potrivit, fie în soluții de finanțare, precum și cu alte servicii premium, tocmai pentru că tu să beneficiezi de toate avantajele procesului de achiziție a unei mașini.

Alege mașină care te reprezintă! Mașină care poate fi parte din tine și personalitatea ta! Alege orice model de la Rolls-Royce și pregătește-te pentru un test drive! 

Soluții de finanțare mașini Rolls-Royce Phantom de vânzare 

La BCCH Auto Switzerland, ne străduim să oferim clienților noștri cele mai bune soluții de finanțare pentru mașinile Rolls-Royce Phantom de vânzare. În funcție de preferințele și bugetul fiecăruia, punem la dispoziție opțiuni de leasing sau credit, cu dobânzi avantajoase și termeni flexibili. Vino să discuți cu unul dintre consultanții noștri pentru a află care este cea mai potrivită opțiune de finanțare pentru tine. 

Afla mai multe

Care este următoarea ta mașină?

Cumpărați cele mai dorite mașini de lux, noi și rulate din lume.
Urmăriți-ne activitatea:
Copyright © 2024 BCCH Group Switzerland AG. Toate drepturile rezervate.
BCCH Auto Switzerland este o marcă a societățtii BCCH Group Switzerland AG
Sediu social: Calea Bucureștilor 289 Otopeni, 075100, România
Nr. de înregistrare la Registrul Comerțului J23/4957/2022, CUI RO41848769
Apeleaza
Solicita oferta BCCH
Comanda masina