Toyota Sequoia de vanzare (1)

Toyota Sequoia este un SUV de dimensiuni mari, cunoscut pentru spațiul său interior generos, performanța robustă și fiabilitatea legendară a mărcii Toyota. Lansat pentru prima dată în 2000 și intrat în a doua generație în 2021, Sequoia oferă o combinație unică de confort, capacitate și capabilități off-road, făcându-l o alegere excelentă pentru familiile numeroase și pasionații de aventură.

Design exterior

Modelul are un design exterior impunător, cu o grilă frontală mare, faruri LED ascuțite și o caroserie robustă. Este disponibil în două culori exterioare bicolore, oferind un aspect elegant și modern.

Design interior

Interiorul este spațios și confortabil, oferind locuri pentru până la opt pasageri. Scaunele sunt căptușite generos și oferă suficient sprijin pentru călătorii lungi. Cabina este bine amenajată și are o gamă de caracteristici de confort, inclusiv un sistem de infotainment cu ecran tactil de 14 inch, aer condiționat automat și geamuri electrice.

Performanță

Sub capotă se află un motor V8 de 5,7 litri care produce 381 de cai putere și 545 Nm de cuplu. Acest motor puternic oferă performanțe ample pentru accelerare rapidă și remorcare grea. Sequoia este disponibil cu tracțiune spate sau integrală.

Tehnologie

Sequoia este echipat cu o varietate de caracteristici de tehnologie, inclusiv un sistem de frânare automată de urgență, un sistem de avertizare a părăsirii benzii de rulare și un sistem de asistență pentru menținerea benzii de rulare. De asemenea, este disponibil cu o varietate de caracteristici opționale, cum ar fi un sistem de control al vitezei de croazieră adaptiv și un sistem de parcare automată.

Modele disponibile

Mașina este disponibilă într-un singur model, bazat pe motorul V8 de 5,7 litri. Cu toate acestea, există o varietate de opțiuni de personalizare disponibile, care permit cumpărătorilor să-și personalizeze Sequoia pentru a se potrivi gusturilor lor individuale.

Istoria mărcii și a modelului

Toyota este un producător auto japonez fondat în 1937. Compania este cunoscută pentru mașinile sale fiabile și durabile, cum ar fi Corolla, Camry și RAV4. Sequoia a fost lansat pentru prima dată în 2000 și a cunoscut două generații de-a lungul istoriei sale. Sequoia a fost un succes comercial pentru Toyota și a contribuit la creșterea semnificativă a vânzărilor companiei pe piața SUV-urilor mari.

Toyota Sequoia este un SUV de dimensiuni mari excelent, care oferă o combinație unică de spațiu, performanță, fiabilitate și tehnologie. Este o alegere excelentă pentru familiile numeroase care au nevoie de un vehicul spațios și confortabil pentru călătoriile zilnice și aventurile de weekend. De asemenea, este o opțiune excelentă pentru pasionații de off-road care caută un SUV robust și capabil.

BCCH Auto Switzerland te aduce mai aproape de mașina dorită

Dacă niciun model din cele disponibile în pagină noastră nu îți place, te rugăm să completezi formularul de comandă a unei mașini și să ne spui ce model îți dorești, tipul de motorizare și datele de contact pentru a te contacta în cel mai scurt timp.

În plus, îți stăm la dispoziție cu servicii de consultanță specializată, fie în alegerea modelului potrivit, fie în soluții de finanțare, precum și cu alte servicii premium, tocmai pentru că tu să beneficiezi de toate avantajele procesului de achiziție a unei mașini.

Alege mașină care te reprezintă! Mașină care poate fi parte din tine și personalitatea ta! Alege orice model de la Toyota și pregătește-te pentru un test drive! 

Soluții de finanțare mașini Toyota Sequoia de vânzare 

La BCCH Auto Switzerland, ne străduim să oferim clienților noștri cele mai bune soluții de finanțare pentru mașinile Toyota Sequoia de vânzare. În funcție de preferințele și bugetul fiecăruia, punem la dispoziție opțiuni de leasing sau credit, cu dobânzi avantajoase și termeni flexibili. Vino să discuți cu unul dintre consultanții noștri pentru a află care este cea mai potrivită opțiune de finanțare pentru tine. 

 

Afla mai multe

Care este următoarea ta mașină?

Cumpărați cele mai dorite mașini de lux, noi și rulate din lume.
Urmăriți-ne activitatea:
Copyright © 2024 BCCH Group Switzerland AG. Toate drepturile rezervate.
BCCH Auto Switzerland este o marcă a societățtii BCCH Group Switzerland AG
Sediu social: Calea Bucureștilor 289 Otopeni, 075100, România
Nr. de înregistrare la Registrul Comerțului J23/4957/2022, CUI RO41848769
Apeleaza
Solicita oferta BCCH
Comanda masina