Ford Transit de vanzare (3)

Ford Transit este o gamă de furgonete comerciale produsă de Ford Motor Company. Este disponibilă într-o varietate de configurații, inclusiv furgonetă cu panou, microbuz și șasiu, pentru a se potrivi cu o gamă largă de nevoi comerciale. Transit este cunoscut pentru durabilitatea sa, versatilitatea și capacitatea sa de încărcare.

Design exterior

Designul exterior este robust și funcțional. Furgoneta are o grilă frontală mare, faruri puternice și o caroserie aerodinamică. Este disponibilă într-o varietate de culori, inclusiv alb, gri și negru.

Design interior

Interiorul este spațios și confortabil. Scaunele sunt reglabile și oferă suficient sprijin pentru călătorii lungi. Cabina este dotată cu o serie de caracteristici care îmbunătățesc confortul șoferului și al pasagerilor, inclusiv un sistem de infotainment cu ecran tactil, un sistem audio premium și un sistem de climatizare automată.

Performanță

Furgoneta este disponibilă cu o gamă de motoare diesel și pe benzină. Motoarele diesel oferă o economie de combustibil excelentă, în timp ce motoarele pe benzină oferă mai multă putere și performanță. Transit este disponibil de asemenea cu o transmisie manuală sau automată.

Tehnologie

Există o serie de caracteristici avansate care îi îmbunătățesc siguranța și eficiența. Sistemul de frânare automată de urgență poate ajuta la prevenirea accidentelor. Sistemul de asistență pentru menținerea benzii de rulare poate ajuta șoferul să rămână pe banda sa de rulare. Sistemul de monitorizare a punctului mort poate alerta șoferul dacă există un vehicul în unghiul mort.

Modele disponibile

Transit este disponibil într-o varietate de configurații, inclusiv:

  • Furgonetă cu panou: Ideală pentru transportul de mărfuri.
  • Microbuz: Ideală pentru transportul de pasageri.
  • Șasiu: Poate fi personalizată cu o varietate de caroserii, cum ar fi camioane frigorifice, ambulanțe și autoutilitare.

Istoria mărcii și a modelului

Ford Transit a fost introdus pentru prima dată în 1965. A devenit rapid una dintre cele mai populare furgonete comerciale din Europa. Transit a fost actualizat de-a lungul anilor cu noi motoare, caracteristici și tehnologii. A cincea generație a Transitului a fost lansată în 2014 și a fost bine primită de critici și de clienți.

Specificații tehnice

  • Motor: Diesel sau benzină
  • Putere: 105 CP - 310 CP
  • Cuplu: 300 Nm - 450 Nm
  • Transmisie: Manuală sau automată
  • Capacitate de încărcare: 2.875 kg - 4.650 kg
  • Volum de marfă: 9.5 m³ - 17.5 m³

BCCH Auto Switzerland te aduce mai aproape de mașina dorită

Dacă niciun model din cele disponibile în pagină noastră nu îți place, te rugăm să completezi formularul de comandă a unei mașini și să ne spui ce model îți dorești, tipul de motorizare și datele de contact pentru a te contacta în cel mai scurt timp.

În plus, îți stăm la dispoziție cu servicii de consultanță specializată, fie în alegerea modelului potrivit, fie în soluții de finanțare, precum și cu alte servicii premium, tocmai pentru că tu să beneficiezi de toate avantajele procesului de achiziție a unei mașini.

Alege mașină care te reprezintă! Mașină care poate fi parte din tine și personalitatea ta! Alege orice model de la Ford și pregătește-te pentru un test drive! 

Soluții de finanțare mașini Ford Transit de vânzare 

La BCCH Auto Switzerland, ne străduim să oferim clienților noștri cele mai bune soluții de finanțare pentru mașinile Ford Transit de vânzare. În funcție de preferințele și bugetul fiecăruia, punem la dispoziție opțiuni de leasing sau credit, cu dobânzi avantajoase și termeni flexibili. Vino să discuți cu unul dintre consultanții noștri pentru a află care este cea mai potrivită opțiune de finanțare pentru tine.

 

 

 

Afla mai multe

Care este următoarea ta mașină?

Cumpărați cele mai dorite mașini de lux, noi și rulate din lume.
Urmăriți-ne activitatea:
Copyright © 2024 BCCH Group Switzerland AG. Toate drepturile rezervate.
BCCH Auto Switzerland este o marcă a societățtii BCCH Group Switzerland AG
Sediu social: Calea Bucureștilor 289 Otopeni, 075100, România
Nr. de înregistrare la Registrul Comerțului J23/4957/2022, CUI RO41848769
Apeleaza
Solicita oferta BCCH
Comanda masina