Land Rover Defender de vanzare (4)

Land Rover Defender este un SUV legendar, cunoscut pentru designul sau robust, capabilitatile sale off-road exceptionale si istoria sa bogata. Noua generatie a Defenderului a fost lansata in 2020 si pastreaza caracterul robust al modelului original, dar cu un design modern, un interior luxos si o gama larga de tehnologii avansate.

Design exterior

Designul exterior este modern, elegant, dar pastreaza elementele cheie ale modelului original, cum ar fi capota inalta, grila frontala distinctiva si profilul boxy. SUV-ul este disponibil intr-o varietate de culori, inclusiv alb, gri, negru, rosu si albastru.

Design interior

Interiorul este spatios si luxos. Scaunele sunt confortabile si ofera suficient sprijin pentru calatorii lungi. Cabina este dotata cu o serie de caracteristici care imbunatatesc confortul soferului si al pasagerilor, inclusiv un sistem de infotainment cu ecran tactil de 11.4 inch, un sistem audio premium si un sistem de climatizare automata cu trei zone.

Performanta

Defender este disponibil cu o gama de motoare pe benzina, diesel si hibride. Motoarele pe benzina ofera o acceleratie puternica si o economie de combustibil decenta. Motoarele diesel ofera o economie de combustibil semnificativ mai buna, dar pot fi mai putin performante. Motoarele hibride combina un motor pe benzina cu un motor electric pentru a oferi o eficienta maxima a combustibilului. Defenderul este disponibil cu o transmisie automata cu 8 trepte.

Tehnologie

Modelul este dotat cu o serie de caracteristici avansate de siguranta si asistenta pentru sofer. Sistemul de franare automata de urgenta poate ajuta la prevenirea accidentelor. Sistemul de asistenta pentru mentinerea benzii de rulare poate ajuta soferul sa ramana pe banda sa de rulare. Sistemul de monitorizare a unghiului mort poate alerta soferul daca exista un vehicul in unghiul mort.

Modele disponibile

Exista doua configuratii de caroserie: 90 (cu doua usi) si 110 (cu patru usi). Ambele configuratii sunt disponibile cu o varietate de niveluri de echipare si optiuni.

Istoria marcii si a modelului

Land Rover Defender a fost introdus pentru prima data in 1948. A fost rapid adoptat de armata britanica si a devenit un vehicul off-road popular in intreaga lume. Defenderul a fost actualizat de-a lungul anilor, dar a pastrat designul sau robust si capabilitatile sale off-road exceptionale.

Specificatii tehnice

  • Motor: Benzina, diesel sau hibrid
  • Putere: 200 CP - 571 CP
  • Cuplu: 400 Nm - 700 Nm
  • Transmisie: Automata cu 8 trepte
  • Capacitate de incarcare: 577 litri - 1725 litri
  • Consum mediu de combustibil: 8,0 L/100km - 10,2 L/100km

BCCH Auto Switzerland te aduce mai aproape de masina dorita

Daca niciun model din cele disponibile in pagina noastra nu iti place, te rugam sa completezi formularul de comanda a unei masini si sa ne spui ce model iti doresti, tipul de motorizare si datele de contact pentru a te contacta in cel mai scurt timp.

In plus, iti stam la dispozitie cu servicii de consultanta specializata, fie in alegerea modelului potrivit, fie in solutii de finantare, precum si cu alte servicii premium, tocmai pentru ca tu sa beneficiezi de toate avantajele procesului de achizitie a unei masini.

Alege masina care te reprezinta! Masina care poate fi parte din tine si personalitatea ta! Alege orice model de la Land Rover si pregateste-te pentru un test drive!

Solutii de finantare masini Land Rover Defender de vanzare

La BCCH Auto Switzerland, ne straduim sa oferim clientilor nostri cele mai bune solutii de finantare pentru masinile Land Rover Defender de vanzare. In functie de preferintele si bugetul fiecaruia, punem la dispozitie optiuni de leasing sau credit, cu dobanzi avantajoase si termeni flexibili. Vino sa discuti cu unul dintre consultantii nostri pentru a afla care este cea mai potrivita optiune de finantare pentru tine.

 

Afla mai multe

Care este următoarea ta mașină?

Cumpărați cele mai dorite mașini de lux, noi și rulate din lume.
Urmăriți-ne activitatea:
Copyright © 2024 BCCH Group Switzerland AG. Toate drepturile rezervate.
BCCH Auto Switzerland este o marcă a societățtii BCCH Group Switzerland AG
Sediu social: Calea Bucureștilor 289 Otopeni, 075100, România
Nr. de înregistrare la Registrul Comerțului J23/4957/2022, CUI RO41848769
Apeleaza
Solicita oferta BCCH
Comanda masina