Land Rover Range Rover Vogue de vanzare (1)

Range Rover Vogue este un SUV de lux de dimensiuni mari, renumit pentru designul său elegant, interiorul rafinat și performanțele off-road excepționale. Produs de Land Rover din 1970, Range Rover a devenit un simbol al luxului și al aventurii, fiind apreciat de personalități din toate domeniile. 

Design exterior

Designul exterior este unul impunător și elegant, cu linii fluide și o grilă frontală distinctivă. Farurile LED Matrix oferă o vizibilitate excelentă, iar jantele din aliaj mari completează aspectul rafinat al SUV-ului. Disponibil în diverse culori exterioare, Range Rover Vogue poate fi personalizat cu opțiuni de caroserie Autobiography și SVAutobiography care oferă un plus de lux și exclusivitate.

Design interior

Interiorul poate fi descris prin lux și rafinament. Materialele premium, precum pielea fină și lemnul prețios, creează o atmosferă elegantă și confortabilă. Scaunele reglabile electric oferă suport excelent, iar spațiul interior este generos pentru toți pasagerii. Sistemul de infotainment Pivi Pro, cu ecran tactil de 11.4 inch, oferă conectivitate Apple CarPlay și Android Auto, navigație integrată și o gamă largă de aplicații.

Performanță

Modelul este disponibil cu o gamă de motoare puternice și eficiente, incluzând opțiuni pe benzină, diesel și hibrid plug-in. Motorul pe benzină V8 cu supraalimentare oferă 530 CP și un cuplu de 750 Nm, asigurând o accelerație uimitoare și performanțe off-road excepționale. Varianta diesel D300 furnizează 300 CP și 650 Nm cuplu, ideală pentru cei care doresc un plus de economie de combustibil. Versiunea hibridă plug-in P510e combină un motor pe benzină cu un motor electric, oferind o autonomie electrică de până la 48 km și o putere totală de 510 CP.

Tehnologie

Range Rover Vogue vine echipat cu o gamă largă de caracteristici avansate de asistență pentru șofer și siguranță, incluzând frânare automată de urgență, asistență la menținerea benzii de rulare, monitorizare a unghiului mort și recunoaștere a semnelor de circulație. Sistemul Terrain Response permite șoferului să adapteze setările vehiculului la diverse condiții de teren, de la zăpadă și nisip la noroi și pietre.

Modele disponibile

Există 5 variante de echipare pentru Range Rover Vogue: SE, HSE, Autobiography, First Edition și SVAutobiography. Fiecare nivel de echipare oferă un plus de rafinament și dotări, de la un sistem audio premium și un sunroof panoramic la scaune spate individuale și un sistem de divertisment pentru pasagerii din spate.

Istoria mărcii și a modelului

Land Rover a lansat primul Range Rover in 1970, ca o versiune mai luxoasă a modelului Rover P6. De-a lungul timpului, Range Rover a evoluat semnificativ, devenind un simbol al luxului și al aventurii. Modelul a primit numeroase actualizări de-a lungul anilor, incluzând motoare mai puternice, tehnologii avansate și un design interior din ce în ce mai rafinat.

Specificații tehnice

  • Motorizări: Benzină V8 (530 CP), Diesel D300 (300 CP), Hibrid Plug-in P510e (510 CP)
  • Transmisie: Automată cu 8 trepte
  • Tracțiune: Integrală
  • Accelerare 0-100 km/h: 4.6 secunde (versiune benzină)
  • Viteza maximă: 250 km/h (versiune benzină)
  • Consum mediu de combustibil: 11.3 L/100km (versiune benzină)
  • Capacitate rezervor: 105 litri

BCCH Auto Switzerland te aduce mai aproape de mașina dorită

Dacă niciun model din cele disponibile în pagină noastră nu îți place, te rugăm să completezi formularul de comandă a unei mașini și să ne spui ce model îți dorești, tipul de motorizare și datele de contact pentru a te contacta în cel mai scurt timp.

În plus, îți stăm la dispoziție cu servicii de consultanță specializată, fie în alegerea modelului potrivit, fie în soluții de finanțare, precum și cu alte servicii premium, tocmai pentru că tu să beneficiezi de toate avantajele procesului de achiziție a unei mașini.

Alege mașină care te reprezintă! Mașină care poate fi parte din tine și personalitatea ta! Alege orice model de la Land Rover și pregătește-te pentru un test drive! 

Soluții de finanțare mașini Range Rover Vogue de vânzare 

La BCCH Auto Switzerland, ne străduim să oferim clienților noștri cele mai bune soluții de finanțare pentru mașinile Range Rover Vogue vânzare. În funcție de preferințele și bugetul fiecăruia, punem la dispoziție opțiuni de leasing sau credit, cu dobânzi avantajoase și termeni flexibili. Vino să discuți cu unul dintre consultanții noștri pentru a află care este cea mai potrivită opțiune de finanțare pentru tine. 

 

 

Afla mai multe

Care este următoarea ta mașină?

Cumpărați cele mai dorite mașini de lux, noi și rulate din lume.
Urmăriți-ne activitatea:
Copyright © 2024 BCCH Group Switzerland AG. Toate drepturile rezervate.
BCCH Auto Switzerland este o marcă a societățtii BCCH Group Switzerland AG
Sediu social: Calea Bucureștilor 289 Otopeni, 075100, România
Nr. de înregistrare la Registrul Comerțului J23/4957/2022, CUI RO41848769
Apeleaza
Solicita oferta BCCH
Comanda masina