Lamborghini URUS de vanzare (13)

Lamborghini Urus este un SUV de lux lansat de producătorul auto italian Lamborghini în 2018. Este primul SUV modern al Lamborghini și, de asemenea, primul model cu cinci uși produs de companie sub proprietatea Volkswagen Group. Urus combină performanța și designul emblematic Lamborghini cu spațiul și funcționalitatea unui SUV, oferind o experiență de condus unică și luxoasă.

Design exterior

Urus are un design exterior agresiv și distinctiv, care reflectă moștenirea Lamborghini de mașini sport de înaltă performanță. Profilul său muscular și liniile ascuțite îl fac să iasă în evidență în mulțime. Urus este disponibil într-o gamă largă de culori, inclusiv culori unice Lamborghini, cum ar fi Verde Mantis și Arancio Borealis.

Design interior

Interiorul este la fel de impresionant ca și exteriorul. Scaunele sunt confecționate din piele de cea mai bună calitate și oferă un nivel ridicat de sprijin și confort. Cabina este spațioasă și oferă suficient spațiu pentru cinci pasageri și bagajele lor. Urus este echipat cu o varietate de caracteristici de lux, inclusiv un sistem de infotainment cu ecran tactil de 10,25 inch, un sistem audio Bang & Olufsen și un plafon panoramic.

Performanță

Sub capotă există un motor V8 twin-turbo de 4,0 litri care produce 650 de cai putere și 850 Nm de cuplu. Acest motor puternic permite Urus să accelereze de la 0 la 100 km/h în doar 3,6 secunde și să atingă o viteză maximă de 305 km/h. Urus este disponibil cu o varietate de moduri de conducere, inclusiv Strada, Sport, Corsa și Sabbia (nisip). Fiecare mod de conducere ajustează setările motorului, transmisiei și suspensiei pentru a optimiza performanța pentru diferite condiții de conducere.

Tehnologie

Modelul este echipat cu o varietate de caracteristici de tehnologie avansată, inclusiv un sistem de frânare automată de urgență, un sistem de avertizare a părăsirii benzii de rulare și un sistem de asistență pentru menținerea benzii de rulare. De asemenea, este disponibil cu o varietate de caracteristici opționale, cum ar fi un sistem de viziune nocturnă și un sistem de parcare automată.

Modele disponibile

Bolidul vine disponibil într-un singur model, bazat pe motorul V8 twin-turbo de 4,0 litri. Cu toate acestea, există o varietate de opțiuni de personalizare disponibile, care permit cumpărătorilor să-și personalizeze Urus pentru a se potrivi gusturilor lor individuale.

Istoria mărcii și a modelului

Lamborghini este un producător auto italian fondat în 1963 de Ferruccio Lamborghini. Compania este cunoscută pentru mașinile sale sport de înaltă performanță, cum ar fi Countach, Diablo și Murcielago. Urus este primul SUV modern al Lamborghini și a fost lansat în 2018. Urus a fost un succes comercial pentru Lamborghini și a contribuit la creșterea semnificativă a vânzărilor companiei.

BCCH Auto Switzerland te aduce mai aproape de mașina dorită

Dacă niciun model din cele disponibile în pagină noastră nu îți place, te rugăm să completezi formularul de comandă a unei mașini și să ne spui ce model îți dorești, tipul de motorizare și datele de contact pentru a te contacta în cel mai scurt timp.

În plus, îți stăm la dispoziție cu servicii de consultanță specializată, fie în alegerea modelului potrivit, fie în soluții de finanțare, precum și cu alte servicii premium, tocmai pentru că tu să beneficiezi de toate avantajele procesului de achiziție a unei mașini.

Alege mașină care te reprezintă! Mașină care poate fi parte din tine și personalitatea ta! Alege orice model de la Lamborghini și pregătește-te pentru un test drive! 

Soluții de finanțare mașini Lamborghini URUS de vânzare 

La BCCH Auto Switzerland, ne străduim să oferim clienților noștri cele mai bune soluții de finanțare pentru mașinile Lamborghini URUS de vânzare. În funcție de preferințele și bugetul fiecăruia, punem la dispoziție opțiuni de leasing sau credit, cu dobânzi avantajoase și termeni flexibili. Vino să discuți cu unul dintre consultanții noștri pentru a află care este cea mai potrivită opțiune de finanțare pentru tine. 

 

Afla mai multe

Care este următoarea ta mașină?

Cumpărați cele mai dorite mașini de lux, noi și rulate din lume.
Urmăriți-ne activitatea:
Copyright © 2024 BCCH Group Switzerland AG. Toate drepturile rezervate.
BCCH Auto Switzerland este o marcă a societățtii BCCH Group Switzerland AG
Sediu social: Calea Bucureștilor 289 Otopeni, 075100, România
Nr. de înregistrare la Registrul Comerțului J23/4957/2022, CUI RO41848769
Apeleaza
Solicita oferta BCCH
Comanda masina