BMW Seria 6 de vanzare (1)

BMW Seria 6 este o gamă de automobile de lux de mărime medie, produsă de constructorul german BMW din 1976. De-a lungul timpului, a fost disponibilă în diverse configurații de caroserie, inclusiv coupe cu două uși, cabriolet cu două uși și sedan cu patru uși.

Design exterior

Designul exterior este elegant și modern, cu linii fluide și proporții armonioase. Grila frontală mare și farurile LED distinctive conferă o prezență impunătoare, în timp ce profilul atletic și jantele mari din aliaj sugerează performanță. Modelul este disponibil într-o varietate de culori exterioare, inclusiv nuanțe metalizate și culori individuale.

Design interior

Interiorul este un spațiu luxos și rafinat, cu materiale de înaltă calitate și un design ergonomic. Scaunele sunt confortabile și oferă suport excelent, iar spațiul pentru pasageri este suficient atât în ​​față, cât și în spate. Tabloul de bord este orientat către șofer și include o serie de instrumente și comenzi ușor de utilizat. Sistemul de infotainment este intuitiv și oferă o gamă largă de funcții.

Performanță

Seria 6 este disponibilă cu o gamă de motoare puternice și eficiente, atât pe benzină, cât și diesel. Modelele cu tracțiune spate oferă o experiență de condus sportivă și agilă, în timp ce modelele cu tracțiune integrală xDrive oferă stabilitate și tracțiune sporite pe toate tipurile de drumuri.

Tehnologie

Mașina este echipată cu o serie de tehnologii avansate, care îmbunătățesc confortul, siguranța și performanța. Printre caracteristicile notabile se numără:

  • Un sistem de infotainment cu ecran tactil de 12,3 inch
  • Un sistem audio premium cu 16 difuzoare
  • Un instrumentar digital de 12,3 inch
  • Un sistem de asistență pentru șofer care include frânare automată de urgență, avertizare de părăsire a benzii de rulare și control adaptiv al vitezei de croazieră
  • Faruri LED adaptive
  • Suspensie pneumatică adaptivă

Modele disponibile

Seria 6 este disponibilă în trei modele:

  • Coupe: Un coupe cu două uși elegant 
  • Cabriolet: Un cabriolet cu două uși luxos și decapotabil
  • Gran Coupe: Un sedan cu patru uși spațios și practic

Istoria mărcii și a modelului

BMW a fost fondată în 1916 și a devenit rapid un renumit producător de automobile de lux și performanță. Seria 6 a fost introdusă pentru prima dată în 1976 ca model coupe cu două uși. De atunci, a evoluat prin mai multe generații, incluzând modele cabriolet și sedan.

Seria 6 a fost întotdeauna apreciată pentru designul său elegant, performanța puternică și interiorul luxos. Este o alegere excelentă pentru șoferii care caută o mașină de lux care oferă atât confort, cât și performanță.

BCCH Auto Switzerland te aduce mai aproape de mașina dorită

Dacă niciun model din cele disponibile în pagină noastră nu îți place, te rugăm să completezi formularul de comandă a unei mașini și să ne spui ce model îți dorești, tipul de motorizare și datele de contact pentru a te contacta în cel mai scurt timp.

În plus, îți stăm la dispoziție cu servicii de consultanță specializată, fie în alegerea modelului potrivit, fie în soluții de finanțare, precum și cu alte servicii premium, tocmai pentru că tu să beneficiezi de toate avantajele procesului de achiziție a unei mașini.

Alege mașină care te reprezintă! Mașină care poate fi parte din tine și personalitatea ta! Alege orice model de la BMW și pregătește-te pentru un test drive! 

Soluții de finanțare mașini BMW Seria 6 de vânzare

La BCCH Auto Switzerland, ne străduim să oferim clienților noștri cele mai bune soluții de finanțare pentru mașinile BMW Seria 6 de vânzare. În funcție de preferințele și bugetul fiecăruia, punem la dispoziție opțiuni de leasing sau credit, cu dobânzi avantajoase și termeni flexibili. Vino să discuți cu unul dintre consultanții noștri pentru a află care este cea mai potrivită opțiune de finanțare pentru tine.

 

 

Afla mai multe

Care este următoarea ta mașină?

Cumpărați cele mai dorite mașini de lux, noi și rulate din lume.
Urmăriți-ne activitatea:
Copyright © 2024 BCCH Group Switzerland AG. Toate drepturile rezervate.
BCCH Auto Switzerland este o marcă a societățtii BCCH Group Switzerland AG
Sediu social: Calea Bucureștilor 289 Otopeni, 075100, România
Nr. de înregistrare la Registrul Comerțului J23/4957/2022, CUI RO41848769
Apeleaza
Solicita oferta BCCH
Comanda masina