Audi S3 de vanzare (3)

Audi S3 se află pe piață de mai bine de două decenii, oferind o combinație captivantă de performanță sportivă și lux rafinat într-un pachet compact. Modelul actual, disponibil în variante hatchback și sedan, nu face excepție, fiind o alegere excelentă pentru cei care caută o mașină versatilă și plăcută de condus.

Design exterior

Designul exterior este elegant și ușor agresiv, cu linii ascuțite și accente sport. Grila Singleframe emblematică a mărcii este flancată de faruri LED Matrix adaptive, oferind un aspect distinctiv și o iluminare excelentă. Jantele din aliaj de 19 inch standard completează aspectul sportiv, în timp ce spoilerul spate și difuzoarele adaugă o notă de agresivitate.

Design interior

Interiorul este un spațiu rafinat și bine construit, cu materiale de înaltă calitate și o atenție deosebită la detalii. Scaunele sport oferă un suport excelent și sunt disponibile în diverse opțiuni de piele și Alcantara. Planșa de bord este orientată spre șofer și găzduiește un ecran tactil central de 10,1 inch și un instrumentar digital de 12,3 inch. Sistemul de infotainment MMI este intuitiv și oferă o gamă largă de funcții, inclusiv integrare smartphone, navigație și comenzi vocale.

Performanță

Sub capota se află un motor turbo de 2,0 litri cu patru cilindri care produce 310 cai putere și 400 Nm cuplu. Acest motor oferă accelerații rapide și reprize viguroase, făcând din S3 o mașină foarte plăcută de condus pe drumuri virajate. Sistemul de tracțiune integrală quattro asigură o tracțiune excelentă în toate condițiile meteorologice, în timp ce suspensia sport oferă o manevrabilitate precisă și un control al caroseriei bine definit.

Tehnologie

Modelul vine echipat cu o gamă largă de tehnologii avansate, care îmbunătățesc atât performanța, cât și siguranța. Sistemul Audi drive select permite șoferului să personalizeze setările mașinii în funcție de preferințe, în timp ce sistemul de control al vitezei de croazieră adaptiv menține o distanță sigură față de vehiculul din față. O serie de sisteme de asistență pentru șofer, cum ar fi frânarea automată de urgență și avertizarea de părăsire a benzii de rulare, vin standard, oferind un plus de siguranță.

Modele disponibile

Există două variante de caroserie: hatchback cu 5 uși și sedan cu 4 uși. Ambele modele vin cu același motor de 2,0 litri turbo și o gamă largă de opțiuni de echipament.

Istoria mărcii și a modelului

Audi este un producător german de automobile de lux, fondat în 1909. Compania este cunoscută pentru mașinile sale rafinate, performante și inovatoare. Modelul S3 a fost introdus pentru prima dată în 1999 și a cunoscut trei generații de-a lungul timpului. Fiecare generație a fost mai puternică și mai rafinată decât predecesorul său, consolidând reputația S3 ca o mașină sportivă compactă de top.

Audi S3 este o mașină excelentă pentru cei care caută o combinație de performanță sportivă, lux rafinat și practicabilitate zilnică. Cu designul său elegant, interiorul bine echipat și motorul puternic, S3 are toate calitățile necesare pentru a fi o mașină de zi cu zi plăcută și o mașină distractivă de condus pe drumuri virajate.

BCCH Auto Switzerland te aduce mai aproape de mașina dorită

Dacă niciun model din cele disponibile în pagină noastră nu îți place, te rugăm să completezi formularul de comandă a unei mașini și să ne spui ce model îți dorești, tipul de motorizare și datele de contact pentru a te contacta în cel mai scurt timp.

În plus, îți stăm la dispoziție cu servicii de consultanță specializată, fie în alegerea modelului potrivit, fie în soluții de finanțare, precum și cu alte servicii premium, tocmai pentru că tu să beneficiezi de toate avantajele procesului de achiziție a unei mașini.

Alege mașină care te reprezintă! Mașină care poate fi parte din tine și personalitatea ta! Alege orice model de la Audi și pregătește-te pentru un test drive! 

Soluții de finanțare mașini Audi S3 de vânzare 

La BCCH Auto Switzerland, ne străduim să oferim clienților noștri cele mai bune soluții de finanțare pentru mașinile Audi S3 de vânzare. În funcție de preferințele și bugetul fiecăruia, punem la dispoziție opțiuni de leasing sau credit, cu dobânzi avantajoase și termeni flexibili. Vino să discuți cu unul dintre consultanții noștri pentru a află care este cea mai potrivită opțiune de finanțare pentru tine. 

 

Afla mai multe

Care este următoarea ta mașină?

Cumpărați cele mai dorite mașini de lux, noi și rulate din lume.
Urmăriți-ne activitatea:
Copyright © 2024 BCCH Group Switzerland AG. Toate drepturile rezervate.
BCCH Auto Switzerland este o marcă a societățtii BCCH Group Switzerland AG
Sediu social: Calea Bucureștilor 289 Otopeni, 075100, România
Nr. de înregistrare la Registrul Comerțului J23/4957/2022, CUI RO41848769
Apeleaza
Solicita oferta BCCH
Comanda masina