Audi S5 de vanzare (2)

Audi S5 se află pe piață din anul 2007 și se remarcă ca fiind un coupé sportiv de lux care oferă o combinație excelentă de performanță, rafinament și practicabilitate. Modelul este disponibil în două variante de caroserie: coupé cu două uși și sportback cu cinci uși, oferind o gamă largă de opțiuni pentru a se potrivi nevoilor individuale.

Design exterior

Designul exterior este elegant și agresiv, cu linii fluide și proporții atletice. Grila Singleframe distinctivă a mărcii este flancată de faruri LED Matrix adaptive, care oferă o iluminare excelentă și un aspect distinctiv. Jantele de aliaj mari și spoilerele sportive completează aspectul dinamic al mașinii.

Design interior

Interiorul este un spațiu de lux și rafinament, cu materiale de înaltă calitate și o atenție deosebită la detalii. Scaunele sport oferă un suport excelent și sunt disponibile într-o varietate de opțiuni de tapițerie din piele. Sistemul de infotainment MMI este intuitiv și ușor de utilizat, oferind o gamă largă de funcții de conectivitate și divertisment.

Performanță

Audi S5 este propulsat de un motor turbocharged V6 de 3.0 litri care produce 354 CP și 500 Nm cuplu. Motorul este cuplat la o transmisie automată cu 8 trepte care oferă schimbări de viteză rapide și fluide. Accelerația de la 0 la 100 km/h este de 4.7 secunde, iar viteza maximă este limitată electronic la 250 km/h.

Tehnologie

Modelul este dotat cu o gamă largă de tehnologii avansate care îi sporesc performanța, siguranța și confortul. Sistemul Quattro cu tracțiune integrală oferă o aderență excelentă în toate condițiile meteorologice, în timp ce suspensia adaptivă oferă o manevrabilitate sportivă și un confort optim. Tehnologiile de asistență a șoferului includ frânarea automată de urgență, avertizarea de părăsire a benzii de rulare și monitorizarea unghiului mort.

Modele disponibile

Există două variante de caroserie: coupé cu două uși și sportback cu cinci uși. Ambele variante sunt disponibile cu o gamă largă de opțiuni de personalizare, inclusiv diferite culori exterioare, jante, tapițerii și finisaje interioare.

Istoria mărcii și a modelului

Audi este un producător german de automobile de lux fondat în 1909. Compania este cunoscută pentru automobilele sale de înaltă calitate, care oferă o combinație de performanță, rafinament și inovație. Modelul S5 a fost introdus pentru prima dată în 2007 și a fost actualizat semnificativ de-a lungul anilor.

BCCH Auto Switzerland te aduce mai aproape de mașina dorită

Dacă niciun model din cele disponibile în pagină noastră nu îți place, te rugăm să completezi formularul de comandă a unei mașini și să ne spui ce model îți dorești, tipul de motorizare și datele de contact pentru a te contacta în cel mai scurt timp.

În plus, îți stăm la dispoziție cu servicii de consultanță specializată, fie în alegerea modelului potrivit, fie în soluții de finanțare, precum și cu alte servicii premium, tocmai pentru că tu să beneficiezi de toate avantajele procesului de achiziție a unei mașini.

Alege mașină care te reprezintă! Mașină care poate fi parte din tine și personalitatea ta! Alege orice model de la Audi și pregătește-te pentru un test drive! 

Soluții de finanțare mașini Audi S5 de vânzare 

La BCCH Auto Switzerland, ne străduim să oferim clienților noștri cele mai bune soluții de finanțare pentru mașinile Audi S5 de vânzare. În funcție de preferințele și bugetul fiecăruia, punem la dispoziție opțiuni de leasing sau credit, cu dobânzi avantajoase și termeni flexibili. Vino să discuți cu unul dintre consultanții noștri pentru a află care este cea mai potrivită opțiune de finanțare pentru tine. 

 

Afla mai multe

Care este următoarea ta mașină?

Cumpărați cele mai dorite mașini de lux, noi și rulate din lume.
Urmăriți-ne activitatea:
Copyright © 2024 BCCH Group Switzerland AG. Toate drepturile rezervate.
BCCH Auto Switzerland este o marcă a societățtii BCCH Group Switzerland AG
Sediu social: Calea Bucureștilor 289 Otopeni, 075100, România
Nr. de înregistrare la Registrul Comerțului J23/4957/2022, CUI RO41848769
Apeleaza
Solicita oferta BCCH
Comanda masina