Audi RS Q8 de vanzare (4)

Audi RS Q8 este un SUV de lux de înaltă performanță produs de Audi Sport, divizia de performanță a constructorului auto german Audi. Lansat în 2019, RS Q8 a atras imediat atenția datorită designului său elegant, interiorului rafinat și performanței uimitoare. Este o capodoperă a ingineriei și a designului german, oferind o experiență de condus cu adevărat unică.

Design exterior

Designul exterior este distinctiv și combină eleganța cu sportivitatea. Silueta sa atletică este accentuată de liniile ascuțite și de proporțiile impunătoare. Grila Singleframe emblematică Audi este flancată de prize de aer mari, în timp ce farurile LED cu matrice oferă o iluminare strălucitoare și un aspect futurist. Spoilerul spate integrat și difuzoarele optimizează aerodinamica, contribuind la aspectul agresiv al lui RS Q8.

Design interior

Interiorul este o oază de lux și rafinament. Materialele de cea mai înaltă calitate, cum ar fi pielea Nappa și lemnul fin, sunt folosite din abundență, creând o atmosferă de exclusivitate. Scaunele sport oferă suport excelent și confort pe distanțe lungi, în timp ce volanul multifuncțional cu design aplatizat oferă o senzație directă și precisă. Panoul de bord orientat către șofer și sistemul de infotainment MMI intuitiv pun toate informațiile și funcțiile la îndemâna șoferului.

Performanță

RS Q8 este propulsat de un motor V8 bi-turbo de 4,4 litri care produce 600 CP și 800 Nm cuplu. Acest motor oferă o accelerație uimitoare, permițând RS Q8-ului să accelereze de la 0 la 100 km/h în doar 3,8 secunde și să atingă o viteză maximă de 250 km/h (limitată electronic). Sistemul de tracțiune integrală quattro asigură o manevrabilitate impecabilă pe orice drum, în timp ce suspensia pneumatică adaptivă se ajustează în timp real la condițiile de drum, oferind o experiență de condus personalizată.

Tehnologie

Modelul este dotat cu o serie de tehnologii avansate care îi sporesc performanța, siguranța și confortul. Sistemul de tracțiune integrală quattro distribuie automat cuplul către toate cele patru roți, optimizând aderența și stabilitatea. Suspensia pneumatică adaptivă se ajustează în timp real la condițiile de drum, oferind o experiență de condus personalizată. Frânele performante oferă o putere de oprire excepțională și o rezistență la estompare excelentă. De asemenea, RS Q8 este dotat cu o serie de sisteme de asistență pentru șofer, cum ar fi frânarea automată de urgență și asistentul de menținere a benzii de rulare.

Modele disponibile

RS Q8 este disponibil într-o singură variantă de caroserie: SUV cu 5 uși. Există o singură configurație de motor: 4,4 litri V8 bi-turbo cu 600 CP. De asemenea, există o serie de opțiuni de personalizare disponibile, care permit clienților să-și personalizeze RS Q8 conform preferințelor lor.

Istoria mărcii și a modelului

Audi are o istorie bogată în motorsport, datând de la începutul secolului XX. Compania a câștigat numeroase curse legendare, inclusiv Raliul Monte Carlo și Le Mans. RS Q8 a fost introdus pentru prima dată în 2019 ca o modalitate de a aduce performanțele și inovația Audi în segmentul SUV-urilor de lux de înaltă performanță. Este o continuare a tradiției Audi de a produce automobile de excepție care combină performanța uimitoare cu luxul rafinat.

Audi RS Q8 este un SUV de lux de excepție care oferă o combinație unică de performanță uimitoare, design elegant, interior rafinat și tehnologie de ultimă generație. 

BCCH Auto Switzerland te aduce mai aproape de mașina dorită

Dacă niciun model din cele disponibile în pagină noastră nu îți place, te rugăm să completezi formularul de comandă a unei mașini și să ne spui ce model îți dorești, tipul de motorizare și datele de contact pentru a te contacta în cel mai scurt timp.

În plus, îți stăm la dispoziție cu servicii de consultanță specializată, fie în alegerea modelului potrivit, fie în soluții de finanțare, precum și cu alte servicii premium, tocmai pentru că tu să beneficiezi de toate avantajele procesului de achiziție a unei mașini.

Alege mașină care te reprezintă! Mașină care poate fi parte din tine și personalitatea ta! Alege orice model de la Audi și pregătește-te pentru un test drive! 

Soluții de finanțare mașini Audi RS Q8 de vânzare 

La BCCH Auto Switzerland, ne străduim să oferim clienților noștri cele mai bune soluții de finanțare pentru mașinile Audi RS Q8 de vânzare. În funcție de preferințele și bugetul fiecăruia, punem la dispoziție opțiuni de leasing sau credit, cu dobânzi avantajoase și termeni flexibili. Vino să discuți cu unul dintre consultanții noștri pentru a află care este cea mai potrivită opțiune de finanțare pentru tine. 

Afla mai multe

Care este următoarea ta mașină?

Cumpărați cele mai dorite mașini de lux, noi și rulate din lume.
Urmăriți-ne activitatea:
Copyright © 2024 BCCH Group Switzerland AG. Toate drepturile rezervate.
BCCH Auto Switzerland este o marcă a societățtii BCCH Group Switzerland AG
Sediu social: Calea Bucureștilor 289 Otopeni, 075100, România
Nr. de înregistrare la Registrul Comerțului J23/4957/2022, CUI RO41848769
Apeleaza
Solicita oferta BCCH
Comanda masina