Porsche Boxster de vanzare (1)

Porsche Boxster este un roadster cu două locuri care oferă o experiență de condus extraordinară, combinând performanță uimitoare, design elegant și tehnologie de ultimă generație. Cu o istorie bogată ce datează din 1996, Boxster a devenit un simbol al libertății și al plăcerii de a conduce.

Design exterior

Boxster se remarcă prin designul său exterior distinctiv, care combină linii fluide cu elemente aerodinamice agresive. Capotul lung și plat, farurile LED expresive și spoilerul spate integrat contribuie la un aspect atletic și impunător. Disponibil în diverse culori vibrante, Boxster te va face să ieși în evidență oriunde ai merge.

Design interior

Interiorul este conceput pentru a oferi o experiență de condus confortabilă și plăcută. Scaunele sport oferă un suport excelent pentru șofer și pasageri, iar panoul de bord ergonomic este orientat către șofer, oferind acces facil la toate comenzile. Materialele premium, precum pielea și aluminiul, creează o atmosferă rafinată și exclusivistă.

Performanță și tehnologie de ultimă generație

Modelul este oferit cu o gamă de motoare turbo de 4 cilindri și 6 cilindri care oferă performanță uimitoare și eficiență excelentă. Transmisia PDK cu dublu ambreiaj oferă schimbări de viteze rapide și precise, permițându-ți să profiți la maxim de puterea motorului. O serie de tehnologii avansate, precum suspensia adaptivă Porsche Active Suspension Management (PASM) și sistemul de tracțiune integrală Porsche Traction Management (PTM), îmbunătățesc manevrabilitatea, stabilitatea și siguranța, făcând din Boxster o mașină versatilă care poate fi condusă atât pe drum, cât și pe circuit.

Modele disponibile

Mașina este disponibil în două modele:

  • Boxster: Modelul standard oferă o combinație perfectă de performanță, confort și lux.
  • Boxster GTS: Varianta GTS oferă o experiență de condus mai sportivă, cu un motor mai puternic, suspensie mai rigidă și elemente de design mai agresive.

Istoria mărcii și a modelului

Porsche, fondată în 1931 de Ferdinand Porsche, are o istorie bogată în producția de automobile sport performante și inovatoare. Lansarea modelului 911 în 1963 a marcat un moment crucial pentru companie, consolidând reputația Porsche ca lider în domeniul automobilelor sport. Boxster a fost introdus în 1996 ca o alternativă accesibilă la 911, dar nu mai puțin performantă și plăcută de condus. De-a lungul celor patru generații, Boxster a evoluat constant, integrând cele mai noi tehnologii și oferind o experiență de condus tot mai rafinată.

BCCH Auto Switzerland te aduce mai aproape de mașina dorită

Dacă niciun model din cele disponibile în pagină noastră nu îți place, te rugăm să completezi formularul de comandă a unei mașini și să ne spui ce model îți dorești, tipul de motorizare și datele de contact pentru a te contacta în cel mai scurt timp.

În plus, îți stăm la dispoziție cu servicii de consultanță specializată, fie în alegerea modelului potrivit, fie în soluții de finanțare, precum și cu alte servicii premium, tocmai pentru că tu să beneficiezi de toate avantajele procesului de achiziție a unei mașini.

Alege mașină care te reprezintă! Mașină care poate fi parte din tine și personalitatea ta! Alege orice model de la Porsche și pregătește-te pentru un test drive! 

Soluții de finanțare mașini Porsche Cayenne Boxster de vânzare 

La BCCH Auto Switzerland, ne străduim să oferim clienților noștri cele mai bune soluții de finanțare pentru mașinile Porsche Cayenne Boxster de vânzare. În funcție de preferințele și bugetul fiecăruia, punem la dispoziție opțiuni de leasing sau credit, cu dobânzi avantajoase și termeni flexibili. Vino să discuți cu unul dintre consultanții noștri pentru a află care este cea mai potrivită opțiune de finanțare pentru tine. 

 

Afla mai multe

Care este următoarea ta mașină?

Cumpărați cele mai dorite mașini de lux, noi și rulate din lume.
Urmăriți-ne activitatea:
Copyright © 2024 BCCH Group Switzerland AG. Toate drepturile rezervate.
BCCH Auto Switzerland este o marcă a societățtii BCCH Group Switzerland AG
Sediu social: Calea Bucureștilor 289 Otopeni, 075100, România
Nr. de înregistrare la Registrul Comerțului J23/4957/2022, CUI RO41848769
Apeleaza
Solicita oferta BCCH
Comanda masina