Mercedes-Benz EQC de vanzare (1)

Mercedes-Benz EQC, lansat în 2019, a fost pionierul mărcii germane în segmentul SUV-urilor electrice premium. Acest model a marcat intrarea hotărâtă a Mercedes în era electrică, oferind o alternativă luxoasă și performantă la SUV-urile tradiționale.

Design exterior 

EQC preia liniile robuste și impunătoare ale SUV-ului GLC cu motor termic, adaptate pentru a reflecta identitatea electrică a brandului. Grila frontală clasică Mercedes este înlocuită cu un panou negru lucios care integrează farurile LED. Elementele albastre discrete de pe grilă, jante și prizele de aer subliniază natura electrică a vehiculului. Silueta SUV-ului coboară ușor spre spate, oferind un aspect aerodinamic și elegant.

Design interior 

Interiorul respectă standardul ridicat de lux al producătorului. Materialele premium și finisajele impecabile creează o atmosferă rafinată. Spațiul este generos pentru cinci adulți, iar portbagajul oferă o capacitate amplă. Sistemul de infotainment MBUX (Mercedes-Benz User Experience) este intuitiv și ușor de utilizat, oferind control vocal, navigație cu informații despre stațiile de încărcare și o gamă largă de funcții multimedia.

Performanță electrică 

Există o singură variantă de motorizare electrică: EQC 400 4MATIC. Aceasta dispune de câte un motor electric pe fiecare punte, oferind tracțiune integrală și o putere combinată de 408 CP. Accelerația este promptă, iar experiența la volan este silențioasă și confortabilă. Autonomia WLTP a lui EQC ajunge până la 445 de kilometri, oferind o autonomie decentă pentru condusul zilnic.

Tehnologie 

EQC a fost echipat cu o serie de tehnologii de ultimă generație care îmbunătățesc siguranța, confortul și experiența la volan. Printre acestea se numără:

  • Sistem de frânare autonomă de urgență
  • Asistență pentru menținerea benzii de rulare
  • Asistent pentru unghiul mort
  • Pilot automat adaptiv cu funcție Stop & Go
  • Sistem de parcare automată
  • Faruri LED adaptive cu fază lungă inteligentă

Opțiuni de încărcare

EQC oferă flexibilitate în ceea ce privește încărcarea. Bateria poate fi încărcată la o priză domestică standard, la o stație de încărcare rapidă DC sau la un wallbox instalat acasă. Timpul de încărcare variază în funcție de puterea sursei. De exemplu, încărcarea rapidă DC de la 10% la 80% poate fi realizată în aproximativ 45 de minute.

BCCH Auto Switzerland te aduce mai aproape de mașina dorită

Dacă niciun model din cele disponibile în pagină noastră nu îți place, te rugăm să completezi formularul de comandă a unei mașini și să ne spui ce model îți dorești, tipul de motorizare și datele de contact pentru a te contacta în cel mai scurt timp.

În plus, îți stăm la dispoziție cu servicii de consultanță specializată, fie în alegerea modelului potrivit, fie în soluții de finanțare, precum și cu alte servicii premium, tocmai pentru că tu să beneficiezi de toate avantajele procesului de achiziție a unei mașini.

Alege mașină care te reprezintă! Mașină care poate fi parte din tine și personalitatea ta! Alege orice model de la Mercedes-Benz și pregătește-te pentru un test drive! 

Soluții de finanțare mașini Mercedes-Benz EQC de vânzare 

La BCCH Auto Switzerland, ne străduim să oferim clienților noștri cele mai bune soluții de finanțare pentru mașinile Mercedes-Benz EQC de vânzare. În funcție de preferințele și bugetul fiecăruia, punem la dispoziție opțiuni de leasing sau credit, cu dobânzi avantajoase și termeni flexibili. Vino să discuți cu unul dintre consultanții noștri pentru a află care este cea mai potrivită opțiune de finanțare pentru tine. 

 

 

Afla mai multe

Care este următoarea ta mașină?

Cumpărați cele mai dorite mașini de lux, noi și rulate din lume.
Urmăriți-ne activitatea:
Copyright © 2024 BCCH Group Switzerland AG. Toate drepturile rezervate.
BCCH Auto Switzerland este o marcă a societățtii BCCH Group Switzerland AG
Sediu social: Calea Bucureștilor 289 Otopeni, 075100, România
Nr. de înregistrare la Registrul Comerțului J23/4957/2022, CUI RO41848769
Apeleaza
Solicita oferta BCCH
Comanda masina